PS Kemi pelaa toukokuussa Raatissa – vastustajina HJK, TPS ja Ilves

PS Kemi ja HJK ovat kohdanneet aiemminkin Oulussa. KUVA: Moilanen Jukka-Pekka
Urheilu 17.1.2018 16:00
Kai Nevala

Vaikka kaupungissa ei ole omaa jalkapallon liigajoukkuetta, oululaiset pääsevät pääsarjan makuun jälleen kaudella 2018. PS Kemi pelaa toukokuussa kolme kotiotteluaan Raatissa.

Mahtiseura HJK lentää Ouluun maanantaina 7. toukokuuta. PS Kemi ja TPS iskevät yhteen sunnuntaina 13. toukokuuta. Tiistaina 22. toukokuuta ohjelmassa on kemiläisten ottelu Ilvestä vastaan. Ilveksellä on riveissään oululaiset Tuure Siira, Matias Ojala ja Niklas Jokelainen.

Jos PS Kemi tai TPS pelaa Suomen cupin finaalissa, Raatin kohtaaminen siirtyy toukokuun 29. päivälle.

– Nämä ottelut tulivat sattumalta Veikkausliigan tekemän ohjelman mukaan, mutta sattui erittäin hyvin. HJK on eri asia kuin esimerkiksi FC Honka, ja Ilves kiinnostaa oululaispelaajien ansiosta, PS Kemin toimitusjohtaja Arto Hakala toteaa.

Kemiläisseura pelaa huhtikuussa kaksi ensimmäistä kotiotteluaan Rovaniemellä, kunnes siirtyy toukokuuksi Ouluun. Omalle kotistadionilleen Sauvosaareen joukkue pääsee vasta 2. kesäkuuta.

Viime kaudella PS Kemi pelasi alkukauden Karihaaran karuissa olosuhteissa, mutta yhtälössä oli vain häviäjiä.

Kemiläisten karavaani kurvaa Ouluun yhden kauden tauon jälkeen. PS Kemi otti keväällä 2016 Raatissa 1-0-voitot HJK:sta ja Ilveksestä.

– Kaikki toimi silloin erittäin hyvin. Oulu on meille parempi paikka pelata kuin Rovaniemi. Kaupungissa on paljon kemiläisiä.

Raatin otteluiden järjestelyistä vastaava AC Oulu saa tapahtumista taloudellista hyötyä.

Lue lisää 18.01.2018 Kalevasta.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (28)

Liigassa ja nimenomaan Kemissä on myös oululaista valmennusta. Fysiikka guru Lappalainen ja kokeneimmista maan koutseista Pyykölä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa olisi omista pojista nyt hyvä Veikkausliiga joukkue, jos ja jos Palloliitto olisi hyväksynyt muutaman päivän myöhässä olleet sponsorirahat 350 000 euroa, joita ei huomioitu! Käy aina kipeää, olin ostanut jo kausikortin vasta kunnostetulle kuin upo uudelle Raatin stadionille ja 2000 muutakin jouluun mennessä. Odotettiin tammikuussa lisenssia, mutta johto oli Palloliitossa vaihtunut, ja viimeinen kalenteripäivä ja hakemuksen pilkun paikka oli silloinkin tarkka ja syynättiin tarkoin! Jatkettu on divarissa ja joukkueellinen parhaita omia kasvatteja on mennyt vuosien aikana muualle ja parhaat ulkomaalaiset!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

