Tilaajille

Jussi Jokinen ottaa paikan suoraan ykkösketjusta – Manner: "Tarjoamme Jussille yk­kö­sy­li­voi­man valtikan, hän saa johtaa sitä"

Jussi Jokinen nähdään Raksilan kaukalossa lauantaina, kun Kärpillä on kotiottelu Vaasan Sportia vastaan. KUVA: Jukka-Pekka Moilanen
Liiga 2.2.2019 9:00
Janne Onnela

Kärppien perjantain harjoituksissa vaihtoaition eteen kerääntyi pieni rinki mustapaitaisia pelaajia, joiden keskiössä oli lauantaina Vaasan Sportia vastaan debytoiva Jussi Jokinen.

Hyökkääjät Ville Leskinen, Radek Koblizek, Nicklas Lasu sekä apuvalmentaja Lauri Mikkola kuuntelivat herkällä korvalla yli tuhat NHL-ottelua pelanneen Jokisen ohjeistusta, jossa apuna oli sanojen lisäksi kädet. 

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

249 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image