Ve­nä­läi­sur­hei­li­jat saivat san­ka­ri­vas­taa­no­ton - "Maatamme ei voi murtaa"

Pyeongchangin olympialaiset 2018 26.2.2018 22:04
STT

Pyeongchangin talviolympialaisista maanantaina palanneet venäläisurheilijat saivat sankarivastaanoton Moskovan lentokentällä, missä paikalla oli suuri joukko kannattajia.

- Monilla oli epäilyksiä menisimmekö näihin olympialaisiin. Olen varma, että kukaan ei epäile voittiko sunnuntaisen jääkiekon kultamitalin Venäjä eikä kukaan muu, Venäjän olympiakomitean puheenjohtaja Aleksandr Zhukov sanoi.

Venäläisurheilijoiden valmistautumista varjosti dopingkohu. Urheilijat kisasivat olympialaisissa Olympiaurheilijat Venäjältä -nimen alla eivätkä saaneet käyttää kansallistunnuksia. Kisoissa venäläiset kannustivat omiaan, kuten ovat tottuneet. Miesten jääkiekkokullan voittanut joukkue lauloi kansallislaulun.

- Osoitimme jälleen kerran, että maatamme ei voi murtaa. Tämä ainoastaan tekee meidät vahvemmiksi, venäläiskiekkoilija Sergei Andronov sanoi.

MAINOS

Kommentoi

OLYMPIALAISET "MAAN TAPA"

Urheilu on kivaa ja häviäminen vaikeaa. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Ajatus onko olympialaiset edes välttämättömät, herää kysymys väitteille, että ne luovat liennytystä poliittisessa ilmapiirissä. Onhan se mukavanpi tapa riidellä kuin maitten rajoilla. "lakki päästä" Urheilijat saapuvat kotiin sotilassaattueen voimin...

Kilvoittelu on kivaa ja häviäminenkin yrittämistä. "Langennut" ei voi olla ylpeä. Meille riittäisi MM kisat, olisi vähempi tramatiikkaa, rahaa säästyisi ja rakkaus ei olisi pelkkää seksiä. Lapset näkisivät, että urheilu on kivaa ja siitä voi olla aidosti ylpeä ja liikuttua.

Ehdotankin, että boikotoimme tulevaisuuden olympialaisia ja näytämme maailmalle "närhen munat"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno finaali oli.Saksalla huikeat kisat.Harvoin finaalin jälkeen on kaksi iloista joukkuetta kuten nyt.Venäjän Gusev huikea jätkä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melkoista. Olisiko nyt kuitenkin syytä myöntää vieheet, tehdä korjaavat toimenpiteet ja lopettaa se douppaaminen ja osallistua seuraaviin kisoihin normaalisti?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen pettynyt ettei 50 km pronssimitalin saanut Venäläinen ,ottanut pipoa pois päästään ,Suomen Maamme laulun soidessa. Todella törkeä teko .Meille Suomalaisille Iivo Niskanen hänen kultamitalinsa ovat tärkeät .Voisi sanoa että minkä teet Iivolle ,teet koko Suomen kansalle .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä oli ehdottomasti paras ja kultamitalinsa ansainnut. Hyvä oli myös se että he lauloivat omaa kansallislauluaan olympiahymnin soidessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viekkaudella ja vääryydellähän nämä venäläiset ovat aina toimineet. Sitten vielä pullistellaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se häpeä että kieroudella ja valheella yritetään pärjätä urheilussa. Mutta Venäjä on hienomaa ja sen tavallinen kansa. Mutta tämä nyky johto asettaa häpeään koko maan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

94
Talliosakkeiden kauppa käy kiivaana Oulussa, ostajat teettävät tiloihin parvia, vessoja ja toimistotilaa – "Kaikki menee jo ennakkomarkkinoinnissa"
79
Puolustusvoimat järjesti kunnon show'n Heinäpäässä – todentuntuinen tykkituli paukkui ja jytisi, katso kuvat
52
Aika on ajanut tillilihasta ohi, rössypotusta kiistellään ja puuro on kestosuosikki – maksutonta kouluruokaa on syytä juhlia, mutta Oulussa sitä päätyy satoja kiloja päivässä biojätteeksi
23
Sisäministeri Mykkänen ei lämpene sinisten idealle poliisiopiskelijoiden tukemisesta - käyttäisi rahat lähiöpoliiseihin
22
Linnanmaan Baanan ensimmäinen vaihe avattiin liikenteelle
20
Kommentti: Urheilijan epäonnistuminen on systeemin vika
18
Nettiopas avuksi sorsastajalle: jätä nämä yksitoista vesilintua rauhaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Oletpa melkoinen sanaseppo,johan kirjoittamisellakin voisit tienata :) Minä niin samaistun sinuun,en päivääkään ole kaiv... Lue lisää...
ahvenkahven

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image