Kärpistä lähtöpassit saanut Jasse Ikonen löysi uuden seuran Helsingistä – palaa IFK:n riveihin

Kärpät purki sopimuksen Jasse Ikosen kanssa. Kuvassa myös TPS:n Hannu Kuru. Kuva Kärpät-TPS-ottelusta viime marraskuulta. KUVA: Jarmo Kontiainen
Liiga 7.1.2019 14:33
Heikki Uusitalo

HIFK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Jasse Ikosen kanssa. 28-vuotias Ikonen palaa IFK:hon pelattuaan puolitoista viime kautta Kärpissä.

Kärpät kertoi viikonloppuna purkaneensa sopimuksen Ikosen kanssa. Tällä kaudella Ikonen on pelannut yhteensä 24 ottelua, joista hänellä on taskussaan tehopisteet 2+4=6.

28-vuotias Ikonen liittyi Kärppiin kaksivuotisella sopimuksella kaudeksi 2017–2018. Hän pelasi viime kaudella 44 runkosarjaottelua, jossa sai tehopisteet 4+4=8. Pudotuspeleissä Ikonen pelasi 14 ottelua, joista sai tehopisteet 1+1=2.

Ikonen on pelannut IFK:ssa myös kausilla 2013–2017, joiden aikana hän teki 160 ottelussa tehot 38+30=68.

Ikonen on pelannut Liigaa myös JYPissä ja kasvattajaseurassaan KalPassa. Kaikkiaan Ikonen on pelannut Liigaurallaan 375 runkosarjaottelua tehoin 63+63=126. 

– Jasse on tuttu mies IFK:lle ja hän halusi palata tänne. Me tiedämme, mitä häneltä saamme ja se on tasapainoista ja luotettavaa peliä illasta toiseen. Oli hienoa nähdä heti maanantaiaamuna, miten täynnä intoa Jasse on päästessään takaisin IFK:hon, kommentoi urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran verkkosivuilla.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ois varmaan Anttilan sopparin voinut myös purkaa,ei ole päässyt oikein vauhtiin ja liian pikkuinen miestenpeliin,mutta sehän on kärppäkasvatti niin kunnia siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin mielelläni nähnyt myös Sailion ja Karvisen myös sopimusten purkamisen.
Turha noin tehottomia pellaajia on roikottaa riippana joukkueessa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, että henkilö heti löysi uuden työnantajan ja sai sopimuksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärppienkin on sopeuduttava talouden ylläpidon sääntöihin, kaikelle lasketaan kannattavuuden hinta. Joukkueen tämänhetken laatutaso mahdollistaa kulujen karsimista, ja sitähän tässä tehdään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelaajan kannaltakin kannattaa joskus sopimus purkaa. Jos ei pääse oikein sisään joukkueeseen. Se antaa urheilijalle uuden mahdollisuuden uudessa joukkueessa. Sen jälkeen on uusi mahdollisuus näyttää omat vahvat puolensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moni etelän seuroissa pelannut kuvittelee että kärpissä vain ollaan ja silleen.Niin moni on Oulussa hyytynyt ja ollut turhake.Harva on menestynyt.Kärppäläisyyteen ei niin vain tulla.Asenne ratkaisee.Hagman,Bäckström,Laukkanen,Saleva x-hifkiläisistä sopeutuivat loistavasti!Hirsovitsit vitsejä sinänsä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotaan Ikoselle hyvää jatkoa ja menestystä. Hieno urheilija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oikea seura ja oli virhe mennä höntsä kärppiin edes pelaamaan kun meni ura takapakkia kun kärpissä pelasi.kärpät paino nyt sitä kuuluisaa paniikki nappulaa että montakohan tsekki pelaajaa värvätään ikosen tilalle kun tuli tappioputki alkoi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

39
Eläkeläiset osoittivat mieltään Pudasjärvellä pankin käteisnostojen rajoittamisesta – käteistä saa jatkossa vain neljän tunnin ajan viikossa
38
Kommentti: Hulevesilasku tulee, vaikka ei johtaisi vesitippaakaan ulos tontilta
13
Sulamisvedet ja loska aiheuttavat ongelmia Oulun seudulla – lähetä kuva hankalista paikoista
12
Oulu toivoi paria miljoonaa seksuaalirikosten ehkäisyyn, mutta summa jäänee pienemmäksi – muut kaupungit eivät ole hakeneet yhtä isoja summia
11
Tuore laskelma väläyttää tuntuvia korotuksia työeläkemaksuihin tulevaisuudessa – Suomen eläkejärjestelmä voi kriisiytyä alhaisen syntyvyyden takia
10
Sdp:n etumatka kokoomukseen nähden kasvoi hieman
7
Sulamisvedet tulvivat kaduille viime vuotta pahemmin – yöpakkaset tuovat helpotusta loskainfernoon, mutta tekevät kaduista liukkaita

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Oulun Stora Enson tehdas onko seuraava?

121 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeiden OSTOvoimaa on korotettava

Eläkeläiset oli yksi valtavan suuri kansalaisryhmä, jota oikeistohallituksemme kohteli kaltoin. Meillä on yhtäjaksoisti ... Lue lisää...
korjaus helppoa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image