AC:n talous oli kuralla ja toiminta amatöörimäistä, joten liigalisenssin myöntämättä jättäminen oli ainoa oikea ratkaisu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päätös ei ollut väärä ja se saattoi pelastaa seuran, mutta päätös oli epäreilu kun ennen ja jälkeen tuon kauden ja ao kaudellakin on lisenssi myönnetty useillekin seuroille, joiden talous ei ollut kunnossa. Kari Lehtola on tämän jälkikäteen todennut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän pittää tilata kausikortti. Voihan sitä sen verran käyä Kemissä, kun pelit ovat jo sitten ilimasia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö kemiläisillä ole omaa potkupallokenttääkään kun pitää oulun ja rovaniemen kentille tulla palloa potkimaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt saadaan Raattiin yli 7000 katsojaa niinkuin jokaiseen Kärppäpeliin Raksilaan. Loistava juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisivat pysyneet Rovaniemellä missä on tekonurmikenttä. Viimevuonna tuhosivat Raatin nurmen kun juurtumattomalle kentälle aiheuttivat otteluruuhkan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvää harjoitusta Raatin kenttämestarille, jos/kun AC Oulu pelaa joskus liigaa. Kemin ei kannata viedä pelejä Rovaniemelle, koska siellä on jo liigajoukkue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

PS Kemin kausikortin saa 59 eurolla, sillä näkee myös nuo Oulun pelit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, että Raattiinkin saadaan jotain toimintaa vaika sitten potkupalloa. Talven kyseinen areena on kokonaan vailla toimintaa ja kesälläkin sitä on siellä todella vähän jos ei muutamaa potkupallopeliä lasketa. Kaupunki perii oletettavasti normaalin vuokran joten siitä saa rahaakin kun kemiläiset tulee pelaamaan liigatason potkupalloa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (28)

Uutisvirta

14:32
Afganistanissa on alueita, joille ketään ei voida ajatella palautettavan – sen sijaan Irakin tilanne on parantunut
14:18
Tässä on ihmiset ja koko planeetan pelastava ruokavalio – yksi hampurilaispihvi viikossa ja kaksi kertaa nykyistä enemmän pähkinöitä ja palkokasveja
13:11
Raiskaajan kanssa avioliittoon – tutkimus patistaa muuttamaan seksuaalirikosten lainsäädäntöä entisen Neuvostoliiton alueella
12:55
Enää alle vuosi aikaa – Pohjois-Pohjanmaan ely-keskus patistaa hoitamaan jätevesijärjestelmän vaadittuun kuntoon
12:07
Ministeri Terho: "Olisin valmis jopa luopumaan opintotuen tulorajoista" – selvityksen mukaan tulorajoja voisi nostaa huomattavasti
11:53
Aarnio yritti saada tietoa miljoonaperijän kaappauksesta rikollispomo Keijo Vilhuselta — Vilhusta kutsuttiin poliisin keskuudessa nimellä "Äijä"
11:33
Yliopiston eläinmuseo siirtyy mahdollisesti Tietomaahan – uudesta näyttelystä halutaan toiminnallinen ja tiedekeskusmainen
86
Pyhäntäläisyritys esittelee liikkuvaa ja talviasuttavaa mökkivaunua Helsingissä – rakennuslupa tarvitaan, jos mökki jätetään paikoilleen
78
Suolattujen teiden määrä kasvaa pohjoisessa – "Vuodenvaihteessa teille tuli aika paljon hoitoluokkakorotuksia"
48
Fazerin Oulun leipomon työntekijöillä öinen ulosmarssi vastalauseena leipomon sulkemisaikeille – "Fazerilla ei rahasta ole pulaa"
39
Kokoomus vahvisti neljä uutta ehdokasta Oulun vaalipiirissä – katso lopullinen ehdokaslista
34
Arina vaihtaa Otto-automaatteja Nosto-automaatteihin, Pohjois-Suomeen tulee viisi uutta rahannostopaikkaa
27
Kittilän kultakaivos täytti 10 vuotta, mutta tunnelma ei ole katossa – "Nykyinen keskustelu huonontaa Suomen kilpailua investointirahasta"
27
"Kansalla ei ole lähtenyt mopo keulimaan" – Tuoreet seksuaalirikosepäilyt eivät ole juurikaan koventaneet asenteita ulkomaalaisia kohtaan, kertoo IL:n kysely

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

144 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Keskustelu työttömyydestä on ala-arvoista

Olipa kommentoijalla hiukan erikoinen kirjoitus. Herraviha on toki niin vanha ja ikuinen asia, ettei sitä pahemmin kanna... Lue lisää...
Pekka Vanhana

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image