Pa­ra­lu­mi­lau­tai­lun kuusamolainen päävalmentaja Mikko Wendelin kuoli äkilliseen sai­raus­koh­tauk­seen

Mikko Wendelin menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen.
Urheilu 29.11.2019 14:00
Kaleva

Pa­ra­lu­mi­lau­tai­lun pää­val­men­ta­ja ja Mat­ti Suur-Ha­ma­rin hen­ki­lö­koh­tai­nen val­men­ta­ja Mik­ko Wen­de­lin (s. 1978) menehtyi torstaina Py­hä­tun­tu­ril­la äkil­li­seen sai­ras­koh­tauk­seen. Wen­de­lin oli Py­hä­tun­tu­ril­la jouk­ku­een­sa kans­sa val­mis­tau­tu­mas­sa en­si vii­kol­la pi­det­tä­viin pa­ra­lu­mi­lau­tai­lun maa­il­man­cu­pin kil­pai­lui­hin.

Kuu­sa­mo­lai­nen Wen­de­lin teki pa­ra­lu­mi­lau­tai­lun eteen pi­o­nee­ri­työ­tä ja oli yk­si mer­kit­tä­vim­mis­tä la­jin ke­hit­tä­jis­tä. Hän saa­vut­ti Mat­ti Suur-Ha­ma­rin kans­sa muun mu­as­sa pa­ra­lym­pi­a­kul­taa ja -prons­sia, MM-mi­ta­lei­ta sekä X Ga­mes -kul­lan.

Wen­de­lin teki myös mer­kit­tä­vän uran lu­mi­lau­tac­ros­sis­sa ja pu­jot­te­lu­la­jeis­sa, jois­sa hän voit­ti lu­kui­sia Suo­men mes­ta­ruuk­sia ja ke­rä­si myös kan­sain­vä­lis­tä me­nes­tys­tä.

MAINOS

Uutisvirta

11.12.
Oulussa perjantaina esiintyvä Take 6 hitsaa yhteen gospelmusiikkia ja pophittejä – "Olemme vanhan koulukunnan a cappella -yhtye"
11.12.
Kaksi miestä mur­tau­tui lii­ke­ti­loi­hin ja va­ras­toon Ko­la­ris­sa – aje­li­vat va­ras­te­tuil­la moot­to­ri­kel­kal­la ja mön­ki­jäl­lä läpi yön, kunnes poliisi sai miehet kiinni
11.12.
Kärpät palasi voittojen tielle junioripainotteisella joukkueella – Päävalmentaja Manneria sijaistava Lauri Mikkola: ”Tämä oli iso taisteluvoitto”
11.12.
Ikimuistoinen ilta – Kärppien tähtien tuuraajaksi hälytetty Olli Vanttaja, 20, nautti kauan odottamastaan liigadebyytistä jokaisella solullaan Tilaajille
11.12.
Korjaamohallissa tulipalo Torniossa, vahingot jäivät lieviksi
11.12.
Oulujoella käyty koulua 90 vuotta – juhlaa vietettiin keskiviikkona
11.12.
Oulujoen koulua on kehitetty perinteitä kunnioittaen – se perustettiin Oulujoen kuntaan 1939

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image