MTV Urheilu: Jos NHL:ssä ei synny sopimusta, Jesse Puljujärvi aikoo palata Kärppiin – Aho: "Seuraamme Jessen tilannetta"

MTV Urheilun tietojen mukaan Jesse Puljujärvi saatetaan nähdä taas Kärppä-paidassa.
Urheilu 8.8.2019 16:13
Iida Ahonen

MTV Urheilu kertoo, että sen tietojen mukaan Jesse Puljujärvi aikoo ensi kaudella palata Oulun Kärppiin, jos NHL-sopimusta ei synny.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo MTV Urheilulle Kärppien seuraavan Puljujärven tilannetta, mutta mitään sopimusneuvotteluja ei ole käyty.

– Jesse on meidän kannaltamme todella mielenkiintoinen pelaaja.

Puljujärven agentti Markus Lehto on kertonut aiemmin kesällä, että ellei Puljujärveä onnistuta kauppaamaan muualle, hän pelaa Euroopassa. Lehto ei kuitenkaan ole vahvistanut Puljujärven aikomusta pelata Kärpissä. Hän on ainoastaan sanonut, että "Kärpät on Euroopassa hyvä vaihtoehto".

Lehdon mukaan useat NHL-seurat ovat olleet kiinnostuneita Puljujärvestä, mutta se ei tarkoita vielä mitään.

Puljujärvi on hankalassa tilanteessa Edmonton Oilersin kanssa, sillä Edmonton ei halua luopua ykköskierroksen varauksestaan halvalla. Puljujärven NHL-ura ei kuitenkaan ole alkanut toivotulla tavalla.

Maikkarin mukaan Puljujärveä ei nähdä Kärppien kokoonpanossa elokuun harjoitusotteluissa, mutta jos NHL-kuvio selviää, hän voisi pelata CHL-otteluissa jo ennen liigakauden alkua.

Viimeksi Puljujärvi pelasi Kärpissä kaudella 2015–16.

 
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (49)

Maitojuna se on semmoinen . . . se ei jätä eikä myöhästy koskan kuten VR:n junat ja veturit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

NHL-tason kiekkoilu on rasittavaa nuorelle miehelle ja varttuneellekin. Jessen täytyy ajatella itseään, omaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Tämän hetkinen tilanne kertoo siitä, että Jesse on "vähän hukassa", yksinäisyyttä vieraassa maassa suurten tuloksentekopaineiden alla elämistä. Hän lähti nuorena ison meren taakse tienaamaan, mutta ei saanut tilaisuutta näyttää kyvykkyyttään maalinteossa ja tässä tulos. Parempi, että hän palaa Kärppiin ainakin tulevaksi talvikaudeksi saamaan itsevarmuutta ja luomaan motivaatiota tutussa organisaatiossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lisäksi raastavaa keskinäistä kilpailua pelipaikasta joka ansaittava kavereiden kanssa ainakin Edmontonissa, kuulemma jotkut pelaajat olleet jopa ilkeitä Puljulle, eikä yhteistyö pelannut kuin huonosti ja siinä varmasti tärkkein syy, että meni vähän mönkään, kaukana kotoa, kylmässä pahassa maailmassa, urheilussa keskinäinen kilpailu on julmaa, täytyy hyötyä itse jos antaa jotain pitää myös hyötyä.
Alussa varmasti kielellisiä vaikeuksia, vaikka on reipas yrittämään puhumista, kun toiset sanoo mitä tehdään, sujuva Englanti on mahdotonta ymmärtää, siellä ei harjoitella vaan tullaan leitriltä peleihin jos päästään mukaan, heti on hoksattava missä mennään.
Pulju tarvitsee hengähdystauon ja itsevarmuutensa takaisin ja Lontoon kieltä kannattaa ymmärtää, lähtö meni pieleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan niin! muistaa olla katulamppujen valossa ja loisteessa. Tuskin muuta suomessa, kuin tavallisen "jampan" elämää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puljujärven pitää hankkia ammatillinen koulutus, jääkiekko voi olla harrastus. Välivuosi kilpailemisessa voi olla hyväksi, niin hän voi löytää pelivireen taas.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällähän kirjoittaa aika monta kateellista... jauhajaa. Eivät taida osata edes luistella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan pelimies ei pysty tekemään itsestään korvaamatonta, hautausmaat on täynnä " korvaamattomia". Toivottavasti Puljulle pelipaikka löytyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän se niin on, että tuolla näyttöpaikoilla olisi pelimies tehnyt jo itsestään korvaamattoman joukkueelle NHLssä. Mutta kun ei ole peliälyä tarpeeksi, pelitilanne näkymä tulee parin sekunnin viiveellä ja ei osaa muuta kuin mennä pää kolmantena jalkana vaan johonkin suuntaan. Niin ei sillä NHL:ssä pärjää. Kekäläinen jo tämän tiesikin, kun skippasi sen varauskierroksella, ois vaan aika muun Suomen herätä, ettei Jessellä riitä pää eikä kädet NHL:ään.

