Kärpät teki sopimukset kahdeksan oman juniorinsa kanssa – seura virallisti viimein myös Shaun Heshkan jatkon

Nimekkäin vahvistettu sopimus on puolustaja Shaun Heshkan,33, jatko. KUVA: Peura Pekka
Liiga 16.5.2019 12:46
Heikki Uusitalo

Kärpät tiedottaa tehneensä ison määrän sopimuksia ensi kaudelle. Nimekkäin vahvistettu sopimus on kanadalaispuolustaja Shaun Heshkan, 33, jatko. Kaleva kertoi Heshkan jatkosta jo joulukuussa.

Kärpät kertoo, että se on päättänyt käyttää Heshkan sopimukseen kirjatun option kaudesta 2019–2020. Puolustaja on viihtynyt Oulussa jo kolme kautta. Viime kaudella hän summasi 52 ottelussa tehopisteet 8+20=28.

Lisäksi oululaisseura on tehnyt liigasopimuksen kahdeksan oman juniorinsa kanssa.

Sopimuksen Kärppiin saivat puolustajat Kalle Loponen, Topi Niemelä ja Jaakko Niskala, sekä hyökkääjät Tommi Järvitalo, Aatu Räty, Aku Räty, Zdenek Sedlak ja Tuukka Tieksola.

– Oulun Kärppien organisaatiossa kasvaa parhaillaan paljon lahjakkaita pelaajia kohti ammattilaisuutta ja paikkaa liigajoukkueessa. Oma juniorituotanto on aina ollut Kärpille suuri voimavara, ja nämä sopimukset pitävät osaltaan huolen siitä, että Kärppien liigajoukkue rakentuu tulevaisuudessakin omista kasvateista, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoo seuran verkkosivuilla.

Kärpät julkisti ison nipun sopimuksia jo joulun alla. Tuolloin kerrottiin muun muassa seuraikonien Mika Pyörälän ja Lasse Kukkosen jatkoista.

MAINOS

Kommentoi

Tulevaisuuden tähtiä! Tällä lupauksella junnuaika läpi, lupaus sopimuksesta ja eikun mestikseen unohtumaan. Miten kävi Luusuaniemen, Ruotsalaisen ym. Onneksi älysivät lähteä menestymään muualle. Ei se Kärppälogo rinnassa tuo autuutta!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se mukavaa tuo optimismi, joka näissäkin kommenteissa esiin nousee. Teitpä niin tai näin, väärin solmittuja sopimuksia. Muka lahjakkuuksia, kun voittaa a-junioreiden pistepörssin yms. Tuurilla osuttu, vastustajan avulla! Luulisi näitä lukiessa, että kaikki kommentoijat ovat Puolangalta, tuosta optimismin kehdosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenkähän tämä kommenttisi liittyy omaani. Mitä on oma mielipiteesi tästä uutisesta? Oletko tyytyväinen 8 juniorin sopimukseen ja ensi kauden miuhun porukkaan. Positiivisesti kun ajatellaan, niin mestaruus kolkuttelee ovella 😊

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti junnut eivät kuitenkaan odota vielä peliaikaa. Mukava jos saavat kuitenkin käydä näyttämässä kykyjään pari peliä.

Huttula näytti hyvältä ne pari lainapeliä.

Junnut sekä kolmos- ja neloskenttä alkavat olla kasassa. Milloin kärkimiesten nimiä aletaan julkaisemaan. Spedellä ei vielä päästä edes pleijareihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun jo pääsee edustusjoukkueen treeneihin, se kasvattaa junnuja hurjasti. Nuo potkupalloilijat eivät osaa muuta kuin arvostella muita lajeja mitään niistä tietämättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja Pesosen Janne soppari julkistetaan myöhemmin, kuten 4 muun edustusjoukkueen pelaajan sopimus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joko kohta tulee esille niitä ykköskorin soppareita? Tässä jo odotellaan....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep. Noista junnuista korkeintaan yksi vierailee liigassa ja muut jää a:han ja mestikseen. Tais parhaat junnut jo nostaa kytkintä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa että juniorityö tuottaa hedelmää.. mutta ehkä tässä olisi voinut enemmän painoittaa että kaikki pelaajat pelaavat Heshkaa lukuunottamatta siis juonioreissa taikka lainalla kokkolassa,kajaanissa taikka rovaniemellä ensikaudella. Tietenki joku peli siellä ja joku täällä liigan puolella. Kyse on pitkälti siitä että kuka käärii mahdolliset kasvattaja korvaukset taalajäiltä. Mutta hienoa että jatkavat kaikki kärppien organisaatiossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa lumi- tai räntäsateen ja lumisten teiden vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi illalla Kainuun maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image