Kärpille ikävä takaisku – elämänsä kautta pelaava Otto Karvinen joutuu kä­si­leik­kauk­seen, sairausloman alustava pituus 6–8 viikkoa

Kärppien Otto Karvinen joutuu lähiviikkoina seuraamaan pelejä sivusta. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Urheilu 9.1.2020 19:53
Kimmo Siira

Jääkiekkoliigan kärjessä porskuttava Kärpät koki torstain harjoituksissa ikävän takaiskun, kun hyökkääjä Otto Karvinen loukkasi kätensä. Karvisen sairausloman alustavaksi pituudeksi on arvioitu 6–8 viikkoa.

– Hän menee perjantaina leikkaukseen, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho vahvisti Kalevalle.

– Jos kaikki sujuu hyvin, hänen pitäisi pystyä palaamaan tositoimiin ennen pudotuspelien alkua.

Liigan runkosarja päättyy 14. maaliskuuta, reilun yhdeksän viikon päästä.

– Tämä vamma on tietenkin harmillinen juttu Otolle ja joukkueelle. Hän on tärkeä pelaaja meille, Aho painotti.

Kuluvan kauden aikana Karvinen, 29, on ottanut Kärpissä jopa yllättävän ison roolin.

Taustaketjujen haalarimiehenä profiloituneen hyökkääjän lisäarvo on perinteisesti näkynyt energisessä karvaus- ja taklauspelissä sekä fyysisyydessä, mutta syyskaudella myös liigamaaleja syntyi kiitettävästi kahdeksan kappaletta.

Karvinen on ollut elämänsä vireessä ja summannut tähän mennessä liigauransa ennätyspisteet (8+3=11) yhden kauden aikana.

Karvinen oli loukkaantuneena jo aiemmin syksyllä, kun hän joutui lokakuun lopun kotiottelussa Lukon Kristian Pospisilin taklaamaksi. Tuolloin Karvinen palasi riviin reilun kuukauden tauon jälkeen.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa olleista Kärppien hyökkääjistä Mika Pyörälä ja Jasper Lindsten ovat palaamassa pikapuoliin kokoonpanoon.

MAINOS

Kommentoi

Nytkö se on kärppäteami ihan kuutamolla ku johtohahmo Otto on kehistä pois. Yks tärkeimmistä pelaajista. Silli alkaa nakuttaan vuorostaan vastustajia levyksi ja verkkoa tötteröön

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nyt ymmärtää kun kärppäpelaajat loukkaantuu noin herkästi kun ei osata harjoitella oikein kun jo harjoituksessa telotaan omia pelaajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä minä niin ihmettelen miten Lukon Kristian Pospisili selvisi ilman pitkää pelikieltoa, kun löi poikittaista mailaa kovalla voimalla Otto Karvista kasvotkin, joka kuuluu päähän, aivotärähdys ja 5 viikkoa sairaslomaa.
Miten tuomarit ja kurinpito voi tällä tavalla tehdä, Karvinen olisi saanut itse vastaavasta teosta vähintään 10 ottelua rangaistusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi koska materiaaliltaan "liian ylivoimaista" ja viime vuosina liiaksi menestynyttä Kärppä-joukkuetta saa rapata ja teloa käytännössä mielin määrin. Ovat vain hyvillään kun edes joku pelaaja putoaa aina välillä pois vahvuudesta ja joukkueiden voimasuhteet tasoittuvat. Liiga halutaan etenkin kärkipään osalta pitää keinotekoisesti mahdollisimman tasaisena ja mielenkiintoisena. Viime kevään tapahtumat pudotuspeleissä ja viimeisessä finaalissa olivat ainakin itselle toistaiseksi se viimeinen niitti miksi ei enää ole huvittanut ostaa lippua peleihin. Aito kilpailullisuus, urheilullisuus ja rehellisyys ovat ikävä kyllä Liigasta kadonneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jo 80-luvulta alkaneen Kärppä joukkueen kannattaminen koki kovan kolauksen ja pettymisen kun fanit haukkuivat Leskisen Hifk valinnan johdosta. Kaikki tähdet kääntyivät Pohjois-Suomen ylpeyttä vastaan kiitokseksi tästä ala-arvoisesta käytöksestä ja loukkaantumiset piinaavat varmasti koko kevään. Harmi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin siis muutama keskenkasvuinen ja vajaamielinen äänekäs mölisijä haukkuivat Leskistä, ei koko faniryhmä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haluaako kukaan muistaa jääkiekkoilija Veivon onnetonta kohtaloa kiekkoväkivallan seurauksena ?? Mitä Veivolle kuuluu ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeksi kun näin Veven niin ihan oli tolpillaan ja ei ehkä täällä kannata asiaa irvistellä suuntaan eikä toiseen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

28.1.
Kiinalainen matkailija on tuotu eristykseen Lapin keskussairaalaan koronavirusepäilyn vuoksi – potilas oli tullut Wuhanista
28.1.
Oulun ammattikorkeakoulussa ultralujasta teräksestä rakennetulla autolla pyritään parantamaan autojen energiatehokkuutta – "Tavoitteena oli suunnitella mahdollisimman luja ja kevyt auton runkorakenne"
28.1.
Karibianmerellä voimakas maanjäristys, useille maille annettiin tsunamivaroitus – Vedenalainen järistys oli voimakkuudeltaan 7,7 richteriä
28.1.
Lin­ja-au­to suistui ojaan Enon­te­kiöl­lä
28.1.
Oulun keskustan Snellmaninpuistolle laadittiin rakennussuunnitelma – puistoon suunnitellaan oleskelumahdollisuuksia ja taidepolkua
28.1.
Trump: Palestiinalle itsenäinen valtio, Israelin miehittämät siirtokunnat tunnustetaan, Jerusalem säilyy "jakamattomasti" Israelilla, Palestiinalle pääkaupunki Itä-Jerusalemiin
28.1.
Hiihtosuunnistuksen kuusinkertainen nuorten maailmanmestari Liisa Nenonen muutti Ouluun opiskelemaan: "Lunta on pitänyt etsiä" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Keski-Suomen, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, lumisten teiden ja sohjoisten teiden vuoksi.
Ajokeli on huono Lapin länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Kemijärvi pöllyävän lumen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image