Kärppien ka­na­da­lais­puo­lus­ta­ja Shaun Heshka pudotuspelien raa­dol­li­suu­des­ta: ”Jokainen pelaa vammojen kanssa tässä vaiheessa kautta”

Urheilu 23.4.2019 22:24 | Päivitetty 23.4.2019 22:25
Janne Onnela

Kärppien kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan otteet pudotuspeleissä eivät ole olleet totutun teräviä. Tehoja ei ole tullut totutun tasaiseen tahtiin, eikä puolustuspäässäkään homma ole luistanut pakkipari Atte Ohtamaan kanssa niin vahvasti kuin parhaimpina päivinä.

Heshka on ollut pudotuspeleissä jäällä kuuden tasakentällisin syntyneen takaiskumaalin aikana. Lukema on suurempi kuin yhdelläkään toisella kärppäpelaajalla.

– Voisin tietysti parantaa. Tuntuu, etten saa oikein laukauksia läpi ja vastustaja peittää niitä paljon. Pitäisi tehdä enemmän oikeita päätöksiä. Välillä lauon, kun pitäisi syöttää ja toisinpäin, Heshka tuskaili hävityn HPK-pelin jälkeen.

– Pitäisi olla tehokkaampi pisteiden muodossa. Välillä pistetehtailu ei kuitenkaan onnistu sormia napsauttamalla, mutta olen kuitenkin iloinen, että joukkueena pääsääntöisesti voitamme pelejä.

Pudotuspeleissä pukuhuoneesta on vaikea löytää tervettä pelaajaa. Heshka ei ole poikkeus, mutta vakuuttaa, että nykytilanteessa finaalien pelaaminen loppuun onnistuu helposti.

– Jokainen pelaa vammojen kanssa tässä vaiheessa kautta. Peli on intensiivistä ja kehoasi moukaroidaan kaukalossa. Meillä on maksimissaan viisi peliä jäljellä, ja pystyn kyllä ne hoitamaan, kanadalainen päätti.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ohtamaan hitaus on myrkkyä pakkiparilleen.

Ei muuta kuin pelinopeutta lisää ja kiekkoa liikkeelle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täysin ymmärrettävää loukkaantumiset, moni moittii pelaajia kun eivät ole yhtä hyviä kuin parhaimmillaan kaudella, minä fanina ymmärrän, että tässä vaiheessa kautta moni pelaa loukkaantuneena, sen näkee heitä vuosia seuranneen selvästi. Yritys on silti kaikki 110 lasissa ja parhaansa tekevät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heshka, Osala, Jokinen, Ohtamaa, Kukkonen

On tainnut aika ajaa heidän ohitseen.

Ei jalka riitä enää ja sitten loppuu pääkin, ja seuraukset näkyy tulostaululla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä porukalla menty komeasti Liigan finaaliin!

Varmaan osaat kertoa paremmat pelaajat vaikka niistä kesälomaa jo viettävistä joukkueista 😄

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

86
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
55
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
54
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
53
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
31
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
19
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image