Lauri Vuorinen: "Hiihto alkaa kulkea oikeaan aikaan"

Urheilu 10.2.2019 15:02
STT

Joni Mäki ja Lauri Vuorinen uskovat olevansa nousukunnossa sopivasti Seefeldin MM-hiihtojen lähetessä, vaikka kaksikko karsiutuikin Lahdessa maailmancupin pariviestin finaalista.

–  Minulla on hyvä tunne. Hiihto alkaa kulkea oikeaan aikaan. Kerrankin näin päin. Viime vuonna Koreaa kohti kunto oli jopa vähän laskussa, mutta nyt ollaan eri kurssissa, Vuorinen vertasi olympiakauteen.

Vuorinen sairasteli tammikuun alussa, mutta sai taudin jälkeen harjoiteltua pari viikkoa täysipainoisesti. Se tuottaa tulosta ja nostaa itseluottamusta.

Vuorista ei ole vielä virallisesti nimetty Seefeldin joukkueeseen, mutta lauantain hyvän sprinttihiihdon jälkeen Vuorisen asema oli selvä. Mäki lähtee Itävaltaan uransa ensimmäisiin aikuisten arvokisoihin.

–  Ihan ok vaiheessa olen. Tänään en ollut parhaassa iskussa, sillä sain eilen hyvin irti sprintissä. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä valmistautumaan MM-kisoihin, Mäki kertoi.

Mäki ja Vuorinen hiovat arvokisavirettään Italian Toblachissa tiistaista lähtien.

Salpausselällä Vuorinen otti alkuerän kymmenennen sijan omaan piikkiinsä, sillä hän meni osuudellaan polvilleen.

–  Kaaduin tuplatunnelin nousun jälkeen, kun lähdettiin laskuun. Kärki karkasi todella kauas, ja peli oli siinä, Vuorinen harmitteli.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

56
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
45
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
42
Metsästyskortilla äänestämään? – Kysyimme, voisiko äänestysikärajan laskea osan kohdalla 16 vuoteen
40
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
9
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
9
Raahen Laivan kultakaivoksella alkamassa yt-neuvottelut, neuvottelujen piirissä alle 50 henkilöä
7
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image