Ro­va­nie­me­läi­set jää­kiek­ko­fa­nit raivostuivat yhteistyöstä Kärppien kanssa

Urheilu 2.12.2009 12:43
Kaleva
Rovaniemeläisen RoKin kannattajat ovat raivostuneet RoKi:n ja Oulun Kärppien tulevasta yhteistyöstä. RoKin kannattajayhdistys Rumpuryhmä ry:n jäsenet ihmettelevät Kärppien tulemista RoKin Hockey Oy:n osakkeenomistajaksi.

"Käytännössä tällainen järjestely, missä Oulun Kärpät omistavat osan Rovaniemen Kiekosta merkitsee sitä, että Rovaniemen Kiekon mahdollisuudet nousta SM-Liigaan tuhotaan alkumetreillä", ihmetelee Rumpuryhmä ry:n puheenjohtaja Henri Pitkänen.

Pitkästä ihmetetyttää myös, että Oulun Kärppien osakeosto rahoitetaan paikallisten yksityisten ja yritysten kustannuksella.

"Olemme käynnistäneet Rovaniemen kiekon puolesta massaliikkeen, millä pyrimme auttamaan Roki Hockey Oy:tä rahallisissa haasteissa tarjoutumalla ostamaan nyt Kärpille menevät osakkeet", sanoo Henri Pitkänen.

Rumpuryhmän jäsen Jukka Määttä ottaa vielä jyrkemmän kannan asiaan: "Nyt myydään Rovaniemeläinen identiteetti Ouluun ja maksajina ollaan me, Rovaniemeläiset kannattajat."

Roki Hockey Oy:n julkaisi tiistaina uutisen RoKi:n ja Oulun Kärppien tulevasta yhteistyöstä.

Rumpuryhmän sivut.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (47)

Syntyperäisenä lappilaisena on tympeää lukea RoKin kannattajain vaahtoaminen.Pohjois-Suomen on puhallettava yhdessä tuleen eikä siten ,että kun joku yrittää sytyttää roihua toinen kusee vieressä samaan tuleen.Ottakaa rokin kannattajat mallia Oiva Tapiosta .Siinä teille malli ,miten huippu-urheilua rakennetaan.Nurkkakuntaisuus romukoppaan ja tynnyrin tapin reikää laajentamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpä on "rytmipoikien" EGOssa kokoa! Kaikella kunnioituksella ROKI:n mestispaikka loisto homma pohjois-suomelle! Mutta jos pienelle seuralle ei apu kelpaa isommilta, joutuu ROKI ottamaan paikallisesta potkupallojoukkueesta mallia ja laittamaa "väriä" hyökkäysketjuun. Miten lie Sambian pojilla kiekko liikkuisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskokoo joku oikeestí että Roki voisi joskus nousta liigaan? Pelkkää markkinamiesten kikkailua. Mestiksestä ei nouse kukaan. SM-liigaan on käytännössä mahdoton nousta. Tämä on vienyt ainakin itseltäni mielenkiinnon koko lajista. Ei kunnon kotimaista kilpailu, eikä edes kunnon kansainvälistä kilpailu. Ns "MM-kisoista" puuttuu kaikki parhaat NHL:n takia. Saa asiat paljon muuttua ennen kuin palaan jääkiekon pariin. Tsemppiä kuitenkin Rovaniemeläisille jotka jaksatte kuitenkin vielä lajin rehellisyyteen uskoa. Pitäkää Kärpät pois sieltä. Ei ole mukava seurata mikäli omassa joukkueessa pyörii aina jotakin liigajoukkueen testimiehiä. Oman joukkueen rakentaminen on tällaisessa tilanteessa mahdotonta. Liigaseura määrää ketä peluutetaan. Ps. Jääkiekko on todella pieni laji maailmalla, eikä sitä juurikaan pelata havumetsävyöhykkeen eteläpuolella, joten turha on pelätä Rokin tulevia afrikkalaispelaajia. Toisaalta harmillista, että jääkiekko on niin pieni laji. Toisaalta eipä sitä jäätäkään kovin monesta paikkaa löydy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika kaukaiselta kuulostaa se, että Roki olisi liigassa lähitulevaisuudessa. Ei taida löytyä niin paljon massia seuralta. Ja vastahan se nousi "häviäjien" liigaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lappilainen identiteetti? Siitähän on hyvä esimerkki pohjoisen napapiirin ainoa afrikkalaisjoukkue jalkapallossa (RoPS). Voihan olla, että RoKin jääkiekkoilijatkin tulevat jatkossa Afrikasta. Sielläkö se lappilainen identiteetti onkin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoista, että alkaa tulla esiin vastenmielisiä piirteitä oulun sikaseuran toimista pohjoisessa. Tämä pallokerhohan on tabu pohjoisessa, johon edes paikallinen lehdistö ei uskalla puuttua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi Kärpät edes syytää rahaa joillekin poron papanoille? Paljon loogisempaa olisi tukea Laseria, joka johtaa omaa Suomi-sarjan lohkoaan, eikä mitään 1800-luvulle jämähtäneitä iglunrakentajia. Ja poromiehet vielä kehtaa katsoa täysin ansaitsemattomaansa lahjahevosta suuhun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

