JYP peittosi sarjakärjen rankkareiden jälkeen

JYP ja Kärpät latoivat maaleja urakalla Jyväskylän illassa. Toisessa erässä näytti jo Kärppien pääsevän karkumatkalle, kun se teki kaksi maalia putkeen ennen toisen erän puoliväliä. JYP tuli kuitenkin tasoihin Juuso Puustisen osumilla. Ottelun ratkaisu haettiin lopulta voittolaukauskilpailusta ja voiton JYPille toi Joonas Nättinen hienolla maalilla.
Liiga 13.2.2018 21:37 | Päivitetty 13.2.2018 21:58
STT

JYP saalisti tärkeän voiton sarjakärki Oulun Kärpistä tiistaina, kun hurrikaanipaidat ottivat kaksi pistettä rankkarikisan jälkeen maalein 5-4. JYPin sankariksi nousi kertaalleen varsinaisella peliajalla ja kaksi kertaa voittolaukauskisassa onnistunut Joonas Nättinen.

Pisteet olivat JYPille erittäin tärkeät, sillä joukkue säilytti hyvän mahdollisuuden nousta jopa toiselle sijalle runkosarjan päätteeksi Kärppien jälkeen. Tiistai-iltana myös kokenut kaarti kantoi vastuuta, kun Jarkko Immonen nakutti pisteet 1+2. Juuso Puustinen puolestaan iski kotijoukkueelle kaksi täysosumaa.

- Aina nämä ovat maalin pelejä olleet. Molemmat käyttivät omaa vahvuuttaan. Voimakkaita olivat ne hetket, kun jompikumpi sai pelistä kiinni. Hyökkäys vastaan hyökkäys oli jotenkin tänään ideana. Noustiin kaksi kertaa tasoihin kahden maalin takaa ja siitä olen ylpeä, JYP-käskyttäjä Marko Virtanen totesi.

Kärppien paidassa maalinteossa onnistuivat Ville Leskinen, Miska Humaloja, Charles Bertrand ja Jani Hakanpää.

- Erittäin ylpeä olen joukkueesta. Pakisto on ollut ison muutoksen keskellä, mutta he selvisivät hyvin. Tänään ei pystytty pitämään johtoasemaa. Ollaan kuitenkin tyytyväisiä yhteen pisteeseen, Kärppien valmennusvastuuta kantanut Lauri Mikkola sanoi.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)

Jaa et ole etes suomen puolella. Voiko sanoa muuta kuin raukka. Tepsi ei ole kyllä mikään huippi joukkue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä peli vajaamiehisellä Kärpillä. Loppupelejä ajatellen pitäisi harjoitella rankkareita.Melkein aina häviävät jos mennään rankkareile. Vieläkin kysyn Aholta kummassa kaupungissa on enenpi Kärppiä kannattavia Kokkolassa vai Rovaniemellä,kun lapin mies antaa vahvistuksia Hermekselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ahon kannattas mennä ostoksille, näillä ukoilla ei mennä päätyyn asti. Pari huippu hyökkääjää tarvittas, ehkä puolustajilla pärjätään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpät tappioputkessa. Ei tule raksilaan enää yli 7000 katsojaa kun tulee takkiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpillä ei ole kammoa Jypiä eikä muitakaan kohtaan. Tuomarit ovat ihmisiä ja tekevät virhearvioita jokaisessa pelissä mutta tuskin ratkovat peleijä elleivät anneta useita rankkareita, ja niin ei käynyt. Jyp on vaan kerta kaikkiaan vaikea vastustaja, koska se pelaa edelleen voimalla vanhaa kahvakiekkoa, ja sen ohella sillä on hyviä maalintekijöitä että isokokoisia runttaajia / pystyyn ajelijoita, jotka ovat vaarallisia kulmissa ja keskialueella. Pikkuisen odottelin Lasulta henkilökohtaisia maaleja mutta ei niin ei. Kova työmyyrä mies on ja passaa Leskistä että koko ketjua ovelilla syötöillä mutta ulkomaisen vahvistuksen, vaikka 2. kentän miehen, pitää tehdä maaleja ja ratkaista juuri näitä pelejä. Mutta Nou hätä, pleijareissa tavataan Jypin kanssa, ja toivottavasti Lasukin on jo sitten sinut itsensä kanssa ja antaa Punaisen palaa oikein urakalla. Pakit ovat tällä hetkellä iso kysymysmerkki, A-junioreista ei oikein löydy raamit täyttävää tähän aikaa vuodesta ja ulkona olevista liigaseuroista että Divarissa sama tilanne. Ehkä Ruotsista tai vaikka Kanadasta koeajalle pleijareihin sopparia vailla oleva konkari. Mutta hei, sano; - Onkamolainen Please, kun haluat tietää lisää Kärppälätkästä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut uimaseuralle hyvin sukelleltu tuomarit arvosti kovasti .taas kerran .Kärpät jyrää silti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Kärpät luulee olevansa runkosarjaan perusteella mestari, se kyllä erehtyy kuvitelmissaan. Kärjessä olevan nelikon vaarallisin on Jyp, joka hivuttautuu pikkuhiljaa kakkoseksi, Kärpillä on Jyp kammo. Olympialaisista tulevat ja siellä hävinneet Kärppäläiset, muitten ohella on henkisesti lyötyjä ja se näkyy loppukevään peleissä, TPS on vaarattomin Tappara pahin Jypin ohella, Kärpät voittaa runkosarjan mutta jo loppuotteluun pääsy on vaikeaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näkyy varmaan hetkellisesti Tsksilan yleisömäärissä olympiakaiset. Voipi olle että 7000 katsojaa menee rikki vasta pleijareissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

chl-mestari näytti mestarin elkein että helposti voittivat kärpät.tuomarit taas meni kärppien sukelteluun mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image