Ou­lu­lais­seu­ran tanssijat menestyivät mes­ta­ruus­kil­pai­luis­sa Espoossa

Urheilu 13.5.2018 23:19
Kaleva

Tanssiurheiluseura DSC Oulun tanssijat pärjäsivät tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailuissa viikonvaihteessa Espoossa.

Mestaruudet ratkottiin kaikissa ikäluokissa. Lisäksi alle 21-vuotiaissa ja seniorisarjoissa tanssittiin Suomen mestaruuksista.

Kaiken kaikkiaan viikonlopun aikana kisaamassa oli yli 500 tanssijaa.

Alle 21-vuotiaiden vakiotanssin Suomen mestareiksi tanssivat Jaakko Saaristo ja Anne Haataja. Latinalaistansseissa pari sijoittui kolmanneksi.

– Loistava fiilis saada ensimmäinen yhteinen vakioiden suomenmestaruus voittaen kaikki viisi tanssia. Lattareissa sijoituimme tiukan kisan jälkeen kolmanneksi, johon olemme myös erittäin tyytyväisiä. Nyt suuntaamme Tanskaan hakemaan uusia kuvioita lattareihin ja kahden viikon päästä kilpailemme Romaniassa ennen kuin aloitamme kesäkauden treenit ja kisat, pari kommentoi tiedotteessa.
 
Oululaismenestystä täydensi juniorien toisen luokan 10-tanssikilpailussa toiseksi sijoittunut pari Leo Laajoki ja Ellen Puotiniemi.
 
DSC Oulun tanssijat menestyivät myös senioriluokissa, jossa Esa Id ja Katariina Lassila-Id tanssivat Seniori 2-luokassa finaalin kuudenneksi molemmissa lajeissa. Tommi Rainola ja Sirpa Kovaniemi tanssivat Seniori 3-luokassa finaalin kuudenneksi latinalaistansseissa.

MAINOS

Kommentoi

Onnea Jaakko ja Anne - huippupari jo nyt, vaikka yhteinen tanssiura vasta alussa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikäkausimestaruuskilpailut eivät ole suomenmestaruuskisat sillä kisoihin ei saa osallistua 6 jokaisen luokan Suomen ranking-listan parasta. Eli toisin sanoen finaalin verran parhaita puuttuu jotta muutkin saavat joskus pärjätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Tompphe,
Lapsi, jun1, alle21, sen2,3 ja 4 luokissa ikäkausimestaruuskilpailussa ratkotaan Suomenmestaruudet... joten otetaan asiosta ensin varmuus, ennen kuin kommentoidaan, kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

133
JHL:n lakko sulkee Oulun jäähallit ja uimahallit – Liiga-joukkueelle ja vanhimmille junioreille järjestetty aamuvuorot Raksilan kakkoshallista
88
Oulun Teatterin johtaja Kari-Pekka Toivonen irtisanoutui – Karhula: "Mitään akuuttia syytä eroamiseen ei tiedossani ole"
72
Hallituksen työllisyyspolitiikka sai eduskunnan luottamuksen äänin 101-73 - Sipilä: Irtisanomislain valmistelua jatketaan
47
Uudet polttoainemerkinnät voivat hämmentää tankkaajia – B on diesel
46
Kelan pääsy asiakkaiden tilitietoihin voi helpottua – "Sähköisiä tiedonsaantioikeuksia on helppo käyttää väärin"
41
Ympäristöministeri Tiilikainen teki ilmastolakiesityksiä – kivihiili kiellettäisiin 2029, biopolttoaineet korvaisivat
35
Jopo vaihtui Jaguariin, Juhani Tamminen sai viimein ajokorttinsa takaisin – Ripittää IL:ssä virkavaltaa: "Olen Turun poliisin silmätikku"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Eläkerahastoissa on rahaa vaikka latoja kattaa. Miljardikasat sen kun kasvavat. Sieltä on varaa jakaa pienituloisille el... Lue lisää...
Rahaa riittää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image