Kempeleen Kirille vuoden pe­sä­pal­lo­seu­ran palkinto – "Kehitystä on tapahtunut monella rintamalla"

Naisten edustusjoukkue on osaltaan rakentanut Kempeleen Kirin menestystarinaa. KUVA: Tiina Wallin
Urheilu 16.11.2019 17:27
Kimmo Siira

Kempeleen Kiri sai Pesäpalloliiton lauantaisen syyskokouksen yhteydessä arvokkaan tunnustuksen: vuoden pesäpalloseuran palkinnon. KeKi:ä kiiteltiin muun muassa vastuullisesta taloudenpidosta sekä sujuvasta yhteistyötä eri tahojen kanssa. KeKi:llä on joukkue sekä miesten että naisten Superpesiksessä.

– Seuralla on liki 400 lisenssipelaajaa ja -tuomaria sekä aktiivinen yhteisö toiminnan tukena, liiton perusteluissa todetaan.

KeKi:n pesäpallojaoston puheenjohtaja Juha-Matti Ranta oli palkinnosta otettu.

– Olemme kehittyneet monella rintamalla. Esimerkiksi D-ikäisistä ylöspäin jokainen poika- ja tyttöjuniorijoukkueemme oli päättyneellä kaudella kymmenen parhaan joukossa Suomessa. Yksittäiset mitalit eivät ole itsetarkoitus, mutta kun massat kasvavat, myös menestystä tulee, Ranta pelkisti.

– Tämä palkinto antaa meille energiaa tehdä asiat jatkossa entistä paremmin.

MAINOS

Kommentoi

Kempeleesä on tehty hommaa vähä toisin ku esim Oulusa. Zeppeliini shellin hevosmiesten tietotoimisto kuiteski kertoo että ongelmia löytyy. Ongelmat liittyy miesporukan manageriin jolla tuntuu olevan omia ongelmia jokka karkottaa ponsoreita ja seuraväkeä. Tää on jatkunu kuulemma jo vuosia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtavaa, kun aktiivinen talkootyö ja järkevästi hoidettu talous saa tällaista tunnustusta. KeKi on sympaattinen seura, jossa puhalletaan yhteen hiileen - tykkään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuipa huomion osoitus oikeaan osoitteeseen. Pesäpallo on kempeleläisen nuorison "kansallispeli".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai mahtavaa! Hienosta työstä palkinto. Oulun seudulla on monia hienoja urheiluseuroja yli lajirajojen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisi Oulussa Lippo ottaa mallia perusteesta vastuullinen talous. Tosin Kärpät taitaa viedä kaikki rahat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turha Oulun Lippoa on tähän KeKin saamaan huomioon sotkea.
Huomattava on sekin, että KeKi omalla kirkonkylällään ja yleisönsä silmissä on ns paikkakunnan "ykkös urheiluseura", kun taas Oulun Lippo omalla paikkakunnallaan monien isojen urheiluseurojen ja yleisön mielenkiinnon joukossa on joukon jatkeena ns "ynnä muut" porukkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä passaa, kunta on työntänyt rahaa seuralle ja työntää tulevaisuudessakin varmaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrotko miten kunta on työntänyt rahaa KeKiin? Kyllä taustalla on kuule hirvittävä talkootyö ja yhteistyö kunnan kanssa. Kaikki lähtee talkoo työstä ja hyvistä vapaa ehtoistyön tekijöistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On saatu kokoon seteliselkärankaisten joukkue, jonka menestys oli jo päättyneellä kauden hiuskarvan varassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haistan kateuden ja katkeruuden täällä muutamassa kommentissa. Viime kausi ei ollut edustukselta sitä mitä toivottiin, mutta ei se himmennä tämän tunnustuksen arvoa. Iso kiitos Kempeleen nuorille ja talkooväelle, Kekisydän se vaan sykkii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikalailla Zempeleessä nautitaan muiden seurojen juniorityön hedelmiä tällä hetkellä. Vaan mikäs se on kun on millä mällätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainoa joukkue, jossa enemmistön muodostaa muiden seurojen kasvatit on miesten superpesis. B-tytöissä omat junnut taistelleet jo useana vuonna kärkisijoista ja nämä samat junnut muodostavat myös naisten superin rungon. Varsinkin tyttöpuolella Kekillä on asiat todella hyvin ja poikapuolella paranee koko ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirillä on laaja osanotto myös juniorisarjoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan niin. Ilmeisesti KeKillä on postiivinen imago lajin harrastajien keskuudessa ja seurassa toimiminen kiinnostaa kuin myös oulunseudulle muutetaan mielellään etenpääkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
102
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
86
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
73
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
70
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image