Lauri Vuorinen: "Hiihto alkaa kulkea oikeaan aikaan"

Urheilu 10.2.2019 15:02
STT

Joni Mäki ja Lauri Vuorinen uskovat olevansa nousukunnossa sopivasti Seefeldin MM-hiihtojen lähetessä, vaikka kaksikko karsiutuikin Lahdessa maailmancupin pariviestin finaalista.

–  Minulla on hyvä tunne. Hiihto alkaa kulkea oikeaan aikaan. Kerrankin näin päin. Viime vuonna Koreaa kohti kunto oli jopa vähän laskussa, mutta nyt ollaan eri kurssissa, Vuorinen vertasi olympiakauteen.

Vuorinen sairasteli tammikuun alussa, mutta sai taudin jälkeen harjoiteltua pari viikkoa täysipainoisesti. Se tuottaa tulosta ja nostaa itseluottamusta.

Vuorista ei ole vielä virallisesti nimetty Seefeldin joukkueeseen, mutta lauantain hyvän sprinttihiihdon jälkeen Vuorisen asema oli selvä. Mäki lähtee Itävaltaan uransa ensimmäisiin aikuisten arvokisoihin.

–  Ihan ok vaiheessa olen. Tänään en ollut parhaassa iskussa, sillä sain eilen hyvin irti sprintissä. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä valmistautumaan MM-kisoihin, Mäki kertoi.

Mäki ja Vuorinen hiovat arvokisavirettään Italian Toblachissa tiistaista lähtien.

Salpausselällä Vuorinen otti alkuerän kymmenennen sijan omaan piikkiinsä, sillä hän meni osuudellaan polvilleen.

–  Kaaduin tuplatunnelin nousun jälkeen, kun lähdettiin laskuun. Kärki karkasi todella kauas, ja peli oli siinä, Vuorinen harmitteli.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

49
Yrittäjien Mikael Pentikäinen on huolissaan tulevista verolinjauksista: "Vaalikampanjoinnissa monien puolueiden kädet olivat syvällä yrittäjien taskuissa"
43
Kellojen siirtelyn loppuminen vaatii vielä monta päätöstä – Suomessa ratkaisu kesä- tai talviajasta on vastavalitulla eduskunnalla
30
Miten Oulun Kaupunginojaa pitäisi kehittää? – kaupunkilaisilta kysytään toiveita ja historiatietoa
22
Kirkkovaltuusto hyväksyi suunnitelmat Ylivieskan uudesta kirkosta – Kirkkohallituksen yliarkkitehdilta kehut hyvästä työstä ja kohtuullisuudesta
11
Kerro meille: Millaisia muistoja sinulla on Iin Rysäklubista?
9
Kärpät kaatui Hämeenlinnassa sysimustaan minuuttiin toisessa erässä – Manner HPK:n salamamaaleista: ”Ei siinä mielestäni mitään isompia virheitä tapahtunut”
8
Uudet nopeusvalvontalaitteet saadaan toimintaan kesälomakauden kynnyksellä – Teiden varsilla olevat tyhjät tolpat ovat sen sijaan jo aloittaneet työnsä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 12 Ahvenanmaan maakunnassa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

223 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Ilkeää on, tuo kateus nimittäin. Alle promille, siis tuhannesosa eläkeläisistä, saa yli kymppitonnin eläkettä (Iltalehti... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image