Median keskipisteenä olo vaivaa Mäkäräistä

Urheilu 25.2.2013 12:21
STT

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen on kiusaantunut mediahuomiosta, jota hänen osallistumisensa Val di Fiemmen MM-hiihtoihin on herättänyt ja yhä herättää.

– Miksi siitä on tehty niin iso juttu, että minut on valittu neljän parhaan hiihtäjän joukkoon huomiseen kisaan. Itse en jaksaisi hössöttää siitä niin paljon, Mäkäräinen ihmetteli aamulla naisten kympin ennakkoinfossa.

Joensuulainen tuli Val di Fiemmeen lauantai-iltana kotoaan. Hän ehti kerätä voimiaan vajaan viikon pettymykseen päättyneiden ampumahiihdon MM-kisojen jälkeen.

– Valmentaja Jarmo Punkkisen kannustus oli ratkaiseva tekijä siinä, että päätin lähteä tänne. Luotan Jarmoon niin paljon, ettei hän turhaan kannusta matkaan, Mäkäräinen sanoi.

MM-laduille Mäkäräistä innosti myös se, että hänen hyvä ystävänsä, saksalainen ampumahiihtäjä Miriam Gössner kilpailee Val di Fiemmessä.

Mäkäräinen kokee lähtevänsä huomiseen kisaan altavastaajana, koska pelkkä hiihto on lajina aivan erilainen kuin hänen päälajinsa, jossa hiihtäminen keskeytyy ampumapaikoilla.

Mäkäräisen ohella naisten kympin hiihtävät suomalaisista Krista Lähteenmäki, Riitta-Liisa Roponen ja Riikka Sarasoja-Lilja.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kohtuus kaikessa. Jättäkää urheilijoiden paimentaminen ennen kisapäivää vähemmälle. Kommennetteja saatte kyllä kisan jälkeen. Harmittaa meitä suomalaisia jos media sössii turhalla hössötyksellä tyttöjen ja miesten kisat.
Jos sponsorisopimuksissa lukee, että tullaan saunanlauteillelkin tekemään juttuja niin siitä vaan. Tarra pakaraan ja juttua lehteen. Meitä lukijoita ja kisojen seuraajia ei hetkauta mitään kenen tarroja takeissa on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaisa!
"Pökköä pesään"ja menoksi.Ainakin se on varmaa ,että kaikkesi annat;se on nähty!
Onnea matkaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä enemmän huomiota sitä enemmän sponsoreita. Kannattaisiko ajatella positiisesti. Jos ei huomio kelpaa niin hiihtele piirinmestaruuskilpailuissa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistavaa, että Kaisa nähdään ladulla huomenna. Onhan hän Suomen mestari tältä vuodelta. Aina, kun Kaisa on ollut ladulla, olen vuodatellut voiton, ilon ja tappion kyyneleitä. Ihastuttava urheilija!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajattelisi vaikka tuon touhun maksajia eli sponsoreita. Näkyvyys on hyväksi tuossakin kuvassa. Iloisempaa naamaa vain...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuinka iloista naamaa itse näytäisit rankan suorituksen jälkeen? Kuva on näköjään otettu jonkun kilpailun jälkimainingeissa ja kaisa juuri saanut sukset jalastaan, ase on vieläselässä. Tsemppiä, Kaisa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

118
Sirkkaleipää leivotaan nyt myös Oulussa – Fazerin sirkkajauho tulee Hollannista, koska kotimainen hyönteistuotanto ei riitä
79
Joka kymmenes työtön aktivoitui, kun aktiivimalli leikkasi etuutta, kertoo Kela
51
Aftonbladet: Ruotsissa pidätetty autojen tuhopoltoista epäiltyjä
49
Nuorten maailmantuska voi synnyttää uuden luonnonsuojelubuumin: "Ilmastonmuutos on vaarallisempi kuin ydinsota"
39
Uusi pienpanimotuotteisiin erikoistunut pub avataan Rotuaarille perjantaina – Mallaskellari haluaa laajentaa Oulun oluttarjontaa
34
Myllytullin entinen Oulun seudun ammattiopiston kortteli uusiutuu täysin - suurin osa rakennuksista puretaan ja tilalle nousee asuin-, liike- ja toimistorakennuksia
33
Uusi taksilaki voi tuoda ongelmia koulutakseihin – harvaan asutuilla alueilla kela-kyytien ajo saattaa houkutella yrittäjää enemmän

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

kallis maahaanmuutto?

On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. ... Lue lisää...
jokavuotiset menot

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image