Kiprop nosti kädet pystyyn do­ping­tais­tos­saan

Urheilu 14.6.2018 22:30
STT

Syyttömyyttään vannova olympiavoittaja Asbel Kiprop luopuu kamppailusta maineensa pelastamiseksi. Olympiavoiton ja kolme MM-kultaa Kenialle juossut Kiprop kertoi torstaina, että hän tyytyy Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n tuomioon dopingtapauksessaan.

Kiprop antoi viime marraskuussa positiivisen dopingnäytteen, josta paljastui epo-hormonien käyttö. Kiprop vakuuttaa, että hän on syytön, muttei aio riitauttaa tulevaa tuomiota.

- Olen täysin syytön, mutta on järjetöntä jatkaa taistelua ilman managereiden, oman lajiliiton ja maan hallituksen tukea, Kiprop ilmoitti.

- Sanon silti, että tämä on epäreilua.

Kiprop, 28, kertoi, että testitulos on jo pilannut hänen maineensa eikä hänellä ole rahaa päätöksen haastamiseksi. Häntä uhkaa neljän vuoden kilpailukielto.

MAINOS

Kommentoi

Anabolisten steroidien käyttöajan ennätykset alkavat olla kohta kaikki entisiä. Uudet tulokset ovat tehdyt uusilla lääketieteen keinoilla. Doping tarkoittaa testeissä kiinnijäämistä, Puhdas testitulos tarkoittaa vain sitä, ettei testissä näy vippaskonstien käyttö. Kaikki arvokisojen voittajat tehdään laboratorioiden tuotteella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

124
Sirkkaleipää leivotaan nyt myös Oulussa – Fazerin sirkkajauho tulee Hollannista, koska kotimainen hyönteistuotanto ei riitä
85
Joka kymmenes työtön aktivoitui, kun aktiivimalli leikkasi etuutta, kertoo Kela
54
Aftonbladet: Ruotsissa pidätetty autojen tuhopoltoista epäiltyjä
54
Uusi pienpanimotuotteisiin erikoistunut pub avataan Rotuaarille perjantaina – Mallaskellari haluaa laajentaa Oulun oluttarjontaa
53
Nuorten maailmantuska voi synnyttää uuden luonnonsuojelubuumin: "Ilmastonmuutos on vaarallisempi kuin ydinsota"
36
Yle: DNA:n valitus vaarantaa Suomen teräväpiirtosiirtymän
34
Myllytullin entinen Oulun seudun ammattiopiston kortteli uusiutuu täysin - suurin osa rakennuksista puretaan ja tilalle nousee asuin-, liike- ja toimistorakennuksia

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image