Savon Sanomat: Antti Ruuskanen ei heitä Kalevan kisoissa – nilkka kipeytyi har­joi­tuk­sis­sa

Antti Ruuskasen päätähtäin on Berliinin EM-kisoissa. KUVA: Moilanen Jukka-Pekka
Urheilu 19.7.2018 17:01 | Päivitetty 19.7.2018 21:39
STT, Kaleva

Yleisurheilun Kalevan kisoista jalkakipujen takia vetäytynyt keihäänheittäjä Antti Ruuskanen vakuuttaa Savon Sanomien haastattelussa, että hänen jalassa ei ole mitään rikki. Ruuskasen tukijalan pohkeen peroneusjänne kipeytyi Joensuussa käydyssä kilpailussa.

– Tukijalan nilkka pyörähti Joensuussa viidennen kierroksen heitossa, ja jätin jo silloin kuudennen kierroksen heittämättä, kolminkertainen arvokisamitalisti Ruuskanen sanoi Savon Sanomille.

– Se ärtyi tiistain viimeistelyharjoituksessa, mutta kokeilimme sitä vielä tänään torstaina. Kun jalka antoi vielä tuntemuksia, päätimme jättää Kalevan kisat väliin.

Ruuskasen viime kausi jäi väliin syksyn 2016 olkapääleikkauksesta toipumisen vuoksi. Tällä kaudella hän palasi kilpaheittopaikalle, ja on parhaimmillaan kiskaissut 82,59 kantaneen keihäskaaren.

Pielaveden Sampoa edustavan Ruuskasen tähtäin on asetettu elokuun alussa Berliinissä järjestettäviin EM-kilpailuihin. Hän ei halua ottaa riskejä jalkansa kanssa.

– Kalevan kisoissa olisi karsinnan ja finaalin myötä kaksi kilpailua, eikä sellaisen urakan vetäminen läpi kipeällä jalalla ole järkevää, Ruuskanen ruoti.

Ruuskanen heitti ennätyksensä 88,98 Kalevan kisoissa kolme vuotta sitten.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kilpaurhilijamme haluavat kisata vain kansainvälisissä kisoissa. Kotimaan tapahtumiin eivät osallistu. Ilmeisesti taksat liian pieniä. Jos ei kerran riskejä uskalla ottaa kotikisoissa, kannattaisi alkaa katselemaan kokonaan uudet miehet valmennusohjelmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

217 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mansikka maalle töihin?

Vai halventava kirjoitus? Suorastaan rikastuttava kirjoitus tuo oli. 17E/h. Se on nuorelle hyvä palkka. Ota laiska neuvo... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image