Mäkäräiselle kasaantui huteja cupin pää­tös­kil­pai­lus­sa

Kaisa Mäkäräinen päätti kuluvan kauden maailmancupin seitsemään hutiin ja sijaan 23 Holmenkollenin yhteislähtökilpailussa. Kuva MM-kisoista Östersundista. KUVA: JESSICA GOW / EPA
Urheilu 24.3.2019 16:38
STT

Kaisa Mäkäräinen päätti kuluvan kauden maailmancupin seitsemään hutiin ja sijaan 23 Holmenkollenin yhteislähtökilpailussa. Hän jäi 12,5 kilometrin matkalla kaksi minuuttia ja 17 sekuntia kilpailun voittajasta.

Ruotsalainen olympiavoittaja ja maailmanmestari Hanna Öberg voitti cupin viimeisen kilpailun 1,3 sekunnin erolla Norjan Tiril Eckhoffiin. Yhdysvaltain Clare Egan oli kolmas ja saavutti urallaan ensimmäisen palkintosijan maailmancupissa.

Italian Dorothea Wierer sinetöi maailmancupin kokonaiskilpailun voiton 12:nnella sijallaan. Mäkäräinen oli kokonaispisteissä seitsemäs.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

29
MTV: Kalle Palander muuttaa takaisin synnyinkaupunkiinsa Tornioon – syynä lasten koulunkäynti
22
IS: Liikennelääketieteen professori pitää uutta pistekohtaista nopeusvalvontaa älyttömänä – "Homma on lähtenyt täysin lapasesta"
12
Poliisi valvoi liikennettä Käsivarren Lapissa: ylinopeuksia, useita ajokieltoja ja 11 000 euron ylikuormamaksu
10
Pari kysymystä: Miksi Kiimingin ekopisteitä on lopetettu?
9
Suomalainen autojen yhteiskäyttöpalvelu aikoo globaaliksi – "Sama jakamis- ja kiertotalouden mullistus tapahtuu liikkumisessa nyt kuin Airbnb:ssä 10 vuotta sitten"
8
Yrittäjä myy "sotkun munkkeja", joita ei ole leivottu missään sotilaskodissa – Sotilaskotiyhdistys pitää toimintaa moraalittomana Tilaajille
8
Tuore tangokuningas Johannes Vatjus otettiin lämmöllä vastaan kotikaupungissaan Haapavedellä – "Voi Johannes, minkä teit!"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio, Enontekiö ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

220 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mansikka maalle töihin?

Kyllä se on ongelmana, että osa suomalaisista eivät halua tehdä töitä, jos siinä ei ole jotain "hohtoa" tai ei muutoinka... Lue lisää...
Ryö palkitsee

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image