Kärppien tappioputki venyi Raumalla kolmen ottelun mittaiseksi

Mika Pyörälä vei Kärpät johtoon 24 sekunnin pelin jälkeen.
Liiga 17.1.2020 21:08 | Päivitetty 17.1.2020 21:09
Joonas Hentilä

Kärpät koki kolmannen perättäisen tappionsa jääkiekkoliigassa, kun Lukko voitti oululaisjoukkueen perjantai-iltana maalein 3–1 (0–1, 2–0, 1–0).

Vierasjoukkue sai otteluun unelma-alun, kun Mika Pyörälä vei Kärpät johtoon ainoastaan 24 sekunnin pelaamisen jälkeen. Konkarihyökkääjän osumaan syöttöpisteet merkkauttivat Jakub Krejcik ja Shaun Heshka.

Sen jälkeen Kärppien maalihana meni kiinni. Toisessa erässä Lukko teki kaksi ylivoimamaalia 34 sekunnin välein. Kärppien väärästä vaihdosta tulleen rangaistuksen seurauksena Lukko pelasi miesylivoimalla, joka tuplaantui, kun Lasse Kukkonen komennettiin istunnolle korkeasta mailasta. Kukkosen jäähyn aikana Sebastian Repo ja Ilkka Heikkinen käänsivät ottelun raumalaisille.

Kärpät oli pari kertaa lähellä tasoitusta kolmannessa erässä, mutta vieraiden pyristelyt päätti tyhjiin osunut kotijoukkueen Ponthus Westerholm.

Kärpät pelaa lauantaina Porissa Ässiä vastaan.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (78)

Säälittävää tämänlaatuinen videotarjonta, vain Kärppien maali. Anteeksi vain, mutta muualla maailmaa meno on toisenlaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistuu mieleen Suikkasen aika peräsimessä, kiekko päätyyn ja siniviivalla seisovat pelaajat perään nurkkiin pyörimään.
Suoraviivaisesti maalille, niin sieltä ne maalit tulee. Jokisesta on aika ajanut ohi ja vähintään pois ylivoimasta, kädet ja jalat liian hitaat.
Mannerin pelikirja täysin kateissa, kuin viime kevään HPK loppuotteluissa. Hänellä ei ole näillä näytöillä mitään mahdollisuutta maajoukkueen päävalmentajaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotain raikastusta peliin kaivattaisiin. Uudet tuulet rohkeasti puhaltamaan tunkkaisuus pois. Menkää ja tehkää maaleja! Siinä se resepti 👍

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokinen palas saikulta niin heti alettiin häviämään pelejä, ei uskalla edes ajatella kun toinen sateentekijä palaa ruutuunsa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mannerhan pisti edellisen kotitappion kenttämiesten syyksi kun maalin tappi meni poikki ja molari potki maalin pois paikoiltaan...jotain pitää keksiä kun peli ei kulje.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin laskutaidottomat pillipiiparit ratkaisivat ottelun Lukon hyväksi. Jos ei päätuomarit, niin sitten linjatuomarit ottavat roolia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vaikka lukko voitti niin tuomarit antoi ihme jäähyjä lukolle päätöserässä vaikka rikettä ei niissä ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeistelytehokkuus pulju, kobli, sailio jne on surkealla tasolla. Sentteritaso ei vaan riitä keväällä vs Turunen, Morley jne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelimanneja Kärpille äkkiä. Kärpät saa jäähyhjä eniten, mutta kun olisi hyvä ykköskenttä, niin maalejakin syntyy. Pari maalintekijää vähintään pitäisi löytää Puljun tai Lammikun rinnalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkein eniten tökkii tuomareilla, Liigan määräyskö ???????. Alkaa näyttää siltä että Liiga on liikaa..Kabinettipeli ei ole urheilua

