Marjamäki Kärppien valmentajaksi - Junno palaa vastaamaan ur­hei­lu­toi­min­nas­ta

Kärppien uusi valmennusryhmä Mikko Manner (vas.), Lauri Marjamäki, Ari Hilli ja Toni Sihvonen esittäytyi keskiviikkona. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Liiga 27.3.2013 11:59
Joonas Hentilä

Lauri Marjamäki on Kärppien SM-liigajoukkueen uusi päävalmentaja kaksivuotisella sopimuksella. Marjamäen lisäksi valmennusryhmään kuuluvat Mikko Manner, Toni Sihvonen ja Ari Hilli.

"Kärpät on tavoitteellinen, urheilullinen ja voittamisen kultuurin omaava seura", Marjamäki eritteli syitä pestiin.

Vanhasta valmennusryhmästä mukana jatkaa vain Sihvonen. Manner on oululaisille tuttu parin vuoden takaa, silloin hän toimi Mestiksen Kiekko-Laserin valmentajana. Hilli puolestaan toimi 2000-luvulla pitkään Kärppien maalivahtivalmentajana.

Kärpät ilmoitti tiedotustilaisuudessa myös organisaatiomuutoksesta. Juha Junno palaa toimitusjohtajan ominaisuudessa vastaamaan myös liigajoukkueen urheilupuolesta talousasioiden lisäksi. Harri Aho jatkaa urheilutoimenjohtajana, mutta toimii Junnon alaisuudessa.

Lisäksi Kärpät aikoo palkata muutamia pelaajatarkkailijoita Oulun ulkopuolelta, jotta pelaajahankinnoissa ei tulisi samalla tavalla huteja kuin aiempina vuosina.

Kärpät aikoo myös vahvistaa jatkossa liiketoimintaansa. Seura on hankkimassa mainosvideotauluja, joita sijoitetaan Pohjois-Suomen suuriin kaupunkeihin.

Kaleva.fi seurasi Kärppien tiedotustilaisuutta suorana.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (93)

hoitakaa se Mister Aho pois sieltä. Juhis 68 puhui asiaa. Ei yhdelle miehelle voi kaikkea vastuuta panna. Mister Virkkusen pitäisi olla paremmin kartalla mitä tapahtuu ja puuttuu, jos ylilyöntejä tulee. Tai pitäiskö se Virkkunenkin vaihtaa?? Aho ainakin, vaikka jääkoneen kuskiksii tai menis sinne kemiin mistä on kotoisin, onhan siellä lämärit, jospa ne ottais sen sinne? Osakkeen omistajana, ei tarpeeksi niitä ole. Vaihtaisin Ahon. Junno saisi jäädä ja Mister Virkkusen pitäisi ottaa rautaisella kädellä kärpät omaan kouraan, jos ei pysty niin sitten pitää miehen luovuttaa paikka sellaiselle, joka pystyy. Pitäs olla munaa tehdä päätöksiä tulevasta kaudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et sitten liene varsinainen kiekkoguru?
Ollessaan Kalpan valmentaja, J.J. valmensi joukkeen sm-hopealle (seuran korkein saavutus tähän mennessä) ja palkittiin liigan vuoden valmentajan.
Tultuaan Kärppien toimitusjohtajaksi (ja myös pelaajavalinnoista vastaavaksi) J.J. oli nostamassa Seuran sm-liigaan. Kärpät on koko ajan ollut parhaiten tai 2. parhaiten taloudellisesti menestyvä jääkiekkoseura. Kärpät on 2000-luvun parhaiten urheilullisesti menestynyt jääkiekkoseura. Seuran menestyksessä tapahtui notkahdus, kun pelaajavalinnat siirrettiin UTJ:lle (Hilli, Aho).
Kun tiedät noin paljon hokkeystä, sanoppa mies (tai nainen, suomalainen), jolla on paremmat meriitit!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niimpä niin..piti tulla muutoksia... mut SAMA PELLE "narri aho" siellä vielä keikkuu ja "DUNNO" junno häkslää siihen päälle.
voin sanoa et 90% sponsoreista ja katsojista IHMETTELEE tällaista ratkaisua.Tämähän tarkoittaa että SAMA SHIT meno jatkuu edelleen.NARRIKIN sirkuksessa TIETÄÄ MILLOIN ON AIKA VÄISTYÄ!!!!!! Toivon Kärpille ja POHJOIS-SUOMEN joukkueelle kaikkea hyvää ...mutta valitettavasti H.Ahon myötä USKOTTAVUUS on mennyt mahdollisilta UUSILTA KATSOJILTA ja uusilta sponsoreilta....puhumattakaan LUPAAVISTA JUNIOREISTA jotka lähtevät Oulusta HETI kun voivat...Vielä 1 kysymys.MIKSI IHMEESSÄ NARRI AHO ON VIELÄ ORGANISAATION PALVELUKSESSA? T.tulevat kysymykset yhtiökokouksessa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antakaa sille Aholle suojatyöpaikka A junnuista, ettei enää sekoita pakkaa. Reksa tilalle. Junno saisi jäädä, siihen asti kun löydetää samanlainen taikuri sponsoreiden hakemisessa. Junno sm-liigan tj:ksi. Osakkeen omistajat voisivat vaatia Virkkuselta enenmän tulosvastuutta urheilutuloksesta, joka on laskenut nyt muutamia vuosia. Nuoria kehiin, pistäkää Lehtonen, Viuhkola ja Pihal myyntiin, jospa joku maksaisi jotain. Huml Khl:lään ja sillä rahalla ostoksille. Älkää vaan tehkö sopimusta Kukkosen ja Pyörälän kanssa. Ostakaa tulevaisuuden pelaajia, sellasia mitä Marjamäki tarvitsee, siihen kylkeen omia. Silloin soppa onnistuu ja menestystä tulee parissa vuodessa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lainaus viesti nimimerkki: ” lopputulos 27.3.2013 12:54”: ”Junnon aikana Granlund lähti ja se on seuran lähihistorian huonoin juttu, mikä imagoarvo G:lla…”

