Savon Sanomat: Antti Ruuskanen ei heitä Kalevan kisoissa – nilkka kipeytyi har­joi­tuk­sis­sa

Antti Ruuskasen päätähtäin on Berliinin EM-kisoissa. KUVA: Moilanen Jukka-Pekka
Urheilu 19.7.2018 17:01 | Päivitetty 19.7.2018 21:39
STT, Kaleva

Yleisurheilun Kalevan kisoista jalkakipujen takia vetäytynyt keihäänheittäjä Antti Ruuskanen vakuuttaa Savon Sanomien haastattelussa, että hänen jalassa ei ole mitään rikki. Ruuskasen tukijalan pohkeen peroneusjänne kipeytyi Joensuussa käydyssä kilpailussa.

– Tukijalan nilkka pyörähti Joensuussa viidennen kierroksen heitossa, ja jätin jo silloin kuudennen kierroksen heittämättä, kolminkertainen arvokisamitalisti Ruuskanen sanoi Savon Sanomille.

– Se ärtyi tiistain viimeistelyharjoituksessa, mutta kokeilimme sitä vielä tänään torstaina. Kun jalka antoi vielä tuntemuksia, päätimme jättää Kalevan kisat väliin.

Ruuskasen viime kausi jäi väliin syksyn 2016 olkapääleikkauksesta toipumisen vuoksi. Tällä kaudella hän palasi kilpaheittopaikalle, ja on parhaimmillaan kiskaissut 82,59 kantaneen keihäskaaren.

Pielaveden Sampoa edustavan Ruuskasen tähtäin on asetettu elokuun alussa Berliinissä järjestettäviin EM-kilpailuihin. Hän ei halua ottaa riskejä jalkansa kanssa.

– Kalevan kisoissa olisi karsinnan ja finaalin myötä kaksi kilpailua, eikä sellaisen urakan vetäminen läpi kipeällä jalalla ole järkevää, Ruuskanen ruoti.

Ruuskanen heitti ennätyksensä 88,98 Kalevan kisoissa kolme vuotta sitten.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kilpaurhilijamme haluavat kisata vain kansainvälisissä kisoissa. Kotimaan tapahtumiin eivät osallistu. Ilmeisesti taksat liian pieniä. Jos ei kerran riskejä uskalla ottaa kotikisoissa, kannattaisi alkaa katselemaan kokonaan uudet miehet valmennusohjelmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

26
Urheiluseuran kausikortin voi lainata kirjastosta jo useissa kaupungeissa – Oulun Kärpät ei innostu ilmaisten kausikorttien jakamisesta
19
Suomi ehdottaa: Lehdistönvapauden rikkominen voisi jäädyttää jäsenmaan EU-varat
18
Iso urheilukortteli alkaa nousta Hiukkavaaraan – kuntosalin ja padelhallin käsittävä kuntokeskus saattaa olla pystyssä jo vuoden päästä
18
"Venäläiset ovat kauhean kiinnostuneita, missä sakon voi maksaa heti" – Virolaisille Suomessa rapsahtaneet sakot jäävät enimmäkseen maksamatta
14
Linnanmaan uimahallin rakentamista ei saa lykätä – on vaikea kuvitella, mikä julkinen investointi olisi parempi Lukijalta
14
Avohakkuut historiaan -kansalaisaloite luovutetaan eduskunnalle – keräsi yli 60 000 nimeä
9
Teleoperaattori DNA:n kaapelitelevisio- ja kaapelilaajakaistapalveluissa oli pitkään kestänyt häiriö osassa Oulua

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Maataloustuet.

119 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vihreä sisäministeri ?

Nykyhallituksessa on pelottavan paljon henkisesti lapsen tasolle jääneitä ministereitä. Lue lisää...
Todella huolestuttaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image