Tilaajille

Maikkulassa leireillyt ball­hoc­key­maa­jouk­kue lähtee kul­ta­lei­jo­nien jalanjäljille – joukkue aloittaa MM-kisat Slovakiassa perjantaina

MM-kisoihin suuntaava Suomen maajoukkue leireili viime viikonloppuna Maikkulassa. Taneli Marjeta (vas.) yrittää pitää seuratasolla oululaista PHC:ta edustavaa Jari Pohjolaa kurissa. Niin ikään PHC:ta edustava maalivahti Tommi Kuru tarkkailee Ville Aholan säntäämistä pallon perään. KUVA: Maiju Pohjanheimo
Urheilu 12.6.2019 18:00
Jarkko Harjumaa

Suomi kohtaa lajin MM-kisojen avausottelussa isäntämaa Slovakian. Ballhockey on Slovakiassa kovassa suosiossa, joten lehtereille on odotettavissa monituhatpäinen yleisömeri.

Suomen jääkiekkomaajoukkue avasi MM-kultataipaleensa Slovakiassa Kosicen Steel-areenan jäällä perjantaina 10. toukokuuta.

Perjantaina 14. kesäkuuta on häivähdyksiä menneisyydestä, kun leijonapaitainen joukkue valtaa samaisen kaukalon uudelleen. Sillä erotuksella, että jäätä ei ole, jalassa on lenkkarit ja kaukalossa Suomen ballhockeymaajoukkue.

Suomi kohtaa lajin MM-kisojen avausottelussa isäntämaa Slovakian. Ballhockey on Slovakiassa kovassa suosiossa, joten lehtereille on odotettavissa monituhatpäinen yleisömeri. 

Tilaajille

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image