roki liigaan?!?!?!? sallikaa mun nauraa.... putoaa suomi sarjaan ku kiekko-laser jyrää....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainahan urheilussa on epäilyttävää kun toinen joukkue omistaa osan toisesta. Eikö teistä ole? Kuitenkin paljastuneet sopupelit on pyramidin huippu ja faneja ei miellytä varmasti tieto että joukkueet saavat sotkeutua rahoineen keskenään. Mielestäni urheilujoukkueiden ei pitäisi saada omistaa toisesta joukkueesta yhtään siivua ja rahahankinnat pitäisi pääsääntöisesti saada vain sponsoreista ja omien fanituotteiden myynnistä sekä lahjoituksista sikäli kun edellämainitut eivät ole liigassa toimivia henkilöitä tai joukkueita. Itse tulkitsen toisen joukkueen osakkeiden ostamisen eräänlaiseksi lahjonnaksi. Ei näytä hyvältä ei...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rauma pärjää SM-liigassa taloudellisesti, koska RTK maksaa joka vuosi Lukon tekemän tappion. Taisi olla viime vuonna 1,5 miljoonaa (tappio). 40000 ihmisen talousalue ei takaa mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos RoKI:sta tulisikin Kärppien farmijoukkue, olisi se todellinen lottovoitto Rovaniemen kiekkoilulle ja ainoa mahdollisuus pysyä Mestiksessä jatkossakin. Kumpikohan tuottaa enemmän "lahjakkaita junnuja", Rovaniemi vai Oulun seutu?? Eiköhän se menis niinpäin, että lahjakkaat Kärppäjunnut pantaisiin RoKiin kasvamaan ja kehittymään, eikä toisinpäin. Kun ei tuosta Laserista näy olevan Mestistasolle ikinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lappilainen identiteetti??? Mikään joukkue ei tänäpäivänä enää voi mennä sillä "omat pojat" meiningillä, äijää ostetaan vaikka Numibiasta jos budjettiin nähden hintalappu on ok ja pelillisesti tuo joukkueeseen panoksensa. Tuo identiteetin menetys ja liigapuheet on ihan höpölöpöä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perustakaa uus seura ja pelatkaa Kärppien Roki suohon, seuralle vois antaa nimeksi Rokimpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suorastaan hellyttävää on tuo Juha Junnon hyväsydämisyys. Elävästi palaa vielä mieleen case Karalahti missä Kärpät myös vastaavalla tavalla halusi vain auttaa pulaan joutunutta ihmistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lappilainen identiteetti, kun puolitoista kentällistä on ex-Kärppiä... Se siitä identiteetistä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä on nyt hieman väärää tietoa osalla kirjoittajista kun kuvittelette että RoKi on liiganousua ihan lähivuosina tavoittelemassa. Pointti on siinä että Liiga on se unelma joka on oltava olemassa! Näin ollen voidaan tehdä joka päivä RoKin organisaatiossa määrätietoista työtä jolla on selkeä maali! Ei sitä liigapaikkaa olla heti hakemassa. Enemmänkin tässä pelätään RoKi fanien osalta sitä että joudutaan Kärppien talutusnuoraan, ja että RoKista tehdään Kärppien farmi, todellinen Kärppien h***a! En millään jaksa uskoa että Kärpät ihan hyvää hyvyyttään tähän yhteistyöhän on alkamassa, jokin taka-ajatus tässä on Kärppien osalta... Ja ne juuri ne taka-ajatukset tässä pelottaa!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Junno näyttää nyt todellisen ahneen luonteensa. Voi hyvänen aika rovaniemeläiset - ette kai te päästä sitä ryöväämään hyvää seuraa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (47)

