Maajoukkueen hakkuri Olli-Pekka Ojansivu treenaa Ettan mukana Oulussa

Olli-Pekka Ojansivu (verkon takana) pelasi Kokkolan Tiikereissä lokakuussa 2014, jolloin Tiikerit oli Ettan vieraana Oulussa. KUVA: Maiju Torvinen
Urheilu 7.1.2017 12:49
Hanna Kuusiluoto

Suomen lentopallomaajoukkueen hakkuri Olli-Pekka Ojansivu on harjoitellut kuluneen viikon Oulussa Ettan liigajoukkueen mukana ja palaa urheilutalolle taas maanantaina Ettan vieraspeliviikonlopun jälkeen.

Ojansivulla on sopimus Iranin Superliigan Shahrdari Urmian kanssa, mutta hän on ollut sivussa peleistä marraskuun puolivälistä lähtien sitkeän virustaudin takia. Hän palasi joulukuussa kotiinsa Kokkolaan tarkempiin tutkimuksiin. Samaan aikaan Urmialla on ollut vaikeuksia palkanmaksun kanssa, eikä Ojansivu aio palata Iraniin, ennen kuin tilit ovat ajan tasalla. Hänellä on silti edelleen sopimus seuran kanssa.

Muuten tulevaisuus on täysin auki. Tilanne elää päivittäin, Ojansivu kertoo.

– Tärkeintä on nyt päästä takaisin kuntoon. Taukoa ehti tulla kuusi ja puoli viikkoa, hän sanoo.

– Kovin todennäköistä ei ole, että pelaisin Suomessa. Ollin (Ettan päävalmentaja Kuoksa) kanssa on sovittu, että treenaan heidän mukanaan toistaiseksi.

Ojansivun houkutteli Ouluun Ettan laadukas harjoittelu. Hänen vanhassa seurassaan Kokkolan Tiikereissä pelaajatilanne on sellainen, että harjoituksissa on tunkua jo valmiiksi.

–Tykkään Ollin treeneistä, hän vaatii helvetisti, ja nuoret innokkaat kaverit potkivat perseelle tämmöistä vanhempaa kaveria.

MAINOS

Kommentoi

Hienoa että Lelu pääsee treenaamaan. Hanna K. olisi syytä tutkia otteluohjelmaa ja huomata, että viime viikko Kokkolan Tiikereillä meni Tsekin matkalla ma-to, viikon loppuna pöllytettiin ETTA ja tällä viikolla vieraspeli Vammalassa. Ei siis kovin säännöllistä treenaamista ole tarjolla Kokkolassa tällä hetkellä, valitettavasti. Tämmöinen tarkoituksen hakuinen paskan jauhanta ei palvele lentopalloa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

10:18
Kuusamontiellä toinen ajokaista suljettu liikenteeltä Jäälissä
10:12
Ulkoministeriö: Suomen suurlähetystön toimintaa on tutkittu Turkissa jo kuukausien ajan: "Epäillään, että tätä järjestelmää on käytetty väärin"
10:09
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"
9:51
Korkein oikeus ei myöntänyt Nokian teippisurmaajalle valituslupaa
9:46
KRP ja Rajavartiolaitos tutkivat: Suomen Ankaran-suurlähetystöstä myönnetty Schengen-viisumeita väärin perustein – selviteltävinä satoja viisumeita
9:41
Matkailuporoksi koulutettu kesy poro varastettiin Ylitorniolla marraskuussa
9:34
Maailman kallein polttoaine synnytti väkivaltaiset protestit – väärinkäytökset tutkitaan, lupasi Zimbabwen presidentti Mnangagwa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

200 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalaisprofessorin väitös; Suomi olisi voinut välttää talvisodan

Jopas on herra Stephen Kotkinilla s.17.2.1959 puheet ja tutkimustulokset. Suomi oli itsenäinen maa, joten miksi Stalin h... Lue lisää...
Sotamies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image