Leh­to­nen/Ah­tiai­nen ja Nur­mi­nen/­Si­ren pelasivat beach volleyn SM-ykkösiksi

Urheilu 12.8.2018 19:10 | Päivitetty 12.8.2018 19:34
STT

Riikka Lehtonen sekä Niina Ahtiainen voittivat naisten ja Jyrki Nurminen sekä Santeri Siren miesten kultaa sunnuntaina beach volleyn SM-lopputurnauksessa Jyväskylässä. Lehtonen/Ahtiainen kaatoi naisten finaalissa toisen Suomen kärkiparin Taru Lahti-Liukkonen/Anniina Parkkinen 25-13, 21-16.

Vaikka naisten parit harjoittelevat yhdessä, oli SM-finaali heidän ensimmäisen virallinen keskinäinen kohtaaminen. Ahtiaiselle SM-kulta oli uran ensimmäinen.

Miesten finaalissa Nurminen/Siren kaatoi selkeästi Pyry Topion ja Janne Marttilan 21-10, 21-8. Mestaruus oli Sirenille ensimmäinen. Nurminen oli napannut kolme edellistä SM-ykköstilaa Pekka Piipon parina.

- Meillä on ollut loistava kausi. Suomen mestaruus on loistava päätös tälle kesälle, Nurminen iloitsi tiedotteessa.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image