Uutisvirta

16:35
Puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero tuskin johtaa Antti Rinteen seuraajan valintaa – "Ei ole tällä tiedolla tulossa, vaan on sairauslomalla"
15:10
Siilien elinolot kapenevat – samaan aikaan vapaaehtoisten auttajien määrä on kuitenkin lisääntynyt
13:27
Poliisi: Rovaniemellä kadonnut 75-vuotias mies on löytynyt
12:56
Rattijuoppoja jäi poliisin haaviin Torniossa – törkeän lukemat puhaltanut kertoi juoneensa "muutaman lonkeron"
12:36
Ville Leskisen HIFK-debyytti sähköistää tunnelman Raksilassa – HIFK ja Tappara olleet pahoja peikkoja Kärpille syyskaudella
11:42
Nainen pa­hoin­pi­del­tiin yk­si­tyis­asun­nos­sa Ke­min­maas­sa – uhrin mukaan häntä lyö­tiin, pot­kit­tiin ja re­vit­tiin hiuk­sis­ta
11:40
Mies hyök­kä­si autossa is­tu­neen tun­te­mat­to­man miehen kimp­puun Ter­vo­las­sa
64
Eduskunnan puhemiehen Matti Vanhasen mielestä epäluottamuksen vuoksi eronnut Rinne voi jatkaa uuden hallituksen ministerinä – "Ei hän tässä mikään hylkiö ole"
48
Suomalaiset kuluttavat jouluun reilut 500 euroa – vain joka neljäs kertoi säästäneensä veronpalautuksia joulua varten
32
Näin Ruotsin puolustus vahvistuu – Ruotsin puolustusvoimat julkaisi raportin, jossa on suoraa puhetta Suomen tärkeästä roolista ja Baltian haavoittuvuudesta
31
Itsenäisyyspäivän marsseihin varaudutaan satojen poliisien voimin – Keskiviikkona poliisi kielsi uusnatsien mielenosoituksen, torstaina ilmoitettiin toisesta vastaavasta
19
Ville Leskisen HIFK-debyytti sähköistää tunnelman Raksilassa – HIFK ja Tappara olleet pahoja peikkoja Kärpille syyskaudella
13
Tällainen oli pukuloisto 102-vuotiaan Suomen juhlissa – katso kuvakooste illan kiinnostavimmista puvuista
12
Kolumni: Arjen hyvät teot elävät kilvan juhlapuheissa, mutta arkitodellisuudessa ihmisen annetaan olla syvässä omassa rauhassa ja pärjätä omin voimin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ylen gallup: Perussuomalaiset 24,3%

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Perustoimeentulotuella elävä suomalainen kuuluu maailman 20% eliittiin, kun yhteiskunnan palvelutkin huomioidaan. Sietäi... Lue lisää...
Naurettavaa nillitys...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image