Oulujoen Kiekko luopuu paikastaan ykkössarjassa

Urheilu 30.9.2012 21:24 | Päivitetty 30.9.2012 22:08
Joonas Hentilä

Oulujoen Kiekko luopuu paikastaan miesten ykkössarjassa. Seura yhdistää edustusjoukkuetoimintansa Muhoksen Pallo-Salamoiden kanssa, ja joukkue pelaa ensi kesänä Pallo-Salamoiden nimellä miesten suomensarjaa.

Suurimpana syynä OjKi:n sarjapaikasta luopumiseen olivat kustannukset, jotka nousivat ykkössarjassa liian suuriksi verrattuna suomensarjaan.

OjKi:n viime kauden ykkössarjapelaajistosta osa on siirtymässä yhdistyneeseen edustusjoukkueeseen pelaamaan suomensarjaa, mutta Timo Ehrola liittyy Kempeleen Kirin riveihin, ja Tapio Salon osoite on todennäköisesti supersarjan Pattijoen Urheilijat. Myös Antti Korhonen pelannee ensi kesänä supersarjaa, mutta hänen seuransa on vielä auki. Lisäksi ainakin Tapani Piri on siirtymässä Lippo Pesiksen riveihin.

Kiekko jatkanee A-pojissa

Kiekko jatkaa toimintaansa näillä näkymin A-poikien supersarjassa, mutta joukkueen toiminnasta neuvotellaan muiden alueen seurojen kanssa talven aikana, kuten myös B-poikien joukkueen kanssa.

Seura harkitsee edustusjoukkueen perustamista maakuntasarjaan, jossa pelaisivat ne pelaajat, jotka eivät mahdu MuPS:n suomensarjajoukkueeseen.

A-pojat ja maakuntasarjan joukkue pelaavat ottelunsa Madekosken kentällä, jonka seura haluaa kunnostaa pelikelpoiseksi.

MuPS toimi jo kuluneella kaudella OjKi:n farmiseurana, ja nyt seurat haluavat tiivistää Oulujokivarren pesäpalloyhteistyötä. MuPS:n suomensarjajoukkue pelaa ottelunsa normaalisti Muhoksella.

Oulujoen Kiekko jatkaa myös sovittuja yhteistyökuvioita alueen muiden pesäpalloseurojen kanssa pohjoisen alueen pesäpallon eteenpäinviemiseksi.

Paikkaa havitellaan Jyväskylässä ja Imatralla

Kiekolta jäänyt paikka ykkössarjassa täytettäneen. Ainakin Jyväskylän Lohi ja Imatran Pallo-Veikot ovat tiettävästi kiinnostuneita saamaan paikan ykkössarjassa.

Kiekko aloitti uudestaan edustusjoukkuetoimintansa kesällä 2009. Seura nousi kyseisen kauden päätteeksi suomensarjaan, jossa se pelasi kaksi kautta.

Kesäksi 2012 OjKi nousi miesten ykkössarjaan, jossa se sijoittui piinaavan putoamistaistelun päätteeksi sijalle yhdeksän.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Mikäli Tapio Salo on tehnyt, tai tekee sopimuksen Pattijoen Urheilijoiden kanssa, niin toivotamme hänet tervetulleeksi teräksiseen Raaheen ja Pattijoen Urheilijoihin! Rännärillä tavataan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Taitaa olla 1-sarjassa superin menot mutta maakuntasarjan tulot, joten jostain pitää tulla iso lompakko pöytään ja pikkukylillä niitä ei monella ole jos ei isoissakaan kylissä, jos pesiksen pitäisi rahaa laittaa - niin se vaan on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MuPSilla on joukkue valmiina maakuntasarjaan, Oulun puulaakeja suvereenisti hallinnu porukka. Kaikki ex-Mupsilaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On paikka ja aika palauttaa muhoslainen pesäpallo sinne minne se kuuluukin eli takaisin ykkössarjaan! ja ehdottomasti Joona lukkaroimaan ja moukaroimaan vastustajan kenttää! ja hyvä että juniorit saa pelipaikkoja nyt,maakunta/suomisarja ja madekosken kentälläkin on taas pelejä ja tunnelmaa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vitja mitä hapatusta,eikö kempeleen kiri,lippo pesis ja oulujoen kiekko vois kasata superiin menevän porukan,saatas vastusta sotkamolle !!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännä juttu ettei virheistä opita. Luvataan paljon mutta lopulta ei kyetä maksamaan luvattua summaa. Kuka on seuraava nousukas seura jolla yritetään tarjota seudun nuorille ja lahjakkaille pelaajille mahdollisuus näyttää? Oulusalo? Tyrnävä? Ii? Vai perustetaanko taas tyhjästä uusi seura tyyliin Oulun Polte?? Olisiko "Palkkaturvan Hakijat, Oulu" sopiva nimi seuralle??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Järkevä siirto Ojki:lta. Rahan polttaminen ainoastaan ykkössarjassa pysymiseksi olisi ollut taas edessä. Lippopesiksellä paikalliskilpailijana kuitenkin selvät sävelet ja nousu supersarjaan mielessä. Toivottavasti paikallisista nuorista junioreista pidetään kiinni ja annetaan mahdollisuuksia harjoitella ja pelata omassa kaupungissa. Alueen nuorien on ainakin aiempina vuosina ollut täysin mahdotonta jatkaa harrastusta enää C-juniorien jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voishan näistä asioista kertoa muhoslaisillekin, ennenkuin lähdetään lehteen kirjoittelemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

266 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image