Naisten 30 kilometristä tuli Johaugin ylivoimainen näytös, Niskanen neljäs

Therese Johaug hiihti ylivoimaiseen voittoon. KUVA: FREDRIK SANDBERG / EPA
Urheilu 28.2.2015 15:30 | Päivitetty 28.2.2015 15:53
STT, Kaleva

Kerttu Niskanen on sijoittunut Falunin MM-kisoissa neljänneksi naisten 30 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailussa.

Niskanen hävisi yhteislähtönä hiihdetyssä kilpailussa minuutin ja 55 sekuntia kilpailun voittaneelle Therese Johaugille. Johaug hiihti koko matkan kärjessä kuroen reilun eron takaa-ajajiin.

Marit Björgen varmisti Norjalle kaksoisvoiton ennen Ruotsin Charlotte Kallaa.

Niskanen oli hieman pettynyt siihen, että mitali karkasi hänen ulottuviltaan viimeisellä kympillä.

– Vähän harmittaa. Mitali oli niin lähellä, Niskanen kertoi Ylen tv-haastattelussa.

– Henkilökohtainen mitali jäi näissä kisoissa saamatta, mutta pääsin kahdeksan sakkiin joka matkalla. Ei se hirveän huonosti ole.

Niskanen ei vaihtanut suksia kisan aikana.

– Suksi tuntui toimivan hyvin. Mielestäni oli oikea ratkaisu etten vaihtanut.

Suomen Aino-Kaisa Saarinen tuli maaliin seitsemäntenä. Riitta-Liisa Roponen hiihti sijalle 18 ja Anne Kyllönen sijalle 21.

Saarisen alkukausi oli jalkavamman takia vaikea. Sen vuoksi hän oli varsin tyytyväinen MM-suorituksiinsa.

– Helpottavaa, että pystyin kaikkien vaikeuksien jälkeen venymään tällaiseen suoritukseen. Kaikkeni sain tänäänkin annettua. Varsinkin loppu tuli mukavasti, Saarinen kertoi maalissa.

Kilpailu oli naisten viimeinen hiihtolaji Falunin kisoissa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Matka oli siis perinteisellä tavalla hiihdettävä. Niin se Therese Johaug Luisteli siinä ennen maalisuoralle saapumista 5-6 luistelupotkua, jonka myös TV-kommentaattorit huomioivat. Tekeeköhän joku maa tästä protestin, jos tekee niin sääntöjen mukaan Johaugin hiihto on hylättävä ja Kultamitalin oikea posoite olisi Norjan Maarit Björgenille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei todellisuutta muuta millään tavalla nuo muutamat potkut. Olisi ehtinyt ennen muita pelkällä työnnöllä tuossa lopussa. Ylivoimaisesti paras ja sillä siisti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lipsuvilla suksilla moni muukin otti loiviin nousuihin ennen haarakäyntiä sivuliukuja. Grattis Therese. Ylivoimainen esitys !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

84
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
68
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
60
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
50
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
24
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
20
Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun kymmenen viime vuoden aikan" – Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria
20
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

232 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image