Jarno Tenkula AC Oulun rinkiin

Jarno Tenkula palaa kierroksiltaan Ouluun. Kolmen viimeisen kesän aikana mies on pelannut TP-47:n ja VPS:n liigamiehistöissä.
Urheilu 21.12.2006 0:00
Hannu Wilenius

Yhteensä 60 liigaottelua pelannut Jarno Tenkula liittyy vuodenvaihteen jälkeen AC Oulun harjoitusrinkiin.

Tenkula, 24, on Oulun Luistinseuran kasvatti, joka siirtyi Tornion Pallo-47:n joukkueeseen talvella 2003-04. Hän esiintyi TP-47:n paidassa kahden kauden ajan ja pelasi 42 liigaottelua.

Vuosi sitten Tenkula siirtyi Torniosta Vaasaan ja VPS:n raitapaitaan Jari Pyykölän valmennukseen. Kesä oli Tenkulalle kuitenkin pettymys.

"Ei se mennyt aivan niin kuin etukäteen odotin. Pelasin jonkin verran alle 20 ottelussa. Jotenkin käsitin, että Pyykölä haki kuitenkin erityyppistä pelaajaa", kentän vasemmalla sivustalla mieluiten pelaava Tenkula sanoi.

Kauden päätyttyä Tenkula pakkasi kamppeensa ja muutti takaisin Ouluun. Tällä hetkellä hän harjoittelee omatoimisesti.

"Olen jutellut Harri Kampmanin kanssa. Olemme sopineet, että voin mennä AC Oulun harjoituksiin, kun ne alkavat 8. tammikuuta. Tietenkin tilanne muuttuu silloin, jos jostakin muualta tulee riittävän houkutteleva tarjous", Tenkula mietti.

Syksyn aikana Tenkula on ollut yhteydessä myös ykkösdivisioonassa pelaavaan Rovaniemen Palloseuraan.

"Siltä suunnalta ei ole ainakaan vielä kuulunut yhtään mitään."Myös Puurunen
antaa näyttöjä


Viime heinäkuun alussa VPS:sta takaisin Ouluun tullut Jukka Puurunen on Tenkulan tavoin liittymässä AC Oulun harjoitusrinkiin. Puurunen ehti pelata AC Oulun joukkueessa heinä- ja elokuun aikana kahdeksassa ottelussa. Loppukauden otteluista hän joutui olemaan sivussa jalkavaivojen takia.

"Olen harjoitellut kovasti ja tunnen olevani kovassa kunnossa. Tarkoitus on näyttää tammikuussa alkavissa harjoituksissa, että olen ansainnut paikkani AC Oulun liigajoukkueessa", Puurunen pursui itseluottamusta.Maalivahti Luukkonen
suuntaa etelään


Neljän vuoden aikana AC Oulun maalia joukkueen kaikissa sarjaotteluissa vahtinut Jani Luukkonen etsii pelipaikkaa ensisijaisesti Etelä-Suomen liigaseuroista. Tällä hetkellä Luukkonen lomailee Thaimaassa. Marraskuussahan AC Oulu teki sopimuksen Jaron maalia viimeksi vartioineen kokeneen Jani Vianderin kanssa.

Yksi mahdollinen uusi työnantaja 29-vuotiaalle Luukkoselle on vuoden 2005 Suomen mestari Myllykosken Pallo, joka jo aikaisemmin ehti ilmoittaa etsivänsä toista maalivahtia liigaan ykkösveskarinsa Janne Korhosen pariksi.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

230 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tuliko katsottua MOT työnvälityksestä

Mauno Koivisto siteerasi aikoinaan jotain henkilöä sanoin: "Tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike." Tässäkin asiassa tun... Lue lisää...
Rivien välistä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image