Uusi pa­luu­muut­ta­ja: Mika Pyörälä Kärppiin

Mika Pyörälän mailat siirtyvät tulevaksi kaudeksi Raksilan halliin.
Liiga 23.4.2013 23:54
Kaleva

Pari viikkoa sitten Lasse Kukkosen sopimuksen julkaissut Kärpät vahvistuu myös toisella maajoukkuetason paluumuuttajalla. Kalevan tietojen mukaan hyökkääjä Mika Pyörälä on päässyt seuran kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta, joka on tiettävästi monivuotinen.

Yksityiskohdat tarkentuvat, kun Kärpät julkistaa Pyörälän sopimuksen.

Pyörälän, 31, perässä oli liuta eurooppalaisia huippuseuroja, mutta lopulta pelaaja tarttui kasvattajaseuransa tarjoukseen. Paluu kotikaupunkiin on luonteva ratkaisu myös siviilipuolen asioiden vuoksi: Pyörälän perheeseen syntyi hiljattain toinen lapsi.

Pyörälä aloitti kuluvan kauden Amur Habarovskissa, mutta vaisusti sujunut KHL-pesti kaukana idässä päättyi jo marraskuussa. Uudeksi työnantajaksi seuloutui Luulaja. Kausi päättyi viime viikon torstaina Elitserienin finaaleissa, joissa Luulaja taipui Skellefteålle suoraan otteluvoitoin 4–0.

Pyörälä on Kärppien 2000-luvun menestystarinan keskeisiä tekijöitä. Pyörälä ehti voittaa Kärpissä muun muassa kolme mestaruutta, joista viimeisimmän keväällä 2007.

Ensimmäisenä Pyörälän sopimuksesta kertoi Facebookissa toimiva Pedon raapaisu -sivusto.

Lue lisää 24.04.2013 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (46)

Pyörälä ja Kukkonen ovat vahvistuksia sekä hyviä esimerkkejä tekemisestä junnuille.
Voivat auttaa kehittymisessä paljon Doskoita, Junttilaa ja muita nuoria.
Kärpät julkisti Ari Vallinin sopparin, niin puolustajat ovat hyviä lelun asennetta lukuunottamatta.
Hyökkääjistö kaipaa tuuletusta ja se vielä muuttuu kovasti.
Hyökkääjistä Plihal pitää lähteä. Salomäki lähti. Haatajan perässä on moni seura KHL:stä ja ruotsista.
Pyörälä-Huml akseli kaipaa maalintekijää.
Donskoi-Komulainen-Junttila pitäisi ottaa askelia eteenpäin.
Maalivahtia odotellessa, vaikka Karhunen ottikin takapakkia viimekaudella syy johtui valmennuksen ja johdon toiminnasta, jonka takia ei luottanut omaan mahdollisuuteen.
Karhusesta Hilli-Marjamäki voi saada paremman maalivahdin, mutta ei ykkösmaalivahdiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärppien junnulupaukset ovat mitä ovat, ne on nähty. Kun ei ole edes mestis-kokemusta, liigaan pitäisi nostaa. Sallikaa nauraa. Kärpät tarvitsee kokenutta kaartia, jota Spede Pyörälä edustaa. Junnut hankkikoon kokemusta Mestiksestä ennenkuin edes otetaan puheeksi pelipaikka liigajoukkueessa. Junnujen isät, setät ja muut sukulaiset menkööt itseensä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miks aina pitää vinkuu näistä uusista pelaajista.....??? SPEDE on just loistava!!1

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jätkä makaa kotona 190% varmuudella ens kaudenkin. Niin, sitä maalivahti nimeä odotellessa.. Brödööö, Hazek tai joku yhtä hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun yksistä eläkeläisistä Kärpät pääsi eroon (Ara, Mikkola, Mäntymaa), niin tilalle otetaan uusia eläkeläisiä. En ymmärrä. Viuhkolankin pitäisi Kärppien edun takia antaa pelipaikkansa pois. Sen sijaan on harmi, että Härästä ja todennäköisesti myös Haatajasta joudumme luopumaan. En näe oikein mitään suurempaa paranemista Kärppien tilanteessa. Aika näyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommentistasi päätellen et seuraa jääkiekkoa. Pyörälä on maajoukkuetason pelaaja olisi kelvannut lähes jokaiseen joukkueeseen Euroopassa, selkeä vahvistus Kärpille. Nyt kun joukkueeseen tulee on myös oikea maalivahti ja lisäksi valmennuskin on kunnossa niin ens kaudella pelataan mitalleista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ehkä ollut. Nyt kuitenkin jo uransa ehtoopuolella. Entiset oululaiset palaa Kärppiin siinä vaiheessa, kun ura maailmalla on finaalissa ja muualle ei enää huolita. Vaaleanpunaisilla oululaislaseilla kun katsellaan, niin muistetaan vielä näiden oman kylän entisten lupausten entiset meriitit, mutta ei ymmärretä, että se juna meni jo.

Kukkonen ja Pyörälä on olleet ihan hyviä, mutta en ole yhtään innoissani tästä eläkeläiskastin haalimisesta joukkueeseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viuhkola, Lehtonen, Kukkonen, Pyörälä ja seuraavaksi vielä Koskenkorva sekä Saarenheimo takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei yks "spede" kesää tee :) Lisää tsekkejä...ne oli joitain pettereitä, vieläkö ne pelaa. Patapetterit ainakin pelaa ja tänään juhlitaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi luoja! mitä tällä tekee..taas muualta poispotkittu pelajaa ja junno ostaa ja fiilistelee menneitä! voi surkia! ei maha mitää ku nuoriin ei satsata tarpeeksi..ja näillä kahdella paluumuuttajalla halli täyteen taas ens talveksi ja pelataa säälipleijaripaikasta..kyllä,katsoo muiden hankintoja nii ollaan jäljessä ja pahasti...eipä tarvi kausi korttin sijoittaa yhtään euroa käsittämätöntä puuhastelua kärpissä,johto vaihtoon ja tervetuloa tähän nykykiekon päivää ja tulevaisuuteen niinku muutki tappara,jyp ässät,blues jne..me vaan junnataan paikallaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin kysynyt, että ketä sinä itse olisit hankkinut, jos olitsit valitsemassa voittavaa joukkuetta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (46)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

200 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalaisprofessorin väitös; Suomi olisi voinut välttää talvisodan

Jopas on herra Stephen Kotkinilla s.17.2.1959 puheet ja tutkimustulokset. Suomi oli itsenäinen maa, joten miksi Stalin h... Lue lisää...
Sotamies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image