Kempeleen Kirin naisille helpottavat avauspisteet – "Siinä oli tasan yksi vuoro, jossa annoimme juoksuja"

Kempeleen Kirin kapteeni Jutta Myllymäki merkkautti neljä kärkilyöntiä kotiavauksessa. KUVA: Pekka Peura
Urheilu 18.5.2019 23:10 | Päivitetty 18.5.2019 23:11
Anu Kirstinä

Kempeleen Kirin kauden ensimmäinen kotiottelu päättyi helpottaviin tuuletuksiin, kun Kiri otti kauden ensimmäiset pisteensä voittamalla Mynämäen Vesan 1–0 (3–0, 3–3).

Kiri petrasi ensimmäisistä peleistä, jolloin tasaiset väännöt kääntyivät vastustajille.

– Meidän sisäpelimme ei lähtenyt heti rullaamaan, mutta ulkopeli oli aika rautaista. Siinä oli tasan yksi vuoro, jossa annoimme juoksuja. Tarjolla olisi ollut tärkeät kolme pistettä, mutta niitä tuli kaksi, Kirin ykköspalkittu Inka Ronkainen kertasi peliä.

Kirin sisäpeli parani pelin edetessä. Varsinkin Sara-Ella Kemppainen ja Ronkainen osoittivat vaarallisuuttaan sisäpelissä.

Nousijajoukkue Mynämäen Vesa hallitsi kummankin jakson alkua. Kiri sai ensimmäisen takatilanteen vasta kolmannessa vuoroparissa harhaheitoilla. Ajotilanteesta Kemppainen löi kaksi juoksun arvoista välilyöntiä ja Minttu Vettenranta yhden.

– Tarkoitus olikin lyödä pelissä paljon vapaita lyöntejä takakentälle. Onnistumiset hellittivät ensimmäisen kotipelin tuomaa lukkoa, Kirin pelinjohtaja Mika Takalahti kiitteli.

Toisen jakson alussa vieraat karkasivat kolmen juoksun johtoon.

– Siinä tapahtui pienessä ajassa kolme virhettä, mikä näkyi kolmena juoksuna taululla. Niitä ei kärsi tulla, jos haluaa enemmän pisteitä. Muuten ulkopelimme on hyvää ja siihen voi luottaa, Takalahti kiitteli.

Kiri ei hämmentynyt vieraiden karkumatkasta. Lyöjäjokeri Tiia Valtanen kavensi tilanteen välilyönnillään. Tasoihin Kiri pääsi Ronkaisen kolmosjatkeelta lyödyllä kunnarilla.

– Neljäs sisävuoro jäi valjuksi, kun kotiutus- ja vaihtolyönnit menivät kopeiksi, Takalahti harmitteli pehmeäksi jäänyttä loppukiriä.

Lukkari Vettenrannan johdolla Kiri hyydytti vieraiden viimeisen sisävuoron.

Vierasjoukkueen pelinjohtaja Mikko Järvenpää oli pettynyt joukkueensa sisäpeliin.

– Turhat palot ja lyöntiratkaisut harmittavat, pelinjohtaja sanoi.

Kirille juoksut toivat Neea Mikkola, Emmi Särkioja, Sanni Syrjälä, Ria Ojala ja Ronkainen.

MAINOS

Kommentoi

Kun realiteetit otetaan huomioon , niin sarjanousija vastassa ja hiukan nihkeä esitys, mutta kun lukkari Kärsämä kuntoutuu niin saadaan säpinää peliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mites Oulun pesäpallon tilanne tällä hetkellä? Joko superpesis pelit on miehissä ja naisissa aloitettu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kempeleessä syntyneenä, lapsuuteni ja nuoruuteni kasvaneena..On mukava lukea, että Kempeleen Kiri onnistuu ja voittaa..Huikeeta..Onnea..😊Siitä se kausi polkaistiin käyntiin..👍🏻😊🌻🌹

