Ou­lu­lais­läh­töi­nen Akseli Kalermo siirtyy RoPSin riveihin

Akseli Kalermo on allekirjoittanut RoPS:in kanssa ensi kauden loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen. KUVA: Timo Törmänen
Urheilu 4.8.2015 12:13
Kaleva

Oululaislähtöinen 18-vuotias jalkapallon suurlupaus Akseli Kalermo siirtyy Rovaniemen Palloseura RoPS:in riveihin. Kalermo on allekirjoittanut RoPS:in kanssa ensi kauden loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen.

– Etsin pelipaikkaa ulkomailta, mutta pieni loukkaantuminen katkaisi hyvin alkaneen koejakson ja peruutti toisen. Kun RoPS tuli siinä kohtaa mukaan, se alkoi nopeasti tuntua hyvältä vaihtoehdolta. Uskon, että RoPS-valmentaja Juha Malinen pystyy auttamaan minua ottamaan askeleita eteenpäin jalkapalloilijana, Kalermo kertoo.

Malinen on nuoren jalkapalloilijan seuravalinnasta hyvillään.

– Onhan se hienoa, että Suomessa vuoden poikapelaajaksi vuonna 2013 valittu lahjakkuus valitsee seurakseen RoPS:n. Tämä osaltaan osoittaa sen, että RoPS:n profiili on noussut pelaajien keskuudessa ja lahjakkaat nuoret pelaajat haluavat Rovaniemelle pelaamaan jalkapalloa.

Malisen mukaan RoPS saa Kalermosta lahjakkaan puolustuspään pelaajan, joka totuttelee syksyn harjoitteluun miesten Veikkausliigajoukkueen kanssa.

– Tällä kaudella Akseli saa varmaan kokemusta miesten peleistä farmiseuramme Santa Clausin riveissä. Hän totuttelee harjoitteluun miesten liigajoukkueessa ja taistelee viimeistään ensi kaudella vahvasti paikasta RoPS:n avauskokoonpanoon, Malinen uskoo.

Vuoden poikapelaajaksi Suomessa vuonna 2013 valittu Kalermo on viime syksystä lähtien kuulunut italialaisen Serie A:n joukkueen Atalantan alle 20-vuotiaiden joukkueeseen, mutta pieni loukkaantuminen katkaisi toistaiseksi sikäläisen uran ja Kalermo palaa RoPS-sopimuksen myötä Suomeen ja Suomen kentille.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Oulu vaihtoi Rovaniemen kanssa Kalermon Peuraan. Oma suurlupaus meni ja saatiin Roista parasta ennen merkinnän ohittanut ylijäämämies.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Annetaan pojan ja miksei myös isän ihan rauhassa päättää, mikä on ittensä kannalta paras ratkaisu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mutta ropsissa sarjatasoa tasokkaammat harjoituskaverit ja maksetaan pellaajille, niin mikä ihme tää oikeesti on. Tionen juttu että jos ei ensi kaudella mahu pellaamaan ropsiin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jos poika pyysi enemmän mitä isä pystyi maksamaan. II - divari on hyvä paikka pelailla ja unohtua sinne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ALkaa pelaamaan Kakkosessa. Tuon ikäisiä ja nuorempia pelaa täyttä päätä jo liigajoukkueissa, Kupsilla oli jopa kaksi noita kun voittivat Ropsin. Ei auta yhtään Ropsin miehistöpulaa jos ostetaan lahjakkuus mutta vain treenaa liigaporukan kanssa. Jokohan Ropsillekin käy niin että talous menee kuralle monien ostojen myötä jotka eivät sitten pelaakaan....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksei ACOon? Eikös ole isä johtoportaassa joten neuvotteluyhteys lie ollut. Onko AC:n kasvattajaseura maine vain puhetta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tuliko katsottua MOT työnvälityksestä

Mauno Koivisto siteerasi aikoinaan jotain henkilöä sanoin: "Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike." Tässäkin asiassa tun... Lue lisää...
Rivien välistä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image