OGK:n Sonja Pakonen taituroi uransa parhaaseen suoritukseen Finnish Tourin neljännessä osa­kil­pai­lus­sa

Urheilu 26.8.2019 10:44
Kaleva

Oulun Golfkerhon Sonja Pakonen pelasi loppuun asti hienosti ja päätyi ensimmäistä kertaa mitaleille korkean tason kilpailuissa. Pakosen kolmen päivän tulos 229 (+13) riitti pronssille viikonloppuna Porkkalassa pelatussa Finnish Tourin neljännessä osakilpailussa.

– Olin jopa kakkossijassa kiinni, mutta tein toiseksi viimeisellä triplan ja putosin Tukiaisen Emilian taakse. Siinä oli droppia ja huonoja välilyöntejä, mutta toisaalta löin 63 metristä wedgellä suoraan kuppiin. Fiilikset ovat nyt oikein hienot, Pakonen kommentoi.

Kisan voitti ylivoimaisesti Nokian Emmi Jalkanen tuloksella 217 (+1).

Pakosen seuratoveri Karina Kukkonen kadotti itseluottamustaan, eikä peli ollut omalla tasolla.

– Tein vain yhden birdien koko kisan aikana ja pelaamattomuus näkyi otteissa, tuloksen 236 (+20) tehnyt, mutta hyvälle sijalle 5 pelannut Kukkonen lausui.

Miesten puolella isoveli OGK:n Juhana Kukkonen puolestaan loisti päätöspäivänä. Tulos 68 (-4) oli koko päivän parasta antia. Lopputuloksellaan 216 hän jäi uusinnan jälkeen voittajaksi pelanneesta Kulo Golfin Joonatan Jolkkosesta vain 2 lyöntiä.

– Nyt oli hyvää peliä koko päivän. Birdieyrityksiä oli paljon ja viisi kertaa ne upposivatkin. Tuntui kuitenkin, että pystyn vieläkin parempaan, Juhana Kukkonen iloitsi urakkansa jälkeen.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

18:43
Kulkuväylät ja pihat ovat nyt peilijäällä – lähetä kuvia talvisateen tekemästä liukkaudesta
18:07
Osallistu kyselyyn: Mitä laitat laskiaispullan täytteeksi – vihreitä kuulia, mantelimassaa, hilloa vai salmiakkia?
18:00
Timo Reinikka näyttelee Oulussa muistisairaan isän roolin – Sir Anthony Hopkins esittää saman roolin Florian Zellerin näytelmästään itse ohjaamassa The Father -elokuvassa Tilaajille
17:45
Ilkka Herola taisteli kolmanneksi Trondheimin maailmancupissa – "Oli työmiehen päivä ja hyvin tuli loppuun asti"
17:19
Chelsea sai helpotusta, Tottenhamin taivaalle synkkiä pilviä Valioliigassa
16:43
HS: Oikeuskansleri ryhtyy selvittämään, onko kaksi ministeriötä rikkonut perustuslakia EU-asioista tiedottamisessa
16:20
Pohjois-Italiassa useiden kaupunkien julkisia tiloja suljettu koronaviruksen vuoksi, Etelä-Koreassa tautitapausten määrä singahtanut ylöspäin
142
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
70
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
64
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
54
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
26
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
24
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

238 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Vähän väliä joku välittää ettei eläkerahat riitä. Kuitenkin sen jälkeen kun taitettu indeksi tuli vuonna 1995 ovat eläke... Lue lisää...
Pekkaxy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image