Eiköhän tämä MG:n siirtoprosessi ole jo moneen kertaan ja monessa yhteydessä kattavasti käsitelty. Ei siinä kärppäorganisaatiolla olisi kynnet mitenkään pitäneet. Eivätkä pitäneetkään. Siinähän arvatenkin kävi niin, että kaverin taustajoukot ja agentti halusivat pojan nimenomaan siirtyvän näkyvämpään, ehkä myös paremmin maksavaan (?) organisaatioon. Eli siirto maksimi taloudelliset edut ja maksimi medianäkyvyyden takaavaan pääkaupungin seuraan, kuin myös saada poika K Jalosen valmennettavaksi kehittymään. Tuskin MG olisi "kärppäläisenä" voittanut heti myös SM-liigan Suomenmestaruutta ja noussut näin A-nuorena maajoukkueeseen "ilmaveivejä" tekemään ja Maailmanmestariksi, kuin miten lopulta kävi. Pääkaupungin mahtiseuran nuorena tähtenä ja urheilumedian "lellikkinä" hänen julkisuus-/mainosarvonsa HIFK:lle ja Suomen Jääkiekkoliitolle kasvoi runsaasti ohi sen, mitä olisi ollut mahdollista täällä ”kärppälandiassa” ja Kiekko-Kalevassa. Omaa ”ilmaveivi” postimerkkiä myöten. Ei puhettakaan, että oulunsalolainen laserht > kärppäpoika olisi näihin mediamittoihin täällä omilla "kotijäillään" noussut. Kuten slougani kuuluu: ”Kukaan ei ole profeetta omalla jäällään”. Siis siirto oli Granlundien kannalta, jos niinkään ei ”tyylikkääs", ainakin onnistunut.
Allekirjoittaneen nimimerkin mielestä on täysin turhaa tällä asialla enää ””tölviä kärppäkonttoria”.
Uusia "granlundeja ja donskoita" toivottavasti ja todennäköisesti on jo kasvamassa Kärpät46 ry:n nuorissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"PISTE" hyvinkin. Nyt kannattaa "toimistolla" keskittyä tulevien nousevien tähtien tunnistamiseen ja eteenpäin viemiseen, ettei "pesuveden mukana" menis lisää "granlundeja"..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pistäkää fanit tänne ehdotuksia pelimiesten hankinnaksi ja millä kokoonpanolla mennään.Helpompi huutaa kuin miettiä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Juhalla oli tärkeä rooli Kärppien .menestymisessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

menijöitä, jotka laittaa päälleen työhaalarit, tarvitaan 2-3 miestä ensi kauden Kärppiin. Jypistä vaikka vois ottaa mallia, siellä on taitopelaajia, mutta on myös kulmassa rouhijoita. Rouhimalla ja maskimieheksi moken eteen menemällä voittaa nykyjääkiekossa, ei niinkään pikkunätillä tsekkinäpertelytyylillä pelaamalla!

Ja voittavalla joukkueella pitää olla maalivahtin eikä saharenkku!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa hakea Etiopiasta seuraava valmentaja. Ompahan ainakin nälkäinen.
Nykäsen Matti kakkoskoutsiksi. Ompahan ainakin janoinen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin! Nyt saattaa alkaa tapahtua, kun ruoriin saatiin vanhan ja kaavoihinsa kangistuneen valmentajan sijaan nuori ja nälkäinen valmentaja. Toivottavasti Laurilla on kanttia kitkeä isoa palkkaa vanhoilla näytöillä nauttivat entiset starat pois pelaavasta kokoonpanosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ahon epäonnistuneita hankintoja kärpissä: Michal Vondrka, Jakub Sindel, Timo Helbling, Kamil Kreps, Jonathan Hedström, Marko Luomala, John Norman, Tomas Plihal, Martin St.Pierre, Jan Snopek, Vladimir Sicak

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aho ei onnistunut tehtävässään muutamassa vuodessa. Valmentajat eivät onnistuneet tehtävissään Jalosen jälkeen. Mitä tekee Junno? Odottaa että Ara jää eläkkeelle - ei siis vieläkään kykyä muuttaa mitään. Tämä osapäiväskoutti-ajatus on ihan surkuhupaisa, hommaa vasemmalla kädellä tekevät skoutit tarjoavat löytöjään Aholle jonka silmä tällaisissa asioissa on jo nähty...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpät saa nuoren ja tavoitteellisen valmentajan. Onhan tunnettua, että parempi nuori ja nälkäinen, kuin vanha ja janoinen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sponsorit hoi, Oulun alueelta olis muutama lupaava golffari kv-uran kynnyksellä...sijoitukselle saisi kerrasta näkyvyyttä hieman enemmän...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (93)

Uutisvirta

70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
43
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
41
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image