Robbie Williams juhlisti MM-avajaisia

KUVA: FELIPE TRUEBA / EPA
Urheilu 14.6.2018 0:08 | Päivitetty 14.6.2018 19:03
STT

Venäjän presidentti Vladimir Putin avasi jalkapallon MM-kisat Moskovassa hieman ennen kello 18:aa yhdessä kansainvälisen jalkapalloliiton puheenjohtajan Gianni Infantinon kanssa.

Avajaisia vietettiin yli 80 000 katsojaa vetävällä Luzhniki-stadionilla.

- Onnittelen teitä maailman tärkeimpien mestaruuskisojen alkajaisiksi, Putin sanoi puheessaan.

- Rakkaus jalkapalloa kohtaan yhdistää koko maailman yhdeksi joukkueeksi kieleen tai ideologiaan katsomatta, Putin jatkoi ja sai täyden stadionin hurraamaan.

Putin lupasi, että Venäjä tekee kaikkensa, jotta fanit pääsisivät nauttimaan jalkapallojuhlasta.

- Venäjällä jalkapallo ei ole ainoastaan suosittua urheilua, ei vaan kaikista kauneinta urheilua. Ihmiset todella rakastavat sitä.

MM-kisojen avajaisjuhlassa esiintyi brittitähti Robbie Williams yhdessä venäläisen sopraanon Aida Garifullinan kanssa. Jalkapallomaailman tähdistä avajaisissa nähtiin yksi kaikkien aikojen parhaista hyökkääjistä, peliuransa vuonna 2011 päättänyt Brasilian Ronaldo.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

VIHDOIN ITSE JALKAPALLOA

Jalkapallourheilun ympärillä pyörii, jos jonkinmoista puulaakia pompottelemassa asiasta kuin asiasta. Politiikalla hyökätään tai puolustetaan, on kovaa pelaavia markkinamiehiä tai muuten vaan urheiluhulluttelijoita mutta onneksi tänään nähdään jalkapalloa. Jalkapallo on joukkuepeli, joten dopingistakaan ei ole suurta merkitystä, ellei joillekin pelaajille ole asennettu tekoälyä, joka tuskin on mahdollista, koska jalkapallo on myös päällä pelaamista ja siinä tarvitaan myös muuta kroppaa. Toivotaan, että selostajat keskittyvät itse peliin ja sen taktiikoihin, eivätkä syyllisty sensaatiolehdistön tarjoamiin tietolähteisiin, nyt pelataan jalkapalloa ja kentällä tapahtuu. Kuningas jalkapallo on kuin juhannussauna...siitä on vain nautittava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image