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina ei saa voittaa, menee liigasta mielenkiinto 😆🙄.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lukolla oli peli tuloksen verran tärkeämpi.
Kaksi 34 sekunnin välein tapahtunutta yllätysmaalia riittivät Lukon niukkaan voittoon.
Kukkonen jäähyillä maalien aikana kahden miehen alivoimalla, huonoa tuuria siinäkin alivoiman sankari pelaaja, oli sinetti tällä kertaa häviölle.
Lukko onnistui hyvin Kukkosen jäähyn aikana kaksi kertaa.
Pulju oli pirteä koko pelin ajan, SM liigan ylivoimainen kansainvälisen tähtipelaaja, mutta joukkueelta puuttui muuten voitonnälkä, joka tarvitaan pelin tappamiseen.
Pyörälän maali olisi tarvinnut myös toisen maalin, lukuisista hyvistä paikoista ei kiekkoa saatu millään maaliin.
Kärppillä rutiini peli joka ei riittänyt voittoon.
Karvista olisi tarvittu, taklaukset kuuluu jääkiekkoon, nyt tuli vain poikittaista mailaa ylävartaloon ja selkään sitä minä ja moni muu vihaa, säännöt kieltää, vaarallisia Posivil etupäässä kiittää, SM liiga sallii, aina kun tulee poikittaista mailaa, kiekko menetetään, taitokiekosta tulee pilkan kohde, vain SM liiga sen virallisesti sallii.
Monet menettää innostuksen seurata jääkiekkoa, sarjan ylivoimaisesti parhaan ja heikoimman pelit tasoitetaan täysin ja pelaajat sairastuvalle pitkäksi aikaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liiga näköjään haluaa keinotekoisesti pitää runkosarjan lopun etenkin kärkipään osalta mahdollisimman mielenkiintoisena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usko Kärppiin on vahva, yleensä tammikuussa on aina ollut huono jakso, syy kova harjoittelu luultavammin, pitkä loppukausi edessä.
Tuomarit sitten ratkaisi taas heti tämänkin pelin liian aikuiselle vihellyksellä 2-0 olisi mennyt tyhjiin, taikka oikeammin meni pelaamalla.
Kärppillä on nyt liikaa kierroksia, pitää palata alkukauden rentouteen.
Joukkueet vahvistuu koko ajan uusilla pelaajilla, Kärpät kärsii loukkaantumisista erittäin paljon.
Tänään selvästi parempi jääkiekko joukkue hävisi, mutta tulosta pitää kunnioittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jaa aina kun kärpät häviää on tuomareitten vika.jee jee mitä selityksiä pukkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

varmaan sama syy jos ässät voittaa niin on tuomreitten vika taas.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina ei voi voittaa, aina ei voi se paras, aina ei voi olettaa.
Ei yhtää yllätä, vaikka Kärpät ei olisi 5 parhaan joukossa. Niin on mennyt peli tahto, peli ilot.. Kaikki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ylivoima tökkii...viisikko peli tökkii...kaikki vaan tökkii...ei näillä näytöillä pleijareissa pärjää..liian vaikian näköistä tuo pelaaminen on ollu pitkän aikaa verrattuna alkukautee...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (78)

Uutisvirta

24.2.
Janne Kuokkanen joutui kauppatavaraksi – Oulunsalon kasvatti vaihtaa maisemaa päittäin Sami Vatasen kanssa
24.2.
Valtuustoaloite: Yksityisteiden aurausurakoinnit yhtenäisempään kilpailutukseen
24.2.
Tshernobyl näkyy yhä Perämeren pohjassa: raskasmetallien pitoisuudet ovat laskeneet jo montakymmentä vuotta – "Jotakin ollaan merialueilla tehty oikein" Tilaajille
24.2.
Uusi Oulun kaupunginvaltuuston kokoussali herätti ihastusta valtuutetuissa – Teatterin Pikisalissa riitti tilaa ja happea hengitettäväksi
24.2.
Hildur Larsson ikuisti Lappia upeisiin kuviin yli sata vuotta sitten – tekoälyn ansiosta ne loistavat nyt myös väreissä Tilaajille
24.2.
Jesse Puljujärven esimerkki houkuttaa – jääpallo ja jääkiekko sopivat yhteen ja tekivät yhteistyötä Oulussa pidetyssä turnauksessa Tilaajille
24.2.
Sodankylässä on kolmannes koko maan malminetsinnästä – etsintäinvestoinnit ovat 20–25 miljoonaa euroa ja maanomistajakorvaukset yli miljoona euroa Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

211 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Lentoaseman vastuu koronaviruksen tarttumisessa

tuo korona virus hysteria ampuu yli ja kovasti enemmän tappaa normaali infulenssa kausi ihmisiä.pitäs kävellä suojain s... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image