Teräväisen ja Ahon aika kuluu kahdella ruudulla pleikkaa hakaten – "Telkkaritkin piti varastaa toisesta huoneesta"

Sebastian Aho, Veli-Matti Savinainen ja Teuvo Teräväinen ovat muodostaneet Suomen tehoketjun. KUVA: CHRISTIAN BRUNA / EPA
Jääkiekko 17.5.2018 14:34
STT

Winnipegissä kauttaan jatkava Patrik Laine on kertonut viettävänsä vapaapäivistään jopa kymmenisen tuntia Playstationin äärellä, ja Teuvo Teräväinen myönsi kuuluvansa samaan pelaajapolveen.

–  No riippuu tietenkin kuinka paljon on luppoaikaa, mutta jos ei muuta tekemistä ole hirveästi, kyllä se päivä siinä aika nopeasti vierähtää pleikkaria pelaillessa, Teräväinen myönsi Suomen MM-joukkueen aamuharjoitusten jälkeen.

Laine pelaa Playstationia hotellihuoneessaan yhdessä Nikolaj Ehlersin kanssa kahden Playstationin ja kahden tv-ruudun välityksellä. Teräväinen myönsi, että hänen ja Sebastian Ahon hotellihuone Herningissä on varusteltu samalla tavalla.

–  Kyllä se nyt silleen on sattunut menemään. 

Teräväinen ja Aho pelaavat selviytymispeli Fortnitea, ja he virittivät huoneensa pelikuntoon heti ensimmäisenä päivänään Herningissä.

–  Netit piti hakea ja telkkaritkin piti varastaa toisesta huoneesta. Täällä oli vähän vaikeaa, kun telkkarit oli pultattu niin kovaa kiinni huoneisiin, piti varastaa toisesta.

Kenen huoneesta?

– (Olli) Palola ja (Mika) Niemi ei kuulemma tarvinneet. Ne kattelivat Netflixiä tai jotain padilta, että ei he katsele telkkaria. Sitten se lähti.

Vapaa-aika kuluu siis samalla tavalla riippumatta siitä, missä kiekkoilijat sattuvat olemaan?

–  Kyllä. Aikaa pitää jotenkin viettää ja tää nykynuoriso on vähän tämmöinen, Teräväinen sanoi.

Katso jääkiekon MM-kisojen otteluohjelma!

Kaikki MM-kisojen jutut ja videot löytyvät täältä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

No kun rahaa tulee, niin ei tarvitse itseään sivistää. Muutakin tekemistä voisi olla, mutta ei taida kärsivällisyys esim. luke jotain sivistävää.....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image