Tämäkin sanottuna, kyllä se kumminkin on Kärpille vahvistus, kun Liigan taso on mikä on. Ei kyllä ennen kevättä pelejä nää, kun leikkauksista toipumiseen menee niin kauan. Harmi, kun nykyään kaikista junnuista oletetaan NHL tähtiä ja muuan Teemu Selänne sai aikoinaan taas kuulla, ettet sinä siellä pärjää. Sai vähän näyttöhaluja, kun ei kaikkea ennustettu tippuvan jalkojen juureen automaattisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myös Laine on ilman sopimusta joten voi tulla mielenkiintoisia pelejä jos Suomeen palaa kaksi nuorta ykköskierroksen varausta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikken Laineesta henkilökohtaisesti perustakaan, niin se on kyllä varma, että hän NHL:ssä jatkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jättäkää nuo hehkutukset talveen ja maitojunalla tulevia ei kannata hehkuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun mielestä Jesse kuuluu nhl. Ei ole annettu kunnon mahdollisuutta pelata. Muistakaa sediinin veljekset miten kävi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hänellä on kyllä ollut mahdollisuuksia enemmän kuin usealla muulla vastaavassa paikassa olevalla kaverilla. Ei NHLssä voi pitää kokoonpanossa jos kaveri hoksaa tilanteet 1s viiveellä eikä pää toimi ja tulosta ei tule (vaikka yritys kova olisikin). Mm. Jonkun niinkin heikon kaverin laidassa kuin McDavid on päässyt pelaamaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No joo ja ei, McDavid = pistepörssihai joka ei juuri nosta ketjukavereiden tasoa ja siitäpä se Edmontonin menestys sitten syntyykin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielelläni katselen virtuaalilasien lävitse kun Puljujärvi hyökkää puolustajien Lehtonen ja Mikkola varmistaessa takalinjan.
Pojat pelaavat uransa parasta kiakkoa hyökkääjäpakkiparina liigassa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (49)

Uutisvirta

21:11
Oulunsalon ampumaradan melusta valitetaan – mökkiläiset kokevat radan käyttöajat kohtuuttomiksi
20:59
Koronavirus levisi Eurooppaan ja Lähi-itään – Kiinassa koronavirus on vaatinut yli 130 kuolonuhria
20:41
Venäjää uhkaavat Kansainvälisen yleisurheiluliiton yhä kovemmat voimatoimet –  "Sen sijaan, että Venäjän liitto olisi myöntänyt syyllisyytensä, se on mennyt äärimmäisyyksiin kieltäessään"
20:39
Oulusta Helsinkiin neljässä tunnissa – Petteri Orpo panisi vauhtia ratainvestointeihin Tilaajille
20:31
Luistelun kohuvalmentajan seura äänestää helmikuussa uudesta hallituksesta – Taitoluisteluliitto odottaa selvitystä käytännön toimista, joihin seurassa on ryhdytty
20:11
Väistämisvelvollisuutta noudattamaton kuski törmäsi toiseen autoon Taivalkoskella – toista kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta
20:11
Pitääkö tavallisen suomalaisen nyt tehdä jotain tartunnan torjumiseksi ja epidemian ehkäisemiseksi – asiantuntijat antavat vain yhden tärkeän vinkin
185
Tutkimus selvitti, miksi BMW- ja Audi-kuskit tuntuvat törttöilevän muita useammin – statusautojen omistajissa on keskivertoa enemmän itsekkäitä kuskeja
94
Pääministeri Sanna Marin luottaa, että 30 000 työpaikkaa syntyy syksyyn mennessä – "Sillä polulla ollaan"
93
Väyrynen harkitsee paluuta keskustan jäseneksi – Jos Väyrynen palaa, Kärnä harkitsee puolueesta eroamista ja oman "uuskekkoslaisen" eduskuntaryhmän perustamista
78
Analyysi: Nyt on siirryttävä poseerauksesta tekoihin – työllisyystoimet tänään hallituksen pöydällä
37
Maanpuolustustahto kääntyi hienoiseen nousuun – yli kaksi kolmesta puolustaisi maata aseellisesti aina, myös ylivoimaista vihollista vastaan
20
"Otamme kalastusvesiemme vallan takaisin" – Britannia alkaa säätää EU-ajan jälkeisiä lakeja
18
Arviointineuvosto kritisoi hallitusta: "Kulutusta pitäisi lisätä vasta, jos työllisyystavoite saavutetaan"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image