Suomen hiih­to­jouk­ku­een hotellissa kävi varkaita - saivat saaliiksi rahaa

Urheilu 3.3.2013 10:13
STT,

Suomen hiihtomaajoukkueen hotellissa kävi varkaita myöhään eilen. Vorot saivat saalikseen rahaa.

Varkaat tulivat hotelliin iltapalaverin aikana ja kävivät läpi huoneet yläkerrasta alkaen. Ensimmäisessä kerroksessa heidän puuhansa keskeytyivät, joten muutama huone jäi penkomatta.

- Olemme ainoat ihmiset hotellissa, ja varkaat tulivat sisään meidän palaverimme aikana, jolloin kaikki olivat alakerrassa. Vaikuttaa hyvin organisoidulta ja ammattimaiselta toiminnalta. Jonkun on täytynyt olla perillä aikatauluista, päävalmentaja Magnar Dalen kertoi joukkueen tiedotteessa.

- Vastaanoton nainen näki ulkopuolisten tulevan asuinkerroksista ja meni tiedustelemaan, mitä he tekivät hotellilla. Miehet vastasivat itäeurooppalaisella aksentilla olevansa joukkueen jäsenten ystäviä, Dalen jatkoi.

Henkilökunta seurasi miehiä pihalle ja otti ylös auton rekisterinumeron. Autossa oli kuitenkin varastetut kilvet.

- Toivottavasti matkavakuutuksemme korvaa vahingot. On ikävää, että menetimme rahaa. Onni onnettomuudessa oli, ettei varkaiden mukaan lähtenyt luottokortteja, passeja tai muita tärkeitä papereita.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

mitä rahoja siellä on ollut? eihän hiihtourheilulla mitään käteisvarantoja pitäisi olla ja luottokortteja suomalaisille urheilijoille ei edes myönnetä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä muistetaan varmaankin LAMA- kisoina vielä pitkään. Alkaa jo vähemmälläkin hymyilyttämään:)DDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaiset taitavat olla todella ainoat tyhmät matkatessaan maailmalla ja nykyisin myös Suomessa. Tämä ilmiö, jossa joku henkilökuntaan kuuluva on rikoksissa mukana, on ollut jo kauan maailmalla tiedossa, mutta ei Suomessa!!! Hotellin henkilökuntakaan ei tietysti tee mitään järkevää, ei tee hälytystä ja kummallista, ettei kukaan huomannut näiden rosvojen menevän huoneisiin, vaan vasta poistuessa. Ihmisten pitää oppia pitämään omaisuudestaan kunnolla huolta eikä elää kuin viime vuosisadalla. Eikä kannata tuotakaan porukkaa ylipäätään lähettää minnekään, vaan voivat hiihdellä kotinurkilla ja tulee halvemmaksikin, vai mitä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä tietää vaikka joukkueen rahat ovat tulleet voittajavedosta, tahi pitkävedosta, kun kaikkia Suomessakin pelattavia urheilutapahtumia voi veikata ulkomailla joka kolkassa ja paljon isommilla panoksilla. Maajoukkue jäsenten on turha säilyttää rahojaan mukana hotellissa , kun täysylöspito koko kilpailujen ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko meillä todella niin sinisilmäisiä urheilun huippuja jotka joutuvat liikkumaan ympäri maailmaa että jättämällä luuta oven eteen merkiksi ei sinne kannata mennä ei siellä ole ketään kotona

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lapsellisia matkailijoita.Ovet lukitsematta hotellihuoneissa.Sama kävi ampumahiihtäjille.
Saapa nähdä oppivatko mitään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olivat kuitenkin etsimässä mitaleja vaan eivät löytäneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onni onnettomuudessa, Suomen hiihtomaajoukkueella ei ollut rahaa mitä pölliä. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image