SaiPa pakotti vajaalukuisen KooKoon virheisiin

Liiga 5.12.2017 21:56
STT

SaiPa pyyhälsi vajaalukuisen KooKoon ohi ehkä odotetustikin päätöserässä ja voitti vihdoin kauden kolmannessa Kaakon paikallispelissä. Numeroin 3-2 hellinnyt jääkiekon Liigan voitto ei tullut helpolla.

- Olimme ensimmäisen kympin nukuksissa, mutta tulimme koko ajan peliin mukaan paremmin ja paremmin. Kolmas erä oli vahva, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä totesi.

SaiPa onnistui paineistamaan KooKoon puolustuksen kolmannessa erässä virheisiin ja pelaamaan kiekon kaksi kertaa maalin eteen avopaikalle. Anssi Löfmanin ja Jonatan Tanuksen osumat kahden minuutin välein käänsivät pelin vieraille.

- Erityisesti muutaman pelaajan osalta näkyi tänään, että halusimme voittaa. He ottivat muut reppuselkään, Lehterä kehui.

KooKoo kärsii lukuisista loukkaantumisista. Vajaalukuinen ryhmä ei kestänyt neljällä ketjulla vyöryttäneen SaiPan painetta loppuun asti.

- Vähillä miehillä mentiin, ja käytännössä puolet pelistä kolmella kentällisellä. Mielestäni meillä oli silti saumat parempaan, mutta ei saatu enempää irti, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola näki.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

KUINKA ALAS HALLITUS VOIKAAN MENNÄ

221 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

KUINKA ALAS HALLITUS VOIKAAN MENNÄ

"Kun itse kysyy ja itse vastaa.Saa mieleisiään vastauksia". Niinpä. Näin toimii Sipilän enemmistöhallitus ensi keskiviik... Lue lisää...
HESEKIEL

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image