PerPo säikytteli avauserässä Ettaa, mutta ryhtiliike pelasti Olli Kuoksan suojateille voiton len­to­pal­lo­lii­gan jumbofinaalissa

Lentopalloseura Ettan passari Lasse Jylhä (oik.) esitteli ilmeikkyyttään, kun kotijoukkue antoi PerPo:lle kyytiä lentopalloliigan ottelussa. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 15.1.2020 20:29
Kimmo Siira

Perungan Pojat on ollut kuluvan kauden liigassa arvokas pisteautomaatti Lentopalloseura Ettalle. Keskiviikkona ohjelmassa oli seurojen neljäs ja viimeinen runkosarjakamppailu, josta Etta korjasi neljännen voittonsa erin 3–1 (19–25, 25–16, 25–19, 25–14).

Etta nousi samalla liigan pudotuspeliviivan päälle seitsemännelle sijalle. Olli Kuoksan suojatit ovat napsineet PerPo:lta kauden 18 pisteestään peräti 11.

Keskiviikkona PerPo säikytteli Ettaa liigan jumbofinaalin avauserässä, jonka rovaniemeläisvieraat veivät nimiinsä. Sen jälkeen Etta ryhdistäytyi ja takoi kolmessa seuraavassa erässä vastaansanomattomat voittolukemat.

Ettan parhaita pistemiehiä olivat Jan Helenius (14) ja Ville Sorvoja (13). Markus Väisänen napsi verkolta viisi torjuntapistettä.

Ettan kausi jatkuu 25. tammikuuta, kun hallitseva mestari VaLePa vierailee Oulun urheilutalolla.

MAINOS

Kommentoi

Hienoa tunnelmaa ja oheisohjelmaa ollu Ettan peleissä, kun on vertailupohjaa toisaaltaki! Tykkään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei eilisen Team Lakkapään voittamisesta kovin isosti kannata henkseleitä paukutella. Vähänkään parempi joukkue kun on vastassa niin peli sakkaa. Toki kolmesta pisteestä pitää iloita. Ettan pelejä seuranneena vi todeta, että ilman Jan Heleniusta joukkue olisi niin "nesteessä" . Mutta toivotaan että kevättä kohti paranee ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun katsoo ruudusta tiikereiden kotipelejä, niin silloin kyllä kaipaisi korvatulppia nimittäin sen tv-selostajan takia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jumpo oli jumpofinaalissa eli Perpo.
ETTA tekee hyvää työtä, onnea kolmesta pisteestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä oli yleisön aliarvostusta viime lauantain pelissä. Kuuluttaja ilmoitti, hakekaa kuulosuojaimia Kokkolan Tiikereiden kannattajilta, koska he olivat tulleet kannustamaan Kokkolalaisia voittoon. Tuollaiset kuulutukset eivät kuulu peliin, ette kait te ETTA:laiset kuvittele meitä katsomossa olijoita aivan tolloiksi. Ei me kuule tulla voimaan pahoin toisten joukkueiden rumpujen ja äänenvahvistajien äänistä. Me jäämme kotiin. Lisäksi kuuluttajilta tulee sellaista musiikkia ja jumputusta mikä mielestäni ei kuulu tunteiden nostattajiksi eikä kannustuksen lisäämiseksi, jälleen ollaan sillä alueella ettei huvita tulla seuraamaan muuten hienoa lajia Ouluun. Ei rappi , ei räppi, ei rummut. Kannustaa saa omilla äänillä muttei vahvistimin kovennettuna.
Toivoisin lentopalloseura ETALTA kommentteja tuohon kuuluttajan julmaan tolloiluun viime lauantain pelissä. Muuten ei tulla , ei tulla vieraiden kanssakaan kuten tehtiin lauantaina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten iheessä tuosta nyt noin nokkiinsa voi ottaa, jos Tiikerikannattajat ovat itse ilmoittaneet jakavansa halukkaille korvatulppia. Musiikkikin pelissä on ihan nykymaailman mukaista, jos se kuusikymppiselle ei käy, niin jää sitten kotiin. Kyllä tällainen yli nelikymppinenkin siellä pelissä viihtyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen 67 vuotias pappa ja tykkään Ettasta ja tulen mielelläni paikalle.
Urheilutalon tunnelma pitää jokaisen vielä kokea. ETTA siirtyy Raksilaan hienoihin ajanmukaisiin tiloihin lähivuosina kun tilat valmistuu.
Kuuluttajat tekee omaa arvokasta työtään hienosti ja joka sanasta ei kannata välittää, yleisön semppaaminen ja huolehtiminen kuuluu heille.
Tiikeri kannattajat ovat olleet mukana pelissä ja se on erittäin iso ja hyvä asia, kannustus kuuluu peleissä nimenomaan asiaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuuluttajan tehtävä on luoda tunnetta peliin jokaisella paikkakunnalla, eikä Oulu ole tässä poikkeus.
Kerran olin viime kaudella ETTAn pelissä jossa oli erittäin hyvä, ammattitaitoinen ja asiallinen kuuluttaja, tarkoitus on käydä tälläkin kaudella.
Tiikerit peli oli ETTAlle varmasti tärkeä peli lataus oli kova kaikilla.
Tiikeri kannattajat jakoi siis korvatulppia se oli hieno homma heiltä pelissä, josta siis kuuluttaja oli tietoinen.
Peleissä on kyllä ääntä joten kuulosuojat paikallaan jos paljon niissä käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimevuotinen kuuluttaja muutti pääkaupunkiseudulle, mutta tulee toki ajoittain Vantaan Ducksien kanssa Ettan vieraaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27.2.
Ilmastonmuutos vaikuttaa lintujen elämään monin tavoin
27.2.
Mitalipeleihin edennyt Kärpät ei rallatellut jatkoon ilmaiseksi HIFK:ta vastaan
27.2.
Thyssenkruppin hissiliiketoiminta päätymässä pääomasijoittajille – hinnaksi tuli 17,2 miljardia
27.2.
Leijona auttaa ja kehittyy – Lionsien hyväntekeväisyystoiminta on Suomessa erityisen suosittua
27.2.
Britannian toiveet ristiriidassa EU:n kanssa – uhkasi neuvottelun lopettamisella jo ennen neuvotteluiden alkamista
27.2.
Näin koronatilanne etenee: Virus leviää Euroopassa ja testien määrä lisääntyy Suomessa, Teneriffan karanteenihotellista päästetään yli sata pois
27.2.
Viestikohun keskelle joutunut vasemmistoliiton toiminnanjohtaja pyytää anteeksi kohua – Yle: Toiminnanjohtajan perustamalta Twitter-tililtä jaettiin väkivaltaa ihannoivia viestejä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ei päässyt rikastumaan osakesäästötililä

Juuri siksihän tässä hommassa ei pärjääkään kuin robotit, TRJ, Pannari ja Milady. Muiden on ihan turha yrittää koska täm... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image