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kempeleen mimmit pelaa paremmin pesistä, kuin oulun kärpät lätkää. Kärpät nimittäin hävisi Suomen mestaruuden HPK:lle todella lahjakkaasti jollei oululaiset satu muistamaan, niin muistutetaan hiukan, että HPK on Suomen mestari.
Hienoa Kempeleen Kirin mimmit hieno peli oli ja siitä onnittelut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli kyllä vuosisadan surkuhupaisin vertaus. Kempeleen Kiri varmaan on varmaan parempi miesten Kroatian jalkapallomaajoukkue, sillä hävisivät viime kesänä finaalissa Ranskalle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä mennyt kauaa kun ensimmäinen oululainen tuli näyttämään miten totuus osuu pahasti tauluun.
Siinä olet todellakin oikeassa, että kommenttisi on vuosisadan surkuhupaisin vertus ja propsit siitä, että huomasit sen jopa itse.
Kiitos kuitenkin päivän nauruista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän joku kempeleläinen ole ihan tosissaan verrannut Kiriä Kärppiin. Ei ainakaan kauheasti yllättäisi, kun tuolla peräkylällä olen joskus käynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No kärppiin voi verrata meidän esikoululaiset esim. sen verran mokasivat mestaruuspeleissä.
Olet siis käynyt kempeleeltä oulussa, kun oulun peräkylän tunnet noinkin hyvin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et sitten yhtään tajunnut, että tuo kommentti oli selvä provo ja sinä onneton lankesit juuri siihen mitä kommentilla haettiin.
Voi, voi teitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:58
Rehnin madonluvut poikivat heti rajun ehdotuksen keskustan riveistä: Massiivinen 50 miljardin euron velkaelvytyspaketti – Kärnä valmis harkitsemaan valtion omaisuuden myyntejä uudestaan
14:41
Työryhmä: Biojätteen erilliskeräys pakolliseksi jokaiselle taajamatalolle, pakkauskeräys vähintään viiden asunnon kiinteistöille
14:25
Rajakylän uudessa hyvinvointipisteessä hurja vilske torstaina avajaisissa
14:12
Arvio: Ad Astra vie Brad Pittin päänsisäiselle tutkimusmatkalle avaruuteen – "Elokuva tuntuu hieman paisutellulta ja omasta tärkeydestään lumoutuneelta" Tilaajille
13:51
Merivoimien uusien alusten rakentaminen Suomessa varmistui – neljä korvettia valmistuvat Rauman telakalla ja tuovat tuhansia työpaikkoja
13:49
Terentjeff: "Otamme alueelle saapuneet uudet toimijat avosylin vastaan" – Oululaiselle Kuurulle moduulisviittejä Isolle-Syötteelle
13:30
Suomen Lidl saa uuden toimitusjohtajan, kun vanha päätti jättää tehtävänsä: "Oikea hetki vaihtaa kapulaa"
77
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
50
Caruna nostaa sähkönsiirtomaksuja lähes neljä prosenttia, Omakotiliitto pöyristyi: ”Eikö verkkoyhtiöille mikään riitä?"
36
Akavan esitys: Osan työttömyyskorvauksesta saisi vasta päästyään töihin – "Työn hakemisen ja vastaanottamisen pitää olla kannattavampaa kuin nykyisin"
35
Korkeiden talojen ja pienten asuntojen rakentaminen johtaa siihen, että Oulun väestörakenne muuttuu yksipuoliseksi Lukijalta
32
Harvalukuiselle yleisölle virkamiesmäinen esitys – Kärppien nihkeän voiton pääarkkitehti Heshka selitteli vaikeaa alkua: ”Jokainen joukkue tulee pelaamaan tänne aina täysillä”
30
Psykologit: Sipilän hallituksen hidasautolait pitäisi perua kokonaan – perusteluina nuorten kuljettajien aivojen kehittymättömyys
26
Toimittaja Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, ilmoitti päätöksestään Twitterissä – Taustalla asioita, joita "ei toistaiseksi voi kertoa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image