Kiimingin Nyrk­kei­ly­ker­hon toiminta uuteen vauhtiin – seura nauttii harvinaisesta luksuksesta, sai Jäälin Välikylään oman salin

Matti Lantto (vas.) ja Niko Päiveröinen harjoittelevat jatkossa Kiimingin Nyrkkeilykerhon omalla salilla Jäälin Välikylässä. KUVA: Jarkko Harjumaa
Urheilu 11.2.2019 11:55
Kimmo Siira

Oululaisen nyrkkeilyn pitkäaikainen puuhamies Matti Lantto on uusimmasta haasteesta innoissaan. Lantto toimii valmennuspäällikkönä Kiimingin Nyrkkeilykerhossa, joka on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa.

Nyt KiNK:n yhteisössä puhaltavat uudet tuulet. Seura saa nauttia Suomen mittakaavassa harvinaisesta luksuksesta – omasta salista. Kaiken takana on paikallinen yrittäjä Tero Autio, joka antoi Jäälin Välikylästä Ahertajantieltä 300-neliöisen, lämpimän teollisuushallin KiNK:n käyttöön.

Aution tuella ja seuraväen talkootyöllä halli on ehostettu nyrkkeilysaliksi, joka sijaitsee reilun kymmenen minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

Salilla vietetään virallisia avajaisia maanantaina kello 17.30 avoimien ovien periaatteella.

– Tällä hetkellä kilpailunyrkkeilyharjoituksissa käy toistakymmentä urheilijaa. Kuntonyrkkeilytoiminta alkaa maanantaina, Lantto pohjustaa.

– Sali on herättänyt kiinnostusta. Esimerkiksi joukko oululaisia nyrkkeilyihmisiä on jo varannut viikon kolmelle illalle höntsävuoron lajin harrastamiseen.

KiNK järjestää ensimmäiset kilpailut salillaan 27. huhtikuuta.

MAINOS

Kommentoi

Matti Lantolle iso kiitos nyrkkeily kipinän ylläpitämisestä. Iso kiitos myös voittoa tavoittelemattomalle Tero Autiolle. Nyt kun on puitteet kondiksessa ja treenajia riittää ni jospa sieltä joku nousisi kansalliseen kärkikaartiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image