Jääkiekon maa­jouk­kueot­te­lut siirtyvät TV5:lle – Discoveryn mukaan aiemmin ilmaisena esitetyt ottelut pysyvät ilmaisina

Muun muassa nuorten jääkiekkomaajoukkueen ottelut esitetään jatkossa TV5:llä. KUVA: Leijonat.fi/Pasi Mennander
Urheilu 13.6.2019 14:42 | Päivitetty 13.6.2019 14:51
Mirko Siikaluoma

Discovery Networks Finland on solminut Suomen Jääkiekkoliiton kanssa kuuden vuoden mittaisen sopimuksen, joka kattaa miesten maajoukkueottelut sekä naisten ja nuorten MM-kisat, turnaukset ja muut ottelut. Suomen maajoukkueen ottelut nähdään ensi vuodesta alkaen TV5-kanavalla ja Discoveryn Dplay-palvelussa.

– Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava. Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa, kommentoi Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen.

Tänään julkistettu sopimus pitää sisällään naisten ja nuorten MM-kisat, kaikki maajoukkueottelut sekä turnaukset. Discovery esittää miesten EHT-turnaukset kuten Karjala-turnaus ja Nordic Cup sekä kaikki miesten maajoukkueen ottelut. Sopimus ei koske miesten maailmanmestaruuskisojen esittämistä.

Jääkiekon maajoukkueotteluiden ohella Discoverylla on hallinnut olympialaisten esitysoikeuksia vuodesta 2018 lähtien. Jääkiekon maajoukkueotteluiden esitysoikeudet koskevat vuosia 2020–2026.

Juttua tarkennettu 13.6.2019 klo 14.51: Sopimus ei koske miesten MM-kisojen esittämistä.

MAINOS

Kommentoi

Joko aamu- uutisissa muikea urheilutoimittaja suoltaa, montalo maalia teki Hemmo, paljonko jääaikaa sai Ylö, monestiko jäähypoksissa kävi Muta, antoiko Keppi taas kolme maaliin johtanutta syöttöä, oliko Räpylällä 21 torjuntaa, joutuiko Pumppu varmiin Dakotaan jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä maksukanavat tekevät valtavan karhunpalveluksen Jääkiekolle ja Hiihtolajeille. YLE on ensinnäkin osannut hommansa ja lisäksi se että näitä urheilulajeja näytetään ilmaiseksi ilman mainoskatkoja tuo junioreita lajien pariin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja kaikki tuotteet maksetaan niissä mainostettavissa mainoksissa ps.vielä sairasta toistoa joka päivä tulee asia paremminkin selväksi ja kestävä kehitys ei osteta turhaa" krääsää "

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yle-verolle ei ole enää katetta kun jääkiekkokin viedään Ylen kanavilta pois. Uusintoja tulee tilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

75
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
52
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
50
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
30
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
28
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
18
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"
14
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image