Pakkalassa ei nähdä pudotuspelejä – OLS jäi yhdeksänneksi

Urheilu 10.2.2019 20:13
Lasse Kyllönen

Runkosarjan viimeisellä viikolla playoff-paikkajahtiin nousseen OLS:n jääpallomiehistön bensa ei riittänyt enää päätöskierrokselle. OLS hävisi kauden viimeisen liigaottelunsa Kamppareille 4–12 (2–6). Voittokaan ei tosin olisi vienyt oululaisia pudotuspeleihin, sillä jumboksi jätetty LRK taipui kotonaan Botnialle.

Yhdeksänneksi sijoittunut OLS keräsi viime kauden tapaan yhdeksän pistettä. Marras-joulukuussa vain pinnan summanneet oululaiset paransivat vuodenvaihteen jälkeen tuloskuntoaan. Loukkaantumiset ja sairastelut häiritsivät OLS:n loppukauden pelejä.

Viime talvesta entisestään nuorentuneen OLS:n riveissä debytoi kauden aikana kolme nuorukaista, joista nuorimpana maaliskuussa 15 vuotta täyttävä Aatu Tiusanen. Joukkueen kantavana voimana loisti liigan pistepörssissä tehoin 20+18 viidenneksi sijoittunut Eemi Dolk.

– Joukkueen potentiaali oli nähtävissä jo alkukaudesta, mutta meillä meni liian kauan voittavaksi joukkueeksi kasvamiseen. Loppukausi ottaa jonkin verran pois pahimmasta pettymyksestä, OLS-luotsi Samuli Koivuniemi totesi.

MAINOS

Kommentoi

OLS:n pelaajat ovat pelanneet kunniakkaasti. Loukkaantumiset ja sairastelut ovat verottaneet fyysistä voimaa.
Harjoitusten kautta mestaruuteen! Ensi kaudelle onnea ja menestystä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kevään merkki, kun jääpallon runkosarja päättyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisiko ols alkaa keskittää voimavaroja ja ennenkaikkea rahoitusta salibandyyn? Ei riitä rahkeet joka lajiin. Salibandyssa riittää pelaajia, junnuja kova määrä ja takuulla joukossa paljon lahjakkuuksia. Pistäkää kunnon satsaus salibandyyn ja yrittäkää pitää hyvät nykyiset liigapelaajat Oulussa ja yrittäkää saada tulevat liigapelaajat jäämään Ouluun. Rahalla ja hyvällä valmennuksella onnistuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta Oulun rikkaus on useat pääsarjajoukkueet, OLS pitää olla perinteikkäässä jääpallossa ja uudemmassa salibandyssä täällä korkemmalla SM tasolla.
OLS on Suomen vanhin joukkuelajien urheiluseura, ollaan siitäkin ylpeä, noin 140 vuotta vanha, siellä on HIFK ja moni muu vielä poikanen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella harmi, että kapea rinki koki pitkiä loukkaantumisia. Ilma niitä kausi jatkuisi pudotuspeleissä. Nyt hyvät asiat mukaan ensi kaudeksi ja jostain pitäisi saada rosteriin leveyttä. Kannattajan näkökulmasta muutaman laihan kauden jälkeen olisi mukava nähdä pelejä maaliskuulle asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image