Nivalan voimanainen on nyt MM-mitalisti – Julianna Löllö nosti penkistä 102,5 kiloa ja juhlii nuorten MM-pronssia

Löllö harjoittelee pääasiassa Nivalassa. Valmentajan luona hän käy säännöllisesti Kokkolassa. KUVA: Heikki Uusitalo
Urheilu 18.5.2018 20:10
Heikki Uusitalo

Nivalalainen Julianna Löllö nosti perjantaina klassisen penkkipunnerruksen nuorten MM-kisoissa pronssia. Löllön tulos Vantaan MM-kisoissa oli 102,5 kiloa. 

23-vuotiaiden 72 kilon sarjassa nostanut Löllö on parantanut tuloksiaan hurjaa tahtia ja napannut noin neljä vuotta kestäneen voimailu-uransa aikana jo monta SM-mitalia, EM-pronssia sekä nostanut useita Suomen ennätyksiä. MM-pronssi oli hänelle ensimmäinen maailmanmestaruustason mitali. 

Löllö rikkoi samalla sadan kilon rajan penkkipunnerruksessa. Ennätys parani rutkasti. 

– Nyt tuntuu aivan hemmetin mahtavalta ja suuri unelma toteutui. Monen vuoden työ nyt palkittiin ja se satasen kummitus ylitettiin. Ennätys parani viisi kiloa, Löllö kommentoi Kalevalle. 

Julianna Löllö pääsi pokkaamaan MM-pronssia Vantaan MM-kisoissa. KUVA: Marjoriikka Löllö

Kilpailu oli varsin tiukka. Voiton vei lopulta Ruotsin Vilma Olsson, jonka paras nosto oli 107,5 kiloa. Hopeaa otti Venäjän Anna Mikryukova, joka sai ylös 105 kiloa. 

Löllön paras tulos tuli ylös viimeisellä eli kolmannella nostolla. 

– Nostot olivat aika minun tyylisiäni ja itsestäni tuntui helpolta. Viimeiseen nostoon olin päättänyt, että se tulee ylös ja se tuli. Eli kokonaisuutena elämäni hienoin hetki ja nautin päivästä valtavasti. 

Löllö on kotoisin voimailuperheestä. Hänen isänsä Tuomo Löllö oli pitkälle yli 200 kilon penkkipunnertaja ja voitti omalla urallaan useita arvokisamitaleita veteraanisarjoissa.

Lue myös: Nivalalainen Julianna Löllö nostaa isänsä jalanjäljissä hurjia rautoja.

Näin Julianna Löllö viimeisteli kuntoaan SM-kisoihin viime marraskuussa:

90 kiloa on nuorelle Julianna Löllölle penkkipunnerruksessa helppo sarjapaino.
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kunnon kaari kyllä selässä ku nytkyttelee. Vielä siitä vähän isompi, niin tarvi ku nostaa painot telineeltä ja laskea takaisin alas.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paha tauti se on kateellisuus, tulee puututtua asioihin, mistä ei välttämättä mitään ymmärrä...Sääntöjen mukaisia punnerruksia ja Kaarta tuosta lisäämällä ei nostomatka enään muutu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julianna on upea urheilija. Toivottavasti hän välttyy vakavilta vammoilta, niin ties mitä vielä saavuttaa. Vammat ja sairaudet ovat kuitenkin ne, jotka Juliannan pitää osata välttää. Niihin niin monen lahjakkuuden taival tyssää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image