Salomäki pelaa jo tänään

Kärppien Miikka Salomäki pääsee maanantai-illan ratkaisevaan pudotuspeliin Lahden Pelicansia vastaan. KUVA: Pekka Ala-aho
Urheilu 2.4.2012 11:50
Kaleva

Oulun Kärppien ykkössentteri Miikka Salomäelle määrättyä kolmen ottelun mittaista pelikieltoa on muutettu SM-liigan kurinpitovaliokunnassa.

SM-liigan kurinpitäjä Sampo Liusjärvi ilmoitti lauantaiaamuna kolmen ottelun pelikiellosta. Kärpät teki tuomiosta protestin, ja nyt pelikielto on muuttunut niin, että Salomäki pääsee maanantai-illan ratkaisevaan pudotuspeliin Lahden Pelicansia vastaan.

Salomäki sai pelikiellon tilanteesta, jossa hän törmäsi yhteen Pelicansin Justin Hodgmanin kanssa. Liusjärven alkuperäisen perustelun mukaan Hodgmanin kaatumisessa ja loukkaantumisessa kyse ei ollut vahingosta.

Maanantai-iltana joukkueet pelaavat Lahdessa välieräpaikasta, joka ratkeaa tänään.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (71)

Tekemisistähän näitä rangaistuksia annetaan eikä seurauksista jos joku ei ole säännöistä perillä. Kiekoton pelaaja on yleensä helpoin torpata kun ei osaa odottaa moista tapahtuvan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Salomäen tuomio kumottiin yksimielisesti ja SM liigassa erittäin harvinaista että näitä kumotaan ja perusteet pitää olla tosi vahvat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kun vertaa salomäen taklausta hentusen tööttiin niin ei olisi pitänyt tulla yhtään ottelua peli kieltoa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melkoinen farssi, toivon kyllä että Kärpät voittaa. Tosin mielestäni pelaajan rangaistus ei saa olla riippuvainen siitä, että loukkaantuuko vastustaja, vaan epäpuhtaisiin otteisiin pitää tarttua tiukasti joka tapauksessa jo junnupeleissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö "puolensuomen" joukkueelle löytynyt kannatusta edes yhtä bussillista Lahteen?
Se siitä kiekkokulttuurista...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

siis eihä täs oo mitää järkee. jos ei uskalleta rangaista tuolta taholta, nii eiköhä pike opeta junnua tänää mite taklataan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietin että pitäisikö tehdä tutkinta pyyntö pelikaaneista/Suikkasesta että täyttääkö tapaus Hodgman jo petoksen tunnusmerkit ja johdettiinko siinä tietoisesti sm-liigan kurinpitoa harhaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai kun ne ilmoittivat vammat? Mitä harhaanjohtamista se on? Ehkä pelsuilla on vaan kovempia äijiä. Pelaavat vaikka paikat ovat vähän kipeinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tää palstahan on täynnä Kärppien itkua ja hammastenkiristystä vaikka Salomäki pelaa tollasen sikailun jälkeen???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Salomäki ajettiin ulos, missasi sen pelin lopun ja yhden pelin joutui katselemaan vierestä Hogdgmanin sikailun ja toisen joukkueen valehtelun takia. Miksi tästä ei saisi kertoa mielipidettään??? Onko se itkemistä kun väärydestä valittaa???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä oikeuttaa lääkärin valehtelemaan potilaan tilasta. Jos ei valehdellut, niin miksi antoi peliluvan miehelle, jolla oli niskan revähdysvamma, mahdollinen aivotärähdys ja oksentelua yöllä. Liusjärven pitäisi ymmärtää erota tehtävästään ja pian.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Salomäki saa vastaanottaa parin tunnin päästä kivan vihellyskonsertin kiekkoon ehkä osuessaan. Onpa pohjoissuomenkin pojat alkanu vispaan kabineteissa. Ennen keskityttiin kenttätapahtumiin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelsujen lääkärin Petri Villan tutkimukset tapahtuneesta hieman ihmetyttävät.Ensin tutkitaan ja sitten valehdellaan,näin se lahdessa menee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti joku puolueeton lääkäri tutkisi jatkossa, ettei tälläisiä sammakoita koskaan tulisi julki, koska tämä lääkärin diaknoosi saattoi maksaa Kärpille välieräpaikan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Salomäellä ja koko joukkueella on lasissa 200. Hovinen huutaa apua. Ja blues voittakoon myös.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Salomäki ajoi päälle tahallaan. Töni tahallaan tuomaria edellisessä pelissään. Tänään Salomäkeä varmuudella muistetaan Lahdessa. TERVETULOA PELKKÄ VAHINKO!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei näitä virhepäätöksiä peruta kuin äärimmäisessä tapauksessa, päätös oli tehty väärillä tiedoilla! Saattaapa Salomäki saada sellaisen vireen vihellyksestä, että halli hiljenee!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko sarjan ja näiden kahen mitättömän joukkueen puiminen on ensinnäkin hapenhukkaa ja toiseksi merkittävvää sähköntuhulausta. Pyydän: lopettakaa ja hankkiutukaa mieluummin tuulimyllynsiiviksi. Kalevan urheilutoimitus on puolueellisuudessaan häpeäpilikku urheilujournalismille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (71)

Uutisvirta

45
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää
41
Ouluun halutaan rakentaa maailman pohjoisin mallastamo, hankkeelle haetaan rahoittajia: "Tarvitaan paikallista mallasta, paikallista humalaa ja paikallista hiivaa"
38
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
17
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
14
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"
13
EU-jäsenyys hyödyttänyt Suomen taloutta – eurolla ollut ensin myönteinen, sitten kielteinen vaikutus
12
Syyttäjä: Omakotitaloista vietiin yli 50 000 euron edestä tavaraa – Kohteisiin päästiin löytämällä vara-avaimet

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ... Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image