Kirittäret oli liian kova vastus KeKi:lle – Siri Eskola löytänyt paikkansa mestareiden riveissä

Kiimingin Urheilijoiden kasvatti Siri Eskola kuuluu alkukauden kovimpiin kotiuttajiin naisten pääsarjassa. Kempeleen Kiri sai pidettyä hänet kuitenkin ilman lyötyjä juoksuja. KUVA: Matti Räty
Urheilu 16.7.2019 22:17
Matti Ahola

Pelin alun hallinta ei riittänyt Kempeleen Kirille jaksovoittoon mestaruutta puolustavaa Jyväskylän Kirittäriä vastaan. KeKi hävisi kotonaan Sarkkirannassa pelatun naisten Superpesis-kohtaamisen 0–2 (2–4, 2–8)

Minttu Vettenrannan ja Sara-Ella Kemppaisen onnistumiset veivät KeKi:n alussa 2–0-johtoon, mutta koko pelin käänne nähtiin kolmannessa vuoroparissa. Kirittärien Camilla Kirsilä puhkaisi kentän kakkospesän takaa ja hetken päästä kentän kuningattaren Emma Körkön kumura pomppasi KeKi:n kakkoskopparin Henna Tähtilän yli.

Kaksi kertaa 1+1 on neljä. Käytännössä KeKi hävisi hyvän avausjaksonsa kahteen lyöntiin.

– Alkuun pelasimme hemmetin hyvää peliä. Harmittaa paljon, että tuli kaksi läpilyöntiä ja jakso oli paketissa, kotijoukkueen parhaana palkittu Jutta Myllyniemi sanoi.

Toisella jaksolla Kirittäret näytti kuinka kova se parhaimmillaan on. Hyvä lyöntipeli ja täydellisellä onnistumisella syntynyt Körkön toinen kunnari jättivät KeKi:n vaille mahdollisuuksia.

Kirittäret jahtaa toista perättäistä mestaruutta joukkueella, jossa on vahva pohjoisen leima. Viime kaudella suuressa roolissa olivat oulunsalolainen Ella Korpela ja Lippo Junioreista pesisoppejaan ammentanut Saana Sumén.

Täksi kaudeksi mukaan liittyi Kiimingin Urheilijoiden kasvatti Siri Eskola, joka on ottanut paikkansa lyöjätilaston kärkipäästä. Hänen tämän kauden saavutuksiin kuuluu ensimmäinen aikuisten Itä–Länsi.

– Jännitti tulla mestarijoukkueeseen, mutta olen saanut hyvin vastuuta ja onnistumisten kautta olen saanut luottoa omaan tekemiseen.

Pääosan kaudesta Eskola on pelannut lyöjäjokerina, mutta jyväskyläläisten poissaolojen takia hän pelasi Sarkkirannassa siepparina.

Nopeakätinen etukenttäpelaaja näytti varmuuttaan ulkopelissä, vaikka sisällä hän ei tällä kertaa onnistunutkaan totutulla tavalla.

– Jos unohdetaan tämä peli, niin onhan tämä mennyt parhaiten tähänastisista kausistani, viime kaudella Lipottarissa pelannut Eskola sanoi.

MAINOS

Kommentoi

Muistaakseni useat Kekiin siirtyneet pelaajattaret mainitsivat siirron syynä olleen, että päästään pelaamaan huipputasolla, mutta eihän tämä kausi nyt kovin hyvin ole mennyt . Onko valmennus/pj. mennyt hiukan hakoteille?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laittoivat pari hyvää runkopelaajaa poies rosterista ja liian nuoria tilalle, siinä syy. Viime kausihan oli ihan ok!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylli Lapualle, Heikkinen pesäyseihin ja Rautiainen levähtellee uuteen iskuun. Eläkää hättäilkö, kyllä sieltä hyvä tullee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin mistä hyvää tullee? KeKistäkö? No siihen taas muutama vahvistus muuten saa ootella hamaan tulevaisuuteen tai pelaajia siirtyy " parempiin" joukkueisiin😎

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa että Oulun Lipottarista Kirittäriin siirtyneet Eskola ja Korpela ovat lyöneet läpi Suomen huipulle.

Onnea Naiset!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kempeleenkirin kasvatti Korpela sekä Kiiminginurheiljoiden kasvatti Eskola, hienoa pohjoisen osaamisedustusta kansallisen lajin huipulle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, mutta jos ei tänä vuonna niin jospa ensi vuonna. Tai sitten ei koskaan mutta pelaa niillä mitä on, ei velaksi. Toivottavasti muitten ja omaksi iloksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

20:37
Kolmen vuoden vääntö ja hikinen loppusuora: EU-maat vahvistivat brexit-sopimuksen
20:04
Asunto ei ole itsestäänselvyys Oulussa – Asunnottomien yö muistutti jälleen ongelman olemassaolosta
20:03
Yksi antiikin maailman seitsemästä ihmeestä herää eloon The Hanging Garden -näyttelyssä – OSAO:n floristimestariopiskelijoiden taidonnäytteitä voi ihailla kasvitieteellisellä puutarhalla Tilaajille
19:04
Oamkin projektissa bensasyöppö maasturi muunnettiin biokaasulla toimivaksi, ja se toi isot säästöt: "Polttoainekustannukset sataa kilometriä kohti lähes puolittuivat" Tilaajille
19:03
Tärkeintä on tunnelma - sisustussuunnittelija Minttu Vartiainen auttaa ihmisiä luomaan kauniin ja toimivan kodin
18:00
Oulussa esiintyvä Nik Kershaw on iloinen elämästä julkisuuden ulkopuolella – “On helppoa olla menestynyt, mutta maine on todella vaikea asia” Tilaajille
17:55
Mitä tapahtuu brittiparlamentin superlauantaina – brexitin loppusilaus vai vastaveto täysin toiseen suuntaan?
58
Kalen! kalluppi: Onko Oulusa toimiva joukkoliikenne?
55
Britannian ja EU:n brexit-neuvotteluissa saavutettu sopu – Boris Johnson: "Meillä on mahtava uusi sopimus"
52
Kivisydämen kausipaikoille olisi tunkua – joka viides paikka on vuokrattu pitkäaikaispysäköintiin
48
Kaatumisesta virisi keskustelu punaisen Baanan liukkaudesta – Kysyimme aiheesta liikenneinsinööriltä: ”Uusi asfaltti tuppaa aina olemaan liukkaampaa”
36
Korkeassa rakentamisessa nähdään peikkoja – Oulun keskustan asukkaat pelkäävät viihtyisyyden heikkenevän ja vanhojen asuntojen arvon laskevan
35
Selvitys: Sisäilmaongelmia esiintyy eniten peruskouluissa ja lukioissa, syynä useimmin kiinteistöjen ikä ja investointien puute – Ilmanvaihto yleisin ongelma
30
Kärppien pelaajabudjetti ylittyi Junttilan hankinnan myötä, liikennettä luvassa toiseenkin suuntaan – Toimitusjohtaja Virkkunen: ”Haluamme tällaisilla hankinnoilla antaa faneille lisäarvoa”

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä ja illalla Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Palkkojen halpuutustako

S-ryhmä varmasti maksaa suomalaisille kokeille työehtosopimusten mukaista palkkaa kuten laki vaatii. Se taas on eri asi... Lue lisää...
Realismia

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.10.

Fingerpori

17.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image