Jarno Rova AC Oulun uusin so­pi­mus­pe­laa­ja

Urheilu 29.11.2006 0:00
Hannu Wilenius
OLS:n kakkosdivisioonajoukkueessa pelannut Jarno Rova allekirjoitti tiistaina yhden vuoden sopimuksen liigaan nousseen AC Oulun kanssa.

Syyskuussa 19 vuotta täyttänyt Rova on hyökkääjäpelaaja, joka viime kaudella teki OLS:n paidassa seitsemän maalia. Hän oli Petteri Palosaaren ja Tommi Siekkisen jälkeen joukkueensa kolmanneksi paras viimeistelijä.

AC Oulu sai tiistaina täyteen liigalisenssin edellyttämän pelaajasopimusmäärän (15), kun jo aikaisemmin joukkueessa esiintyneet Olavi Arvola, Kim Kaijalainen ja Ilja Fomitsev allekirjoittivat yhden vuoden jatkosopimukset.

Keskikentällä pelaava Arvola, 22, on kuulunut AC Oulun pelaajistoon koko seuran nelivuotisen historian ajan, vasemman sivustan puolustaja Kaijalainen, 24, on pelannut joukkueessa kaksi kautta ja toppari Fomitsev, 24, yhden kauden.

Liigakokemusta nelikosta on vain Fomitsevilla, joka kauden 2004 aikana pelasi Tornion Pallo-47:n väreissä 22 pääsarjaottelua.

AC Oulun päävalmentaja Harri Kampman lomailee parhaillaan etelän auringossa, mutta Oulun Edustusjalkapallon hallitukseen kuuluva Tarmo Kouva jatkaa vielä lähipäivinä neuvotteluja joidenkin ulkopuolelta seuraan liittyvän pelaajan kanssa.

"Uskon, että tulevana viikonloppuna tai viimeistään alkuviikosta voimme julkistaa yhden tai kahden uuden pelaajamme nimet", Kouva valotti tilannetta tiistaina.

Kouva laskeskeli, että kun joukkue aloittaa yhteisharjoituksensa 8. päivänä tammikuuta, voi ringissä olla jopa yli 25 pelaajaa.

"Sopimuspelaajien lisäksi harjoituksiin tulee useita, jotka antavat meille näyttöjä treenien lisäksi myös helmikuun loppupuolella alkavassa liigacupissa."

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

288 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko olet maksanut veroja palkastasi?

En ole tarkkaan laskenut, mutta noin miljoona euroa. Parisataatuhatta ajattelin vielä maksaa ennen kuin orava loikkaa py... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image