Kolmas paita kattoon, Kiimalaisen numero jäädytettiin Raksilassa - katso tunteikas seremonia

Kärppien ja KooKoon ottelu alkoi juhlavissa tunnelmissa, kun 19 kautta Kärppiä edustaneen Markku Kiimalaisen paita nostettiin Raksilan jäähallin kattoon.
Liiga 19.11.2016 17:57 | Päivitetty 19.11.2016 22:27
Janne Onnela

Oulun Raksilassa elettiin harvinaisia juhlahetkiä lauantai-iltana ennen KooKoo-ottelua. Kärpät jäädytti seuralegenda Markku Kiimalaisen pelinumeron 15. Kiimalaisen paita nousi hallin kattoon Reijo Ruotsalaisen ja Jari Viuhkolan paitojen väliin.

Seremonia alkoi, kun illan sankari käveli jäälle kaukalon päädystä joukkueiden tultua ensin jäälle. Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno aloitti puhekavalkadin. Junno muistutti puheessaan muun muassa Kiimalaisen viimeistelemästä Kärppien historian ensimmäisestä liigamaalista. Junnon puheen ja vierasjoukkue KooKoon tervehdyksen jälkeen nähtiin Kari Mäkisen ja Mikko Leinosen videoidut tervehdykset.

Puheiden välissä nähtiin videoita Kiimalaisen uran varrelta sekä kärppäfanien tifo. Jäälle saapuivat tämän jälkeen Reijo Ruotsalainen sekä Jari Viuhkola seuraamaan itse pelinumeron nostoa hallin kattoon.

Markku Kiimalaisen pelinumero nousi Raksilan kattoon Reijo Ruotsalaisen ja Jari Viuhkolan numeroiden seuraksi. KUVA: Jarmo Kontiainen

Lopuksi Kiimalainen kiitti puheessaan Kärppiä, vanhoja pelikavereitaan sekä yleisöä.

Kiimalainen edusti koko uransa Oulun Kärppiä. Otteluita kärppäpaidassa kertyi pudotuspelit mukaan luettuna yli 600. Nyt 61-vuotiaan Kiimalaisen ura Kärpissä alkoi jo 14-vuotiaana syksyllä 1970. Kiimalainen ripusti hokkarit naulaan kaudella 1991-1992 Kärppien pelatessa I-divisioonassa.

Katso kuvagalleria seremoniasta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Keitähän yllä olevassa kuvassa on? Pelipaita päällä oleva muistuttaa Veli-Pekka Ketolaa, onko se hän?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni kattoon pitäisi vetää lakana jossa näkyy pelaajiin sijoitetut eurot/sijoitus listalla, siinä olisi realiteettejä mitä jäädyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Junnolla ala miettiin seuraavaa jäähdytys tilaisuutta, onhan noita.......hehheh ei auttanut lipunmyyntiin niinkuin ajattelit. Mutta aina kannattaa yrittää.Kaikki kunnia MKlle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi veljet lapsellista touhua maalit ja pelit samanlaisia 99.7% sopupeliä raha kaiken takana.Puhutaan nuorten tulevaisuudesta höpö höpö kaikki eivät pääse edes SM-tasolle hyväveliverkosto liikakaukaloissa terminä voisi käyttää mun faija joukuenvalmentaja me päästän tai naapurinpoijat 1:1000 pääsee CANADAAN rapakon takaa raha liikku ja kaiken maksaa" Työläinen"mite me saadaan jääkiekkoa"maalit tehdään saman kaavan kautta kolmesyöttöä ja ylämummon mäkin luulen omppa taitava pelimies mut kaikki kirjoitettu läppitauluun""näin mää luulen tai luulen tietäväni::

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tekis mieli tehä romaanin pitunen juttu mutta kyllä kärpät on hieno seura.Juniorimyllyn läpikäyneenä uskallan sanoa ja mitkä arvot kärpissä on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hienoa nähdä vielä kun tuon tasoinen seurajohtaja herkistyy yleisön edessä. Se on aitoutta ja kertoo siitä, että uheilu pitää vielä sisällään aitoja tunteita. Onnittelut Kimulle ja Kärpille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Kimu! Olisipa vielä nykyäänkin pelaajia jotka ovat näin uskollisia seuralleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisipa vielä nykyäänkin seuroja , jotka olisivat uskollisia omille pelaajilleen .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

harmi kun ei päässyt peliin mukaan koska olisi kirkkaasti kärppien paras pelaaja kenttällä vaikka ikää on 61 vuotta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtaa olla kärsimys Kimulla katsoa peliä... kolmenmiljoonan euron mestis-tason joukkue. Ennen oli katsomossa 7600 ja liiga-joukkueen pelaajien palkkasumma oli euroissa kolmekymmentätuhatta....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno pelaaja ja tilaisuus. Hyvä esikuva nykyjoukkueelle. Maalinteko oli ennen Kimulle helppoa, joka tänä aikana pelaajana ollessaan olisi NHL pelaaja ja vielä kovimmasta päästä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image