Pyörälä ja Niemelä sivussa ainakin jouluun asti – Kärpät lainaa debytantin Hokista

Mika Pyörälä on sivussa noin kuukauden. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Liiga 23.11.2015 20:29
Kaleva

Oulun Kärppien hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Mikko Niemelä ovat sivussa tositoimista noin kuukauden ajan. Kärpät kertoo, että kumpaakaan pelaajaa ei nähdä kaukalossa ennen joulua.

Niemelä loukkaantui ennen marraskuun 14. pelatussa HPK-ottelussa ja Pyörälä puolestaan viime perjantain Ässät-ottelussa.

Kärppien sairastuvalla jatkaa myös maalivahti Sami Aittokallio, joka on tämän hetken arvion mukaan sivussa pari viikkoa.

Sebastian Aho pääsee jääharjoituksiin jo tämän viikon aikana, mutta ei seuran mukaan pelaa vielä seuraavissa kahdessa vierasottelussa.

A-junioreiden ottelussa loukkaantunut puolustaja Taneli Ronkainen on toipunut vammoistaan hyvää vauhtia, ja hänen uskotaan olevan pelikuntoinen viikon sisällä.

Pelaajaliikennettä Oulu–Kajaani-akselilla

Kärpät ja yhteistyöseura Kajaanin Hokki harrastavat jälleen pelaajaliikennettä joukkueiden välillä.

Hokin Mestis-joukkueen hyökkääjä Miska Humaloja saapuu Kärppiin viikon mittaisella lainasopimuksella. 24-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella Mestiksessä 20 ottelussa tehot 10+13.

Kärpistä puolestaan matkaa Hokkiin viikoksi hyökkääjä Antti Kalapudas. Hän on pelannut Kärpissä tällä kaudella 13 runkosarjaottelua.

– Hienoa, että yhteistyö meidän ja Hokin välillä toimii, mistä osoituksena jälleen uuden pelaajan debytointi Liigassa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Tämä kausi jää erityisesti historiaan siitä että tuomarit on hyväksynyt paljailla nyrkeillä ja mailalla hakkaamisen. Laitataklaukset lisääntyneet samoin poikittaista saa käyttää vapaasti. Filmaamalla saa vastustajalle jäähyn helpoiten, erityisesti kasvoja pitämällä, tiputtamalla mailan, sukeltamalla ja se kannattaa tehdä kiekon menetyksen jälkeen ja liikaa pelaajia kentällä alkaa olla suurimpia jäähyjen syitä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä uutinen ikävässä tilanteessa on, että Pyörälä ja Niemelä ovat poissa vain noin kuukauden. Viesti tarkoittanee, että ainakaan luita ei ole murtunut eivätkä nivelsiteet ole pahemmin kärsineet.

Ahokin vaikuttaisi selvinneen vähällä - erinomaista näin.

Kärppien ja Hokin välinen yhteistyö vaikuttaa toimivalta. Nuoret kärppäpelurit kuten Kalapudas saavat Hokissa jääaikaa. Hoki saa riveihinsä hyviä pelimiehiä. Kärpät pääsevät katsastamaan potentiaalisia nimiä, jotka taas saavat kokemusta SM-liigan huipulla pelaamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Humaloja on vahva jässikkä kulmavääntöihin ja maaliedustalle josta sutii kiekot varmuudella börsään. Luistelu on kulmikasta rouskutusta ja nopeus ei ehkä riitä liigaan. Toivotaan parasta!

Kalaputaalla on kiekollista taitoa ja hyvä kuti. Voimaa ja massaa vaan puuttuu. Pärjää hyvin mestiksessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Miska Humaloja!!!
Humaloja on tällä hetkellä Hokin pelin sielu ja ruumiillistuma. Pelaa tilanteet aina loppuun.
Hyvä et saa näyttöpaikan liigassa. Toivottavasti onnistuu Kärpissä.

Tervetuloa Kalapudas Hokkiin. Saa Hokissa paljon peliaikaa joka palvelee miestä kehittymään
paremmaksi pelaajaksi vielä tälle kaudelle Kärppiin.
Pelaamalla se nuorimies kehittyy ei vaihdossa istumalla eikä pelkällä harjoittelulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

pakko ihmetellä toi humalojan ja antti kalapudas siirto.jotenki tuntuu että kalapudasta ei arvosteta kun tiputetaan alempaan sarjaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvälle Mestis-pelaajalle pitää antaa mahdollisuus. On myös hyvä merkki muille Kärppäpelaajille että tulijoita on. Kilpailu on hyväksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalliiksi tulee Kärpille tämä tuomarilinja tällä kaudella joka suosii tappeluita ja jälkipelejä! Isot Ässä pelaajat eivät osanneet muuta kuin lyödä nyrkkiä ja poikittaista selkään tasaisesti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisko koko Hokin tyypit vaihtaa kärppäkonttaajiin. Vois tulla ees räkämaaleja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä perus suomalaisfani näköjään itkee jos pari peliä menee huonommin kuin aikaisemmat pelit...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärppien kannattaisi tulosta tekevänä seurana, vuokrata ainakin 2-hyökkäysketjua Tapparasta. Samaan osakeyhtiöön kuuluvien joukkueiden on ihan sama olla vaikka vajaalla. Urheilullisuuttahan koko liigassa ei ole pätkääkään, suurta bisnestä! Katsojien mielenkiintoa lisäisi, jos Kärpät peluuttaisi 60-70-luvun tähtiä. Kekarainen, Kiimalainen, Tenhunen, Vartiainen, Arbelius ja joku muu lisäksi. Eihän nyky meiningillä ole mitään annettavaa katsojille, jotka ovat seuranneet urheilua , sieltä mistä sitä pidetäänkin, eli urheilullisuutta. Keinotekoista sarjaa häiritsee Blues, pitäisi panna alulle YT-Neuvottelut , kun tulosta ei synny, mutta kun se on tämmöistä, niin se tulee olemaan keinotekoista. Jääpallo kukoistaa kohta jääkiekkoilun edelle täällä, kuten naapurimaassamme Ruotsissa jo on. Venäjällä on kova buumi myös jääpalloilussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jätä vielä jatkossa tuosta nimimerkistäsi tuo alkuosa pois niin kuvaa tosi hyvin sinua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olen myös siirtynyt jääpallon seuraamiseen, olen silti kärppäfani.
Kaliksiin lyhyt matka kattoon Elitserieniä halliin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän siellä Ässät pelissä sattui, kun Pyörälä jäi jonkin luunmurskaajan kanssa kahden puolustuspäähän luistelemaan?
Onneksi tuli Blues vastaan ja vielä kun tulisi tuomarit ulkomailta esim. Ruotsista, niin pelisarja olisi takuuvarmasti Kärppien!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image