Kärppien tehomies Sami Anttila sai tietää isommasta roolistaan vasta minuutteja ennen peliä

Kärppien Sami Anttilan vieraspelireissu Tampereelle oli hieman tapahtumarikkaampi kuin hyökkääjä etukäteen osasi arvatakaan. Arkistokuva. KUVA: Putaala Ronja
Liiga 19.4.2018 22:43
Janne Onnela

Kärppien Sami Anttilan vieraspelireissu Tampereelle oli hieman tapahtumarikkaampi kuin hyökkääjä etukäteen osasi arvatakaan.

13. hyökkääjän rooli vaihtui alkulämmittelyn jälkeen hieman suurempaan, kun selvisi ettei hyökkääjä Ville Leskinen pysty pelaamaan. Anttila hyppäsi suoraan Kärppien kakkosketjuun isolle vastuulle.

– Jääverryttelyn jälkeen valmentaja tuli sanomaan, että hyppään kakkosketjuun. Koutsi sanoi, että nyt on paikka näyttää, tehot 0+2 merkkauttanut Kärppien pelin paras pistemies kertasi.

Anttila kertoo, ettei ehtinyt jännittää edes uutta vaativaa roolia. Peli sujuikin hyökkääjältä todella mallikkaasti.

– Oli hyvä, kun peli tuli eteen niin nopeasti tiedon jälkeen. Jos olisin alkanut jännittämään, olisi pelikin mennyt varmasti heikosti.

Anttila ei ollut ainoa pienemmän roolin pelaaja, joka onnistui vieraspelissä. Myös Jasse Ikonen pääsi tehopisteille maalinsa ansiosta.

– Turha sitä on valehdella, hienoltahan tämä tuntuu. Kertoo myös joukkueen laajuudesta, kun kolmos- ja nelosketjun äijät pystyvät auttamaan kärkiketjuja, Anttila päätti.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tällä kertaa Anttila ei ottanut turhaa jäähyä. Kannattaa jättää ne pois tulevaisuudessakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä tämä heppu taitaa olla niitä pelaajia, jotka ei turhia jäähyjä ota. Kyllä niitä Kärppien jäähytilastoja johtaa jotku ihan muut pelaajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

M Järvinen sai huitasta nivusiin kärppäpelaajaa. Niin mutta sehän oli että tuomarit on kärppien puolella. Hmmmm saakohan tepsukka etes mitallia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpät: Humaloja pois, Leskinen pois - ei näy missään. Aina löytyy paikkaaja
Tappara: Rantakari pois - pakka sekaisin.

Rantakari ei mahtuis Kärppien rosterissa edes seiskapakiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jatka samaan malliin, suuri onnistunut hyppy isoihin saappaisiin, tulevaisuuden tähtipelaajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

89
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
68
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
60
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
51
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
24
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
20
Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun kymmenen viime vuoden aikan" – Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria
20
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

235 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image