Kärp­pä­hyök­kää­jä Rasmus Kupari sivussa pari viikkoa louk­kaan­tu­mi­sen vuoksi – myös Sweden Hockey Games -turnaus jää väliin

Rasmus Kuparia ei nähdä Kärppä-peleissä seuraavaan pariin viikkoon. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Liiga 31.1.2019 15:36
Heidi Peltonen

Keskiviikon Pelicans-ottelussa loukkaantunut Rasmus Kupari on sivussa peleistä seuraavat kaksi tai kolme viikkoa, Kärpät tiedottaa. 

Loukkaantumisen vuoksi 18-vuotias hyökkääjä jää sivuun myös Sweden Hockey Games -turnauksesta, johon hänet valittiin miesten maajoukkueeseen. Turnaus pelataan 7.–10. helmikuuta. 

Kupari loukkaantui keskiviikkona pelatun ottelun avauserässä. Hän ehti saada kasaan 1+1 tehot ennen loukkaantumistaan. 

Rasmus Kupari on pelannut tällä kaudella Liigassa yhteensä 34 ottelua, joista hänellä on kasassa tehopisteet 10+18=28. Hän oli mukana myös maailmanmestaruuden voittaneessa U20-joukkueessa. 

MAINOS

Kommentoi

Pelasi juuri kauden parasta peliä ja näytti, että nyt alkaa tulla huipputehoja.
Kupari osaa myös kovan pelin, joka on tärkeä asia, mutta vanhat puukädet sikaili pelissä, kun eivät pysyneet vauhdissa.
Toivottavasta tuleva NHL kausi onnistuu, takapakkiahan tästä voi tulla, Puljujärven polvi telottiin myöhästyneessä taklauksessa HIFK Taipaleen toimesta näihin aikoihin, jalka pitkä sairasloma, kesällä leikkaus, ensimmäinen NHL kausi täysin pilalle, vasta nyt alkaa päästä tasolleen.
NHL on kova sarja ja Jesse Puljujärven olisi pitänyt kuntouttaa leikkauksen jälkeen vuosi SM liigassa, jälkiviisauttahan tämä on.
Pelikans on joukkue jonka pelin jälkeen on aina pahoja loukkaantumisia.
Kupari menetti ensimmäisen mahdollisuuden pelata miesten maajoukkueessa ja oli huippu kunnossa, olisi varmasti onnistunut erittäin hyvin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poika on vielä kesken kasvamisen ei miesten hommiin valmiutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelissä oli taas paljon tätä laitaan kaksin käsin lisävautia annettiin selästä, moni on pahoin loukkaantunut tälläkin kaudella, toinen tässä pelissä erityisesti oli käsille hakkaaminen ja nuoren miehen rannemurtuma saattaa parata jo kolmessa viikossa.
Harmi, että Kärppien tulivoimaisin kenttä onnistuttiin tuhoamaan vastustajan telojien voimasta. Antti Tyrväisen ryntäykset ja kova vauhtiset myöhästyneet selkätaklaukset kiekottomaan pelaajaan, säikäytti monta kertaa, onneksi mm. Lasse Kukkonen kokenaana kettuna selvisi ilman vakavaa vammaa.
Tuomarit onnistui hyvin, jopa Pelikaanitkin saivat jäähyjä, mutta kyllä Kärpät senkin voitti silti 3-6, eli Kärpät pelasi sai jäähyjä 12 minuuttia, Pelikaanien 6 minuuttia vastaan, ollaan ykkösiä myös joka pelissä jäähyissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpät saa liikaa jäähyjä muihin verrattuna, vaikka on taidoissa, nopeudessa ja puhtaissa taklauksissa täysin ylivoimainen.
Kärppä jäähyt tulee ainoastaan, kun vastustaja korostaa sitä filmaamalla, kaikista parasto on joskus nähdä, kun tuomari jopa huomaa filmauksen ja filmitähti jää nolona kerjäämään armoa tuomarilta, ei niistä joka kerran tule jäähyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllähän kärppäjoukkue ihan kirkkaasti sukeltelee eniten liigassa ja tuomarit sitten viellä heidän tuki ja turva.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin varmasti Sinun mielestäni, valitettavasti en nähnyt yhtään sukellusta Kärpillä.
Tuomarit turva, Etelän pellet, Jari Levonen pääsee puhtain paperin.
Toivottavasti Kärpät laittaa fyysisyyden käyttöön, vaikka itkujäähyjä saavatkin, ilman kovaa puhdasta peliä ei pärjää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huhujen mukaan Ilkka "ilu" Mikkola olisi tekemässä paluuta kärppäjengiin. Ilkka tuo kärpille ylivoima osaamista ja ratkaisuvoimaa tarkan ja tulisen laukauksensa ansiosta. Ilkka tunnetaan myös erittäin taitavista käsistä sekä maailman luokan luistelunopeudesta. Toivottakaamme ilkka takaisin tervetulleeksi kotiin. Welcome home Ilkka <3

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Junnila on oikea lh ja Ikonen vasen lh. Varmaan Jokinen voi tuurata Kuparin keskipaikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

69
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
51
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
49
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
26
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
25
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
16
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"
11
Luonnonnurmikenttä on ympäristöystävällisin vaihtoehto Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: &#10;Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image