Myykö Pelicans kul­ta­kim­pa­leen­sa Liigan hulluilla päivillä? Juhamatti Aaltosen pelaaja-agentti vastaa: ”On se ihan mahdollista”

Juhamatti Aaltosen siirtyminen Pelicansista toiseen joukkueeseen on mahdollista, kertoo hänen pelaaja-agenttinsa. KUVA: Anni Männikkö
Liiga 10.2.2020 17:00
Janne Onnela

Jääkiekkoliigassa käynnistyi maanantaina jokavuotiset hullut päivät. Alkanut viikko on viimeinen, jonka aikana pelaajasiirtoja saa tehdä eurosarjoissa kotimainen Liiga mukaan lukien. Takaraja on lauantaina puoliltaöin.

Suomen siirtomarkkinoiden kuumimpia nimiä on jälleen kerran Juhamatti Aaltonen. Lahden Pelicansia edustava mailataituri on pelannut vahvan kauden tehden 47 ottelussa 37 tehopistettä, mutta Aaltosen panoksesta huolimatta Pelicans on käytännössä jo menettänyt pudotuspelimahdollisuutensa.

Nykytilanteessa lahtelaisseura on päättänyt minimoida taloudelliset vahingot luopumalla osasta kärkipelaajiaan. Kärppäkasvatti Topi Jaakola lähti jo Lahdesta Sveitsiin HIFK-taustaisen Miihkali Tepon karattua Ouluun.

Lahtelaisten kallein kruununjalokivi on kuitenkin edelleen mastokaupungissa, mutta ei välttämättä enää kovin kauaa.

– On se ihan mahdollista, Aaltosen asioita hoitava pelaaja-agentti Juuso Pulliainen kommentoi Kalevalle suojattinsa mahdollista siirtymistä pois Lahdesta ennen siirtotakarajaa.

– Juhi on kuitenkin hyvin tarkka, minne haluaa mennä, eikä toisaalta Pelicansilla ole mitään järkeä luopua Juhamatista, jos korvaus ei ole kohdallaan. Eikä pelaajankaan kannata lähteä, jos hän ei hyödy taloudellisesti. Raha loppuviimein ratkaisee, Pulliainen lisää.

Pieni nirsoilu seuravalinnassa on olosuhteet huomioon ottaen ymmärrettävää, sillä iiläislähtöinen pelaaja on saamassa tiettävästi perheenlisäystä. Pulliainen on vähäsanainen kysyttäessä voisiko Aaltosen loppukauden osoite olla tuttu ja turvallinen Oulun Kärpät.

– Tuohon en voi vastata oikein mitään, Pulliainen pyörittelee.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (49)

Kossu lähti lainaan ja muua vanha jermu ei ny pellaa tarpeeks hyyää peliä ni juhi tuloo korvaamaa ne. On kova rannariki juhilla ja iiläisellä on aina ideaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin paniikkia Kärpillä, näyttää oleen jo pitempään paniikki muilla joukkueilla kunovat jo pitkään vahvistaneet joukkuetta, Kärpät seuraa tilannetta, budjetissa on varmaankin varaa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aaltonen on Kärpille turha investointi jos hän ei pelaa ensikautta Kärpissä. Kärpillä on ylitarjontaa hyökkäyspäässä ja nyt ilmeisesti puolustupääkin on kunnossa niin nyt ei muuta kuin odotellaan sitä joukkuetta joka tiputtaa Kärpät playoffseissa koska finaaliin ei tuolla pelillä pääse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisihan siinä Juhiksen Kärppiin tulemisessa omat isot riskinsäkin. Saattaisi koko kauden hyvällä tolalla ollut yyvee mennä sekaisin. Juhis on right ja kuti on aika vaatimaton. Vajaa 150 km/h.
Pitäisikö näiden uhkakuvien sijaan luottaa kuitenkin esim. Kristofin tai Anttilan tason nostoon kevään pleijjareissa. (Not)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yyvee menee sekaisin😂😂😂
Juhi on Pelikaaneissa pelannut hyvin myös puolustussuuntaan ja pelaa siksi ehkä parasta kiekkoa kuin ikinä aiemmin.
Kristofiin kannattaakin luottaa, mutta Anttila ei tuosta kummene.
Juhi taas on taiteilija, joka on vasta vanhempana tajunnut että pelkkä lahjakkuus ei riitä.
Juhiksen voisi ottaa Kärppiin ja antaa Anttila vaihdossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen verran hyvällä tolalla yyvee että vastustajatkin kiittää. Kyllä Aaltonen olis tervetullut Ouluun. Vaihdossa olis Kärpillä antaa vaikka useampi pelaaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

JM Aaltonen ja J. Jokinen siirtyvät KHL-joukkue Pyhäjoen Polttimon riveihin vuonna 2024 pyörittämään ykkösydinvoimaa. Silloin pelataan Pyhäjoella, Hanhikiven Uraani-Areenalla, vähä häävimpää kiekkoa. Kahtojia mahtuu 24 000. Varma tieto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että latoo maaleja sopivasti, että päästään finaaliin ja sitten ratkaisee mestaruuden meille (huom. meille). Sen jälkeen rahat kilahtaa tilille. Semmosella sopparilla tervetuloa. Potentiaali kyllä tiedetään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vadim Pereskokov olisi hyvä lisä Kärppien kolmosketjuun. Hyvä maalintekijä ja samalla tsaolla kuin Juhis liikkeen puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä niitä ei ole Oulussa ollut muita hyviä luistelijoita kuin Aaltonen, Reijo Ruotsalainen ja Pasi Backman. Yhtä nopeaan eteen, taakse, sivuille. Ja kiekko pysyy mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Unohdit joukosta paraan luistelijan joka on kanadalainen Brad Smyth.
Tuollainen vähän Jari Sailiomainen sulava luistelija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (49)

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image