Kempeleen kiri ei riittänyt – po­ri­lais­vie­raat veivät täyden pistepotin Sark­ki­ran­nas­ta

Takakentältä läpi lyöneen Neea Mikkolan (2) kunnari jäi vain askeleen päähän. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 19.6.2019 23:00
Anu Kirstinä

Kempeleen Kirin kaksi vahvaa sisävuoroa ja hyvä loppukiri eivät riittäneet pisteisiin naisten Superpesiksessä Porin Pesäkarhuja vastaan.

Kempeleen Kirin kaksi vahvaa sisävuoroa ja hyvä loppukiri eivät riittäneet pisteisiin naisten Superpesiksessä Porin Pesäkarhuja vastaan. Viime vuoden pronssijoukkue vei ottelun puhtaasti 0–2 (4–7, 3–4).

Pori joutui tekemään töitä pisteiden eteen. Henna Tähtilän kunnari sytytti kotijoukkueen peliin mukaan.

– Menetimme johtoaseman liian nopealla tahdilla. Ulkopelin tarvitsee olla pikkaisen tiiviimpää, että saa pisteitä Porin tasoista joukkuetta vastaan, KeKi:n pelinjohtaja Mika Takalahti kertasi peliä.

Ottelun lopussa Neea Mikkola löi takakentältä läpi ja kunnari jäi vajaan askeleen päähän.

– Hyvästä taittoheitosta tullut palo oli yhden pisteen arvoinen suoritus. Tilanne olisi muuten ollut tasan, Porin pelinjohtaja Sami Österlund sanoi.

Kirillä lukkaroi 17-vuotias Jenni Nättinen, kun Porista lainalle tullut Minttu Vettenranta ei ollut vielä joukkueen vahvuudessa.

– Sopimusta tehdessä sovimme, ettei Minttu lukkaroi Poria vastaan. Jenni pelasi tänään ensimmäisen superin matsin ja mallikkaasti pelasikin, Takalahti kiitteli.

Pattijoen Urheilijoiden kasvatti Milla Lindström pelaa Porissa vahvaa kautta. Lindström on etenijätilaston toisena 26 tuodulla juoksullaan. Vastustajilla on kova työ polttaa etenijäjokeri pesille.

– Oma kausi on lähtenyt ihan mukavasti liikkeelle. Tavoitteena on pelata elämäni parasta pesäpalloa ja se on mahdollista. Se on motivoinut jatkamaan pelaamista, kun näkee, että kehityn vielä. En ole jämähtänyt paikalleen, kymmenettä kautta Porissa pelaava Lindström iloitsee.

Lindström on voittanut urallaan kaksi kertaa etenijätilaston. Piakkoin 30 vuotta täyttävä pelaaja kertoo, että korkealla tasolla pelaaminen vuodesta toiseen vaatii paljon töitä.

– Kyllä sen huomaa, ettei peleistä palaudu yhtä nopeasti kuin ennen. Oheisharjoittelua ja huoltavia pitää tehdä paljon enemmän kuin vaikka 10 vuotta sitten, pelaaja kertoo.

Lindström valittiin Itä-Länteen jo kuudennen kerran. Kiristä Idän joukkuetta edustavat Emmi Särkioja ja Jutta Myllyniemi.

MAINOS

Kommentoi

Kuinka pahasti Kekin lukkari Kärsämä on loukkaantunut kun ei yhtään peliä ole voinut vielä pelata..?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa että kempeleessä omia tyttöjunioreita pelluutetaan superissa, selkeästi näkkyy että otetaan laajasti ihan nuoremmista asti ikäluokat huomioon eikä pelkästään viedä yhtä hyvvää porukkaa etteenpäin, paitti superia. Ja näkkyyhän siellä kahen miehen valmennuksen jälkeen että tuli paljon hyviä pelaajia aikuissarjoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä hyvää toimintaa, alueen urheilunuoria yli seurarajojen otetaan huomioon ja kiinnostuneille pelaajanaluille piirretään pelaajapolkua järkevästi, ei kouhkaamalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä pohjoisen kurkoja ovat PattU joukkueet, muut pohjoisen joukkueet ovat täysi amatöörejä puulaakipeleineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No enpä tiedä, kuinka kurkoja ovat. Pääasia, että kaikki pysyvät sarjassa ja Lippokin nousee sinne kisaamaan. Näin saadaan taas tännekin kommentoimaan kaikki tiukkapipoiset nurkkapatriootit. Aurinkoisia pelejä jatkossakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Melkoisia kurkoja ovat kyllä. Kuinkas hyvin PattU:n naiset tänä kautena on Superpesiksessä pärjänny?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä kohin, mihin sinun ymmärrys katkeaa asioista. Riisu ne vaaleanpunaiset lasit, niin ehkä näetkin jotain sieltä kateellisuuden keskeltä. Ai, että tuntuu taas ihanalta kun saa viedä olulaisia maalaisia 100- 0.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerro toki miten naisten superpesiksessä PattU:n naiset on sijoittunu, ku en löydä koko joukkuetta naisten superin sarjataulukosta? Vai ottaako totuus koville?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin tympäisee, vaan säälittää te oululaiset koska olette aina niin helppoja vietäviksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja siinä oululainen tuli näyttämään typerän kateellisuutensa. Kyllä tulee niin hyvä mieli kun saa oululaista kommentoijaa vedättää 100- 0 ja kun se oululainen aina ottaa syöttiin kiinni. Kiitos nauruista taas kerran.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai että miten ihanasti osuu ja kihisette kiukkua kun tajuatte olevanne vietävänä jatkuvasti ja siihen ei kykene kuin oululainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aukaise pattiska buhahahbuhaa verhot ja näet ihanan kesäkelin, pois peräkammarista äidinhelmoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten aukaista verhot ulkoilmassa? Sinun se kannattaisi tehdä, mutta siihenkään ei edes äitisi kykene auttamaan koska oululaisia.
P.S. opettele kuitenkin ensin kirjoittamaan, jos oululainen mitenkään siihen kykenisi.
Säälittävä yritys sulla buahahahaaaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22.7.
Henkilöauto romuttui lunastuskuntoon ulosajossa Sodankylässä, autossa olleet katosivat paikalta
22.7.
Inarijärvellä kuultu avunhuutoja – pelastuslaitos selvittää asiaa helikopterin avulla
22.7.
Lacrosse on hurja laji, jossa pallo viuhuu 180–190 kilometriä tunnissa – Arttu Ylilauri löysi lajin pariin 33-vuotiaana
22.7.
Eurooppaan odotetaan taas ennätyshelteitä: 40 astetta voi mennä rikki Saksassa saakka
22.7.
Britannia haluaa eurooppalaiset joukot turvaamaan merenkulkua Hormuzinsalmella
22.7.
Maailmalla megasuosiota nauttiva kriketti on pyristellyt itselleen jalansijan Oulussa – "Laji sekoitetaan krokettiin" Tilaajille
22.7.
Lokkisiimat pyritään saamaan Kauppurienkadulla valmiiksi ennen Qstock-viikonloppua – "Nyt on positiivisen odottava fiilis"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image