Kärpät otti jat­koai­ka­voi­ton Ilveksestä Tampereella – Leskinen ratkaisi lukemiksi 4-5

Ilves ja Kärpät kävivät tasaista vääntöä pisteistä. Kärpät onnistui siirtymään pelin puolivälin jälkeen johtoon, kun peliväline päätyi hieman onnekkaasti Saku Mäenalaselle, joka laittoi kiekon varmasti verkkoon.
Liiga 3.1.2018 19:29 | Päivitetty 3.1.2018 20:56
Kaleva

Kärpät pelaa tänään vuoden ensimmäisen pelinsä Tampereella. Ilveksen vieraana pelaava Kärpät hakee Tampereelta alkua voittoputkelle joukkueen katkaistua neljän ottelun mittaisen tappioputkensa viime viikolla Mikkelissä. 

Jatkoajalle venynyt ottelu ratkesi lopulta Ville Leskisen osumalla. Leskinen löi kiekon tamperelaisten verkkoon, kun jatkoaikaa oli pelattu 50 sekuntia.

Ilves vaihtoi maalivahtinsa kolmanteen erään. Vain reilu minuutti ennen ottelun loppua joukkue tasoitti pelin lukemiin 4-4 Teemu Lepauksen osumalla. Ilveksellä oli maalintekohetkellä jäällä kuusi kenttäpelaajaa, sillä maali oli tyhjillään.

Kolmannen erän alussa Riku Helenius sai tehdä tilaa Antti Lehtoselle ja tamperelaiset kavensivat Teemu Rautiaisen maalilla Kärppien johtolukemiksi 3-4.

Ottelun ensimmäisen jäähyn poikittaisesta mailasta saanut Saku Mäenalanen vei Kärpät jälleen johtoon. Mäenalanen iski Ville Leskisen syötöstä ottelun 2-3 lukemiin, kun ottelua oli pelattu 32:54. Mikael Ruohomaa levensi johtolukemia 2-4 tekemällä ylivoimamaalin noin neljä minuuttia Mäenalasen osuman jälkeen.

Ville Leskinen vei Kärpät 1-2 johtoasemaan heti toisen erän alussa. Erää oli ehditty pelata reilu minuutti, kun Leskinen löi kiekon Ilveksen maaliin. Kärppien johtoasema ei ehtinyt pitkään vanhentua, kun Ilveksen Tapio Laakso toi tamperelaiset 2-2 lukemissa tasoihin.

Ensimmäinen erä päättyi Tampereella tasalukemissa, kun Kärppien Jasse Ikonen viimeisteli Radel Koblizekin ja Jyri Junnilan syötöstä 1-1 48 sekuntia ennen erän päättymistä. 

Ilves karkasi ottelun aluksi 1-0 johtoon. Arttu Ruotsalainen teki ottelun avausosuman, kun ottelua oli pelattu alle viisi minuuttia.

Ottelussa oli 4510 katsojaa.

MAINOS

Kommentoi

Kukkosen kohdalla keskustelu käy aika kuumana, mutta tosiasiahan on, että Kukkonen ei ole enää parin vuoden takaisessa kunnossa, kädet eivät enää ehdi mukaan maalilla ylivoimassa eikä omalla puolustusalueella tiukoissa paikoissa, vain yksi maali tällä rupeamalla, en halua mollata Kukkosta kirjoituksellani, mutta ikä ottaa omansa jokaiselta ja se pitäisi huomioida pelivastuussa, Kukkosella on mahtava menneisyys, mutta se ei auta tänään. Kaikkea hyvää Kukkoselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilveksen Eemeli Suomi katseli vierestä kun Arttu Ruotsalainen teki avausmaalin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

on tämä helppoa.elämä rullaa rullilla.kärpät rullas alss.parempi joukkue voitti.hyvä ilves tämä oli oikea peli näin on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kolmas erä tilanne 2-4 Kärpät johtaa ja vie peliä ottaa selvän voiton on niin paljon parempi! Mitä nyt tapahtuu sama peli, mistä Kärpät alkaa (ottamaan) saamaan jäähyjä, oikea jäähysuma useita peräkkäin jostakin, viimeinen tuleekin Ruohomaalle huitomisesta, jota ei ollut eikä muutakaan, jonka liigan paras tuomari Levonen antaa. Jäähyt sekoittaa ja viimeinen tuli täysin pilvistä ja ihan oikein Ruohomaa ilmeisesti antaa palautetta Levoselle joka pistää vielä päälle 10 minuuttia käytöksestä! Tilanne on näiden seurauksena sitten tasan 4-4, kaikki Ilves tekee ihan maalin edestä, joille maalivahti ei voi mitään, missä puolustus on, pelkääkö jäähyjä, kun ei poikittaista uskalla antaa. Kaksi alivoimaa onnistuttiin puolustamaan pelaamalla, Muut joukkueet antaa poikittaista selkään, niin maalin edestä lennetään pois, mutta Kärpät ei??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja ota kieli pois sieltä Kukkosen ...stä. Mikään muu joukkue ja valmentaja ei peluuta ykkös ylivoimaa noin huonosti. Liigan paras maalintekijä pelaa joko maalin takana tai maskissa. Miksi Bertrandia ei käytetä laukaisijana tai edes pelotteena. Nyt Junttila ja Ruohomaa taikinoi hitaasti kiekkoa ja Koivisto vippailee. Kukkonen on täysin turha mies ylivoimassa. Lisäksi Kukkosen esitys tänään oli säälittävä. Ipan kolmas maali tuli, kun 100 - 0 aloitus voitosta kiekko Lasselle ja siitä pari sekuntia niin maali. Ensin karmea harha ja sitten katselee metrin päästä kun hyökkääjä ohjaa maalin. Ei kai C oikeuta automaattisesti ylivoimaan ja muutoin isoille minuuteille. Kaiken lisäksi joukkueen heikoin +- tilasto. Siinä sitä kapteeni näyttää mallia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä Kapteeni Kukkonen on Sinulle tehnyt kun noin räksytät p....aa. Kukkonen on Kärppien paras pelaaja ja vaikka se tekisi oman maalin se on aina yksi Kärppä historian tärkein pelaaja. Missä Suomessa on legendojen kunnioitus kulttuuri?? Jokainen pelasi hyvin, jokainen Kärppä! Kolmannen erän jäähyt kannattaisi katsoa suurennuslasilla, kun selvästi parempi joukkue istui jäähyllä a toinen ei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattas miettiä kuinka tuurilla on Kärpät päässyt tähän, kuten tänäänkin .. Noutaja tulee keväällä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ole paljon taputuksiin aihetta. Kärppä-kone yskii pahasti. Kahden maalin päästä "ynnämuu joukkue" tulee tasoihin, joku ei nyt toimi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Elä hättäile kun seuraavaan peliin tulee pökö karjala ja Ruotanen. Huikari on viltissä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Jos eläkekatto tulee voimaan nyt, siis nyt. Se vaikuttaa ensimmäisenä tällä hetkellä 17-18v työuraansa aloittelevilla. I... Lue lisää...
öö ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image