KeKi:llä sytytys pielessä – kolmas peräkkäinen voitto karkasi imat­ra­lais­vie­rail­le

Yksi Kempeleen alkukauden onnistujista on ollut superpesisdebytantti Joona Suni. KUVA: Janne Kˆrkkˆ
Urheilu 15.6.2019 20:16
Sami Korkala

Kempeleläisten sisäpeli takkusi Sarkkirannassa pahanpäiväisesti.

Superpesis, KeKi–Imatra 1–2 (11–3, 1–2, 0–1)

Kempeleen Kirin sisäpeli on ollut tällä kaudella kuin loppuun viritetyn mopon moottori. Välillä se ulvahtelee komeasti isoilla kierroksilla, mutta leikkaa aina jossain vaiheessa kiinni. 

Kempeleläisten pelinjohtajan Antti Vihtkarin ja kumppaneiden täytyy edelleen pitää työrukkaset kädessä ja työkalupakki auki, jotta KeKi:n mopo saadaan rakenneltua luotettavampaan kuntoon.

Lauantaina Sarkkirannassa KeKi keuli Imatran Pallo-Veikkojen isäntänä avausjakson voittoon yhden 10 juoksua tuottaneen sisävuoron turvin, mutta sisäpeli lopahti tyystin toisella jaksolla.

Imatra punnersi pelin kalkkiviivoilla supervuoroon, jossa vanha konna Jere Dahlström iski voittojuoksun. Kaikkien aikojen lyöjäkuningas rikkoi Kempeleessä 1300 runkosarjajuoksun rajapyykin, vaikka on taistellut monien muiden tavoin alkukaudella katkeilleiden mailojen kanssa.

Yksi Kempeleen alkukauden onnistujista on ollut superpesisdebytantti Joona Suni. Viime kaudella KeKi:n nousijajoukkueessa kopparin paikan napannut Suni, 20, on saanut pitää tonttinsa takakentällä ja näyttänyt pelimiehen vinkeitä mailan varressa.

– Ulkopelin kautta lähdin kauteen, mutta onhan tuo sisäpelissä onnistuminen ollut minulle pieni yllätys, Suni totesi.

A-poikien Itä-Länteen valittu Suni on lyönyt tällä kaudella kunnarin ja kolme tavallista juoksua ja liikutellut kärkietenijää noin joka toisella yrityksellään.

– Sama pelihän tämä on, mutta tietysti vähän kovempi sarjataso, Suni vertasi Superpesiksen ja Ykköspesiksen eroja.

KeKi:n ulkopeli antoi lauantaina hyvän mahdollisuuden kolmanteen peräkkäiseen voittoon, sillä Imatra sai aikaiseksi vain 14 kolmostilannetta.

– Emme vain saa kokonaista ehjää peliä aikaiseksi sisällä, Vihtkari ihmetteli.

Kärkenä pelaava Aki Hanhela juoksutti vieraiden ulkopelaajia iskemällä 1+3 juoksua. Marko Pelkonen ja jokeri Ossi Meriläinen kotiuttivat kumpikin kolmesti.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Kun lukee näitä kommentteja lukee, niin palaa mieleen se syy, miksi käyn Lipon peleissä niin harvoin. Porukka jaksaa oman alueen ykkösseuraa mollata jokaisen tappion jälkeen. Peleissä ei käydä, mutta heti ollaan pilkkaamassa. Juntusen OPS:in ohella ainoa seura jota häpeän kotikaupungissani on Lippo. Omia mokia ei nähdä ja aina ollaan irvailemassa muille. Kannattaisiko jo vaihtaa levyä, niin homma saattaisi joskus onnistua? Ottakaa mallia vaikka AC Oulusta tai Kärpistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tossahan se tuli se homman ydin. Niin kauan ku lippolaiset järkeä vailla mollaa muita seuroja, homma ei muutu eli ilmeisesti ei koskaan. Sponssit ei muuten tykkää siitä että oman seuran ylistyksen ohessa dissaillaan muita seuroja ja mahdollisesti muita lajeja. Tää sen takia että heidän asiakkaissaan on myös muiden seurojen kannattajia. Tätähän dissaamista lippo (tai mikä se millonkin on) on aina harrastanut ja juuri sen takia sponsseja on jäänyt pois. Toki se että seura on vähän väliä konkassa ei sponsseja oikein vakuuta. Nyt omien seuratoimijoiden täytyy toimia myös pääsponsseina, muut eivät lähde mukaan vaikka maksettas. Anyway, muut alueen urheiluseurat kiittää lippotiomijoita heidän iankaikkisesti jatkuvasta töppäilystään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukakohan tässä mollaa ja ketä... Ihan saa keki tehdä mitä haluaa. Ei kiinnosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedoksi pesäpallon ystäville, joita tappiossa tarpominen kyllästyttää.

Tänään Raksilassa tarjolla voittavaa pesäpalloa upeassa säässä☀️

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vastakkain giganttinen Goljat-Pöytyä ja Daavidina pieni, mutta heiveröinen maalaisporukka Oulu! Iso Simokin tulee vielä kiusaamaan pikkuriikkistä Lippoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En voi kun ihmetellä tätä Oululaista kateutta, pitäisi olla Oulunseudulla tyytyväisiä että Keki pelaa superia sen jälkeen kun Lippo on muutaman kerran sukeltanut konkan kautta alaspäin. Kempeleessä tehdään asioita talouden ehdoilla mitä ei ole voinut sanoa Lipon toiminna olleen viime vuoisna, mennään kaikki positiivisella asenteella Sarkkirantaan kannustamaan Kekiä ja toivotaan Lipolle parempaa tulevaisuutta niin pelilliseti kuin taloudellisesti. Ja kyllä Pelkonen on yksi Suomen kovimpia jokereita superissa, käykää katsoamassa pelejä niin näette.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhtään en ole kateellinen Kempeleen pesäpalloihmisille. Pesäpallossa ainut mitä voin kannattaa on Lippo. Minua ei kiinnosta lähteä Kempeleen pelejä katsomaan piste.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viihdyttävä peli jota oli katsomassa lähemmäs 1300 henkeä. Hienosti kautensa aloittanut Hyvinkään Tahko sai lehtereille vähemmän sakkia vaikka vastassa oli viime vuoden mestari Joensuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kohta alkaa pelinjohtajan palli horjua. Urheilulehti kirjoitti että nykyiset pelinjohtajat tosi surkeita verrattuna aiempina vuosina toimineisiin. Vihtkari niin surkea ettei edes nimeltä mainittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

KeKin pelistä puuttuu se oikea henki. Se näkyy katsomoon asti. Tällä menolla katsojat äänestävät jaloilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Raksilaan uusi biisi sisääntulo marssiksi, juicen sanoittama "maksamme velkaa" tai Rahikaisen Walten "äidin kukkarolla saamme olla".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tai Irwinin "Kun ei rahat riitä" eli "Pannaan pensselit santaan ja rukkaset naulaan, eihän tässä muukaan auta." Tuo päivä lähenee koko ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

silti keki pelaa superia ja pesäpalloliiton lempilapsi lippo ykköspesistä. ehkä kauden jälkeen jopa maakuntasarjaa. veronmaksajat taas kiittää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jere Dahlström ei ole konna, vaan lyöjäkuningas, joka näytti Lipon kasvattamille lyöjäkuninkaille, miten Imatralla osataan pelata joukkueelle.
Parempi voittaa aina hävinnyt selittää, hyvä Imatra, huonompi häpesi ja hävisi ostojoukkue pahimmasta päästä, kivää että oikeus aina voittaa lopulta, nyt Imatra oli parempi kuin hävinnyt! Voi että minä nautin joka solulla Karjalan poikien voitosta, siellä omat pelaa!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kamalan katkeraa vuodatusta. Totta, hävinnyt selittää, kuten lippolaiset tekivät raastuvassa ja viime kaudella ennen konkurssia. Kempeleessä pelaa kaksi lippokasvattia. Dahlström on muuten Vaasan Mailan kasvatti ja suurin osa Imatran pelureistakin taitaa olla muualta kuin Imatralta. Mutta karjalaisista puheenollen, Kohonen on Karjalan poikia eli Kiteen kasvatti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näiden mielipiteiden takia juuri pesäpallo ei tippaakaan enää kiinnosta, samanlaisia kirjoituksia kilpailijoista koko ajan, vuodesta toiseen. Yksi seura Eteläsuomesta pilasi kiinnostavan lajin, jokainen tietää mistä puhun, kannattajat ovat vuosia räksyttäneet piste.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

49
Liikkuvan poliisin perinneyhdistys: peltipoliisien sijoittelulle ei suurelta osin järkeviä perusteita – "Kansan silmissä kameratolpista tullut sakotusautomaatteja"
39
Britanniassa Boris Johnsonin konservatiiveille suuri vaalivoitto – tie aukeamassa brexitin nopealle toteuttamiselle
25
Näkökulma: Al-Holin leirin lapset kelpaavat nyt kaikille – pelko oppositioon valuvasta kannatuksesta on hidastanut poliittista päätöstä, jolla on jo kiire
14
Lapsiasiavaltuutettu: Lasten erottaminen huoltajistaan ulkomailla on mahdollista kiireellisellä sijoituksella
13
Hiilellä lämmittävää Puolaa ei saatu ainakaan vielä EU:n ilmastoruotuun
12
Nuoret tahtovat YK:n ilmastokokouksilta tekoja – tarvitaan lainsäädännöllistä ohjausta ilmastoystävällisten valintojen tekemiseen Lukijalta
10
Ovensuukyselyt: Konservatiivit ottamassa murskavoiton Britannian parlamenttivaaleissa – ennusteen mukainen vaalitulos tietäisi nopeaa